Eerlijk, constructief en zonder kleine lettertjes

Online_marketing_SEO_Content_marketing_Social_media_marketing_Joque_Communication

Joke van der Mast | ‘Joque’

Online marketeer & gecertificeerd SEO-specialist

Online marketing Weert: ontzorgen van MKB in Weert

Online marketing Weert: jouw klanten uit Weert zoeken ook online!

Ook voor bedrijven uit Weert is online aanwezigheid belangrijker geworden dan ooit tevoren. Bij ‘old school’ marketing stuurde je als bedrijf een reclameboodschap de wereld in via lokale of regionale media: het dag- en maandblad of de lokale tv-zender. Je plaatste een advertentie en/of liet een folder huis-aan-huis bezorgen. Bij internetmarketing is dat anders. Jouw klant wacht niet meer op jouw reclameaanbod. Zij zoeken – op het moment én de plaats waar hen dat het uitkomt (lees: mobiel) – zelf naar een oplossing of product. En dat doen zij online!

 

De lokale zoekresultaten van Weert

Lokale klanten bezoeken ook steeds vaker websites van plaatselijke en regionale aanbieders! Als ondernemer uit Weert wil je daarom dat jouw bedrijf online goed vindbaar is én opvalt in de lokale zoekresultaten.

Hoe zorg je als plaatselijk bedrijf ervoor dat jouw website in de top-3 van Google ‘local pack’ staat? Wat, wanneer, waarom en hoe zoeken jouw klanten? Al die vragen staan centraal bij het realiseren van een website en content. Welke woorden gebruikt jouw doelgroep en gebruik jij (nog) niet op de website? En als men dan jouw website bezoekt, hoe laat je die bezoeker dan tot actie overgaan? 

Allemaal vragen waarvoor je expertise nodig hebt. 

Daarom: let’s meet!

Om te scoren in Google begin je met het verbeteren van de online vindbaarheid door het optimaliseren van Google Mijn Bedrijf (lees ook: Lokale SEO verbeteren met 7 super tips) en met zoekmachineoptimalisatie (SEO). Hierdoor realiseer je een hoge positie in de lokale zoekresultaten en hogere organische rankings

Belofte waarmaken

Maar de belofte die je in de zoekresultaten uitspreekt, moeten de webpagina’s wel waarmaken! Sterker nog: de pagina’s moeten de bezoekers aan de hand meenemen tijdens elke fase van de klantreis. Conversieoptimalisatie (CRO) vraag continu aandacht. Jouw content- en social media marketing moeten ook aansluiten bij elke fase van de klantreis. Kortom, elk marketingmiddel vraagt om kennis en inzicht opdat je het maximale uit je marketingbudget kunt halen.

Online marketing doe je als ondernemer er dus niet eventjes bij. Laat je daarom ontzorgen door ‘Joque’. Dáárom: let’s meet!

Wilt je weten wat Joque Communication voor joúw online marketing in Weert kan bereiken?

Maak een afspraak en deel jouw ambities!

Ik heb interesse in:

Jouw gegevens worden alleen gebruikt om contact op te nemen: nergens anders voor. Beloofd!

SEO specialist Limburg werkt voor bedrijven in MaastrichtHeerlenKerkrade, Sittard, Landgraaf
GeleenLandgraafBrunssumRoermondWeert tot HorstVenlo en álle andere Limburgse steden tot aan Eindhoven in Brabant! 

Online marketing Weert Joque Communication

Waarom kiezen voor Joque Communication?

“Wij zijn enthousiast over onze samenwerking met Joque Communication: de omzet is met 15% gestegen!”

Online marketing Weert: diensten

SEO

Hogere organische posities scoren in Google? Een SEO-analyse brengt groeikansen in beeld! Beter gevonden worden betekent meer bezoekers! Dat wil jij toch ook?

Online marketing Weert

Volledig of gedeeltelijke ontzorging:
van SEO tot digitale nieuwsbrieven en mailingen verzenden.

Content marketing

Dubbel scoren met content: hogere posities in Google én meer winstgevende bezoekers op jouw website! 

Groei door social; meer leads, meer social engagement, meer effect. Haal jij al alles uit social media marketing? 

SEO workshop

SEO doe je zó! Een workshop voor ZZP-ers die hun online vindbaarheid willen verbeteren. 

Maar hoe gaat Joque Communication te werk dan?

Kwaliteit op één

Up-to-date blijven is bij internetmarketing essentieel. Met 30+ jaar ervaring in de marketing & communicatie investeer ik als professioneel online marketeer & SEO-specialist veel in kennis. Daarbij heb ik ruime ervaring met printmedia (dag-, week- en maandbladen) en daardoor ook met contentcreatie (copywriting, visual design, fotografie) en B2B-verkoop! 

Proactief & creatief

Het proactief signaleren van nieuwe kansen voor een klant: daar onderscheid ik mij in. Ik kijk door een onbevooroordeelde (en vrolijk gekleurde) bril naar groeimogelijkheden voor jouw bedrijf. Daarbij kijk ik vanuit de invalshoek en de vraag van jouw doelgroepen! Die staat centraal. Voldoe je aan de vraag van die doelgroepen, dan kan jouw bedrijf floreren! 

Hoe kan ik jou helpen?

Met een gratis SEO quick scan krijg je inzicht hoe je betere resultaten kunt gaan halen in de zoekmachines. Start snel met (beter) scoren en vraag die quick scan dus snel aan!

Of maak een afspraak en stel gerust al je vragen! Tijdens dit eerste (gratis) gesprek krijg ik een beeld van jouw behoefte. Aansluitend kom ik met een idee en/of een plan van aanpak. Gaan we samenwerken dan spreken we samen realiseerbare doelstellingen af.  

Wil je meer lezen over de betekenis van online marketing in Weert of Roermond

Ik heb interesse in:

Meer over Weert