SEO abonnement: langdurig maximaal resultaat

Een compleet SEO abonnement voor on-page en off-page SEO

Met een SEO abonnement werk je aan de online vindbaarheid op lange termijn door zoekmachine optimalisatie. SEO of zoekmachine optimalisatie is een belangrijke basis om succes te kunnen behalen met online marketing. Heb je een website en wil je hiermee geld verdienen, dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Je website concurreert namelijk met honderd andere relevante websites. Als je site niet of slecht wordt gevonden, dan gaat die omzet naar je concurrent. Zoekmachine optimalisatie is niet iets dat één keer wordt gedaan en klaar-is-Kees. Je website vindbaar maken vraagt om voortdurende inzet. Met zoekmachineoptimalisatie werk je aan vindbaarheid op lange termijn. De ervaring leert dat eenmaal behaalde resultaten behouden blijven door goed SEO onderhoud! Vergelijk het met het regelmatige beurt van een auto; die blijft goed rijden als de motor continu wordt onderhouden. Hetzelfde principe geldt bij SEO.

SEO abonnement: abonnement zonder dat je eraan vastzit

De SEO abonnementen bestaan uit werkzaamheden die nodig zijn voor on-page zoekmachine optimalisatie. Deze pakketten hebben een vast bedrag per maand en kunnen worden uitgebreid met SEO tekst schrijven en/of linkbuilding (off-page optimalisatie). Zo kun je een SEO pakket op maat samenstellen voor betaalbare SEO. 

De SEO kosten per maand bestaan dan uit een abonnement + eventueel een content pakket voor nieuwe SEO teksten. De abonnementen verschillen puur op het aantal uren dat ervoor staat. Het minimum aantal is 4 uur. Maandelijks ontvang je van mij een overzicht waardoor de SEO resultaten zichtbaar worden. 

Eenmalige kosten die je betaalt zijn de website kick start en eventueel de linkbuilding. 

De ervaring leert dat, om betere scores te realiseren, de website zowel on-page als off-page voor zoekmachines moet worden geoptimaliseerd. Het Google algoritme kijkt naar beide aspecten voordat jouw website goed kan ranken. Bij off-page optimalisatie komt linkbuilding kijken.

Website kick start

Voordat een SEO maandabonnement ingaat vindt moet er een website kick start plaatsvinden. Alles moet namelijk wel ‘op zijn plek’ staan om zo betere prestaties in Google te kunnen realiseren met een SEO traject. De tarieven van de kick start staan boven de pakketprijzen vermeld. 

Omdat een kick start veel werk omvat hebben de drie SEO pakketten een minimale contractduur van 3 maanden. Daarna zijn de SEO abonnementen maandelijks opzegbaar.

Twijfel je over welk pakket het meest geschikt is voor jouw bedrijf en is jouw website naast on-page ook geholpen is met off-page optimalisatie? Laten we er samen dan even over sparren op basis van een website scan.

Onderstaand vind je de prijzen van de SEO pakketten.

Inhoud

Eenmalige kick-start* i.c.m. abonnement
€ 495 ex BTW tot 5 pagina’s

Brons

Werkzaamheden per maand
340 Per maand ex. BTW
 • Werkzaamheden per maand: 4 uur
 • Per maand uitgebreide audit
 • Google Mijn Bedrijf optimaliseren
 • 3 zoekwoorden
 • Toevoegen van meta informatie
 • Zoekwoordenonderzoek
 • Content optimalisatie
 • Creëren van landingspagina's
 • Analyse backlinkprofiel
 • Technische SEO
 • Concurrentie analyse
 • Maandelijkse rapportage
 • Interpretatie Google Search Console & Analytics

Eenmalige kick-start* i.c.m. abonnement
€ 595 ex BTW tot 7 pagina’s

Zilver

Werkzaamheden per maand
480 Per maand ex. BTW
 • Werkzaamheden per maand: 6 uur
 • Per maand uitgebreide audit
 • Google Mijn Bedrijf optimaliseren
 • 5 zoekwoorden
 • Toevoegen van meta informatie
 • Zoekwoordenonderzoek
 • Content optimalisatie
 • creëren van landingspagina's
 • Analyse backlinkprofiel
 • Technische SEO
 • Concurrentie analyse
 • Maandelijks rapportage
 • Interpretatie Google Search Console & Analytics
Populair

Eenmalige kick-start* i.c.m. abonnement
€ 695 ex BTW tot 10 pagina’s

Goud

Werkzaamheden per maand
675 Per maand ex. BTW
 • Werkzaamheden per maand: 9 uur
 • Per maand uitgebreide audit
 • Google Mijn Bedrijf optimaliseren
 • 10 zoekwoorden
 • Toevoegen van meta informatie
 • Zoekwoordenonderzoek
 • Content optimalisatie
 • Creëren van landingspagina's
 • Analyse backlinkprofiel
 • Technische SEO
 • Concurrentie analyse
 • Maandelijkse rapportage
 • Interpretatie Google Search Console & Analytics

SEO abonnement uitbreiding: contentcreatie

Iemand bezoekt jouw website vanwege een specifieke zoekvraag en zoekintentie: hij/zij is zich bewust geworden van een behoefte of probleem, is informatie aan het vergaren of aan het vergelijken, neemt oplossingen in overweging en wil zeker weten dat het de juiste beslissing is om met jouw bedrijf in zee te gaan. 

Betere vindbaarheid wordt gerealiseerd door kwalitatieve SEO teksten voor je website te schrijven, die passen bij zoekintenties en fasen van de klantreis.

Blogs en informatieve artikelen sluiten op de verschillende stadia van de klantreis aan. Tijdens de maandelijkse audits kom ik zoekvragen tegen met veelbelovende zoekvolumes. Heb je een SEO-abonnement dan geef ik je die maar al te graag door, zodat we geen kans onbenut laten! 

Wil je dat websitepagina’s, artikelen en blogs van waarde zijn voor de website, dan moeten deze op basis van SEO geschreven worden! 

SEO tekst schrijven: tarieven

Schrijven van websitepagina's

Zijn er al teksten geschreven voor de website, dan dienen die als basis voor de SEO tekst. Redigeren alleen is niet voldoende om tot een goede SEO tekst te komen. In de praktijk komt het erop neer dat bestaande teksten geheel opnieuw geschreven moeten worden. Daarom hanteer ik één tarief voor het schrijven van websitepagina’s voor Google.

 1. Websitepagina’s (600 – 1.000 woorden) prijs per pagina tot 10 stuks: € 135,00
 2. Websitepagina’s (1000+ woorden): prijs per pagina tot 10 stuks € 165,00
 3. Websitepagina vanaf 10 stuks: prijs op aanvraag

Schrijven van blogs

 1. Eén blogpost (300 – 500 woorden): € 75,00
 2. Twee blogposts (300 – 500 woorden): € 140,00
 3. Drie blogposts (300 – 500 woorden): € 195,00 

Schrijven van artikelen

 1. Eén artikel (1.000+ woorden): € 155,00
 2. Twee artikelen (1000+ woorden): € 295,00
 3. Drie artikelen (1000+ woorden): € 415,00

Een mix is uiteraard ook mogelijk!
N.B.: alle tarieven zijn exclusief BTW.

SEO abonnement, seo diensten, seo pakket

SEO abonnement uitbreiding: linkbuilding

Domeinautoriteit is een van de belangrijkste factoren om te kunnen ranken in Google. Vooral nieuwe websites hebben geen autoriteit opgebouwd en moeten deze gaan opbouwen. Een methode is contentmarketing, maar dat vraagt om veel inzet en tijd. Wil je sneller domeinautoriteit opbouwen, dan kun je hiervoor lokale linkbuilding pakketten inschakelen. Op deze pagina vind je enkele voorbeelden: alle pakketten worden op maat samengesteld en tarieven kunnen daardoor variëren.  

Linkbuilding pakket: tarief LIGHT

De looptijd van deze linkbuildingpakketten is drie maanden. De gespecificeerde pakketprijzen zijn een totaalprijs. Meer linkbuilding mogelijkheden worden op aanvraag verstrekt. 

LIGHT pakket: 25 blogs – 200 posts – Tier 5 INSTAP

Pakketprijs € 299,00

LIGHT pakket: 30 blogs – 500 posts – Tier 5 JUNIOR

Pakketprijs € 337,00

 LIGHT pakket: 35 blogs – 800 posts – Tier 6 SENIOR

Pakketprijs € 387,00

Linkbuilding pakket: tarief PRO

PRO pakket: 50 blogs – 1.000 posts – Tier 5 Brons Advanced met link op 5 Google-sites en links naar tiers

Pakketprijs € 597,00

PRO pakket: 70 blogs – 1.200 posts – Tier 6 Zilver Advanced met link op 8 Google-sites en links naar tiers

Pakketprijs € 797,00

PRO pakket: 100 blogs – 2.00 posts – Tier 6 Goud advanced met link op 10 Google-sites en links naar tiers

Pakketprijs € 1.297,00

CTR booster: sneller ranken met een nieuwe website

Met de CTR booster stijgt jouw doorklikratio. Ook dit is voor Google een indicatie om een website beter te laten ranken. Aanbevolen voor nieuwe websites en/of website met een lage domeinautoriteit. 

Pakket 1: 100 kliks p/m, 3 url’s, 3 zoekwoorden per url

Pakketprijs € 175,00

Pakket 2: 600 kliks p/m, 4 url’s, 4 zoekwoorden per url

Pakketprijs € 235,00

Pakket 3: 1.00 kliks p/m, 5 url’s, 5 zoekwoorden per url

Pakketprijs € 275,00

Investeren in SEO is niet iets eenmaligs

Waarom doe je SEO niet één keer en ben je er klaar mee? Google checkt continu ruim 200 on- en off-page factoren die van invloed zijn op de posities. Algoritmes veranderen doorlopend en er kan ook gauw wat misgaan bij aanpassingen aan de website of bij updates. Bij alle pakketten worden zowel on-page als off-page factoren maandelijks gecheckt: denk hierbij aan tekst, afbeeldingen en meta-informatie en het intern linkprofiel. Er vindt ook een technische SEO check plaats en het backlinkprofiel wordt gemonitord. 

Off-page optimalisatie is linkbuilding. Hierdoor krijgt jouw site meer domeinautoriteit waardoor betere posities bereikt worden. Domeinautoriteit is een zeer belangrijke factor. Daarom bied ik eveneens linkbuilding pakketten aan.

Na optimalisatie is het resultaat niet direct zichtbaar. Je zult geduldig moeten afwachten tot de aanpassingen zijn verwerkt door het Google-algoritme en het resultaat zichtbaar wordt. Dat kan variëren van enkele dagen tot weken of soms zelfs maanden. Met een SEO abonnement werken we aan de vindbaarheid op lange termijn. 

Lees meer over de SEO specialist Limburg.

Vind je het lastig om in te schatten wat jij nodig hebt? Maak dan een afspraak!

Ik heb interesse in:

Jouw gegevens worden alleen gebruikt om contact op te nemen: nergens anders voor. 

Veelgestelde vragen over SEO uitbesteden & kosten

Je website is klaar: dat betekent dat webbouwer de site technisch heeft staan, je het design goedgekeurd hebt, dat de teksten en foto’s compleet zijn en dat de website online staat of gaat. Maar vanuit het perspectief van zoekmachine optimalisatie, staat de website waarschijnlijk nog volledig in de kinderschoenen. Met een SEO kick-start wordt de website klaargestoomd om effectief met SEO te kunnen gaan starten. Dus voordat of kort nadat de website ‘live’ is gegaan moet er nog op het gebied van SEO het een en ander gebeuren. Dat heeft on-page optimalisatie. Teksten worden op SEO-punten aangepast volgens aanwijzingen van SEO tools als YOAST of RankMath (RankMath SEO is veruit de beste SEO tool!) , afbeeldingen worden geoptimaliseerd, headers toegevoegd, in- en externe links worden strategisch ingezet, meta-title en -descriptions worden schreven/geoptimaliseerd, custom geschreven structured data wordt aan de pagina en aan de foto’s toegevoegd, enzovoorts. Let op: moeten er nog pagina’s geschreven worden of is het noodzakelijk dat pagina’s voor meer dan 20% herschreven moeten worden? Dit is dit niet in de abonnementsprijzen inbegrepen. In het artikel ‘Website klaar? Optimaliseren maar!’ vertel ik hier meer over. Kortom: een SEO kick-start betekent dat elke websitepagina wordt voorzien van geavanceerde SEO-elementen die een webpagina laten scoren!

Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder zoekmachineoptimalisatie (SEO) om gevonden te kunnen worden door zoekmachines als Google. Is je website helemaal startklaar om top SEO-prestaties te bereiken, dan zijn monitoring, analysering en tussentijdse bijstellingen nodig om maximaal profijt van die eerste investeringen te hebben! Door maandelijks tijd en aandacht te besteden aan organische vindbaarheid levert een website langdurig de gewenste prestaties. 

Het doel van het SEO-abonnement is om steeds beter te gaan scoren! Jouw website concurreert namelijk met duizenden andere websites en die wil je graag voor blijven. Op dat doel is het SEO-abonnement afgestemd. 

Lees meer: waarom zou je een SEO-abonnement nemen of waarom zou je SEO uitbesteden

SEO specialisten werken aan de online zichtbaarheid op de lange termijn. Een SEO specialist zorgt ervoor:

 1. Dat jouw website steeds beter wordt gevonden door jouw doelgroepen op de voor jouw bedrijf belangrijke zoekwoorden.
 2. Je betaalt géén extra advertentiekosten voor Google Ads.
 3. Bezoekers die je krijgt – doordat je jouw website voor de zoekmachines is geoptimaliseerd – heb je zelf verdiend door erin te investeren.
 4. Als je de on-page en off-page SEO goed op orde houdt, dan raak je een verdiende posities nooit kwijt!

Meer voordelen én nadelen over SEO uitbesteden.