Hé SEO specialist Limburg! Kun jij voor hogere rankings in Google zorgen?

Hoi, MKB-ondernemer in Limburg! Ja, dat kan ik! Loop jij op dit moment tegen deze frustraties op? 

  • Verdrinkt jouw website in de Google zoekresultaten?
  • Trekt je website niet genoeg relevante bezoekers?
  • Levert je website te weinig omzet op? 
Weet je dat… 
  • Websiteteksten voor 28% zorgen voor een goede positie in Google?
  • Dat de lezer zichzelf in de 1e seconde moet herkennen anders klikt-ie weg?
  • Dat in de 2e seconde de vraag ‘What’s in it for me’ beantwoord moet zijn?  

Wil jij dat je website meer omzet oplevert? Dan wordt het de hoogste tijd voor een SEO professional en een SEO tekstschrijver. Ik ga hands on aan de slag om ook voor jouw website betere rankings te realiseren! Elke positie hoger levert meer klikken en dus meer kans op omzet op! Hoe ik dat doe? Stel die vraag tijdens het 30-minuten gratis adviesgesprek!

SEO specialist Limburg realiseert:

"Door de inzet van Joque Communication groeide het websitebezoek met 225% binnen 6 maanden en dat resulteerde in een toename van aanvragen met 12%."

Hoger scoren in Google begint met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Klanten geven mij 4,9 ⭐⭐⭐⭐⭐ op Google Bedrijfsprofiel

Hoeveel wil jij Google blijven betalen voor die klik?

Elke hogere positie van een webpagina in de zoekresultaten, levert méér klikken op. Je kunt natuurlijk die felbegeerde toppositie ook ‘kopen’ door te adverteren in Google. Heb je veel concurrentie dan kan die klik erg kostbaar zijn. Hoe krijg je jouw website hoger in Google zónder adverteren? 

Door zoekmachine optimalisatie (SEO)!

SEO (of search engine optimization) is het enige alternatief van SEA (zoekmachine adverteren).
Haal je door SEO optimalisatie topposities, dan blijven die posities van jou, zónder dat je voor de kliks hoeft te betalen zolang je consequent met SEO bezig blijft. 

"SEO is een marketingtool die jouw bedrijf op het juiste moment bij relevante doelgroepen op de voorgrond zet."

Als SEO specialist Limburg bied ik deze SEO diensten aan...

Gratis SEO scan

SEO is een onderdeel van online marketing. Het succes van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO website scan voor jou!

SEO analyse

De SEO audit is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan scoren in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een SEO tekst ligt een zoekwoordenonderzoek. De gekozen zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevant verkeer. 

SEO workshop

SEO doe je zó! Workshop voor iedereen die de online vindbaarheid van een website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO specialisten doen.

Met een SEO abonnement werk je aan de online vindbaarheid op lange termijn. Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Tevreden klanten hoeven geen vast contract! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

SEO specialist Limburg werkt voor:

Wat doet een zoekmachine optimalisatie specialist?

Een zoekmachine optimalisatie specialist (ook SEO expert of SEO-er genoemd) of een SEO bureau is vaardig in het zichtbaar maken van websites in de ‘gratis’ zoekresultaten. Het woord ‘gratis’ is een relatief begrip, want hoewel je niet voor de kliks hoeft te betalen, kost SEO tijd, kennis en inzet (dus geld). Je betaalt echter geen extra adverteerkosten zoals bij zoekmachine adverteren (SEA).  SEO is een onderdeel van online marketing en valt – net als SEA – onder zoekmachine marketing of Search Engine Marketing (SEM).  

Als gecertificeerd freelance SEO specialist Limburg bied ik  MKB-bedrijven SEO consultancy aan gericht op het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. 

Nieuwe website bouwen?

Wil je een (nieuwe) website laten bouwen? De SEO specialist Limburg werkt samen met een professionele webbouwer. Nog voordat er gebouwd wordt, brengt ik de beste websitestructuur voor Google én jouw bezoekers in kaart! Voor goede Google-posities zijn SEO teksten cruciaal naast on-page optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). De SEO specialist ontzorgt jou op al deze terreinen! 

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO tekst schrijven

Een SEO tekstschrijver is een jongleur die rekening houdt met de verschillende doelstellingen binnen dezelfde website:

Een hele kluif dus dus voor een SEO-tekstschrijver! Zoek jij zo’n jongleur? Dan zit je goed bij de SEO specialist Limburg.

SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de volgende SEO-kansen.

SEO specialist Limburg: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – daarom mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen. 

SEO specialist Limburg

SEO specialist Limburg werkt ook voor MKB en bedrijven in jouw buurt:

{Informatie|Meer weten} over [location]

Gratis website content check, Joque Communication, SEO specialist Limburg