Een SEO-abonnement voor langdurig maximaal resultaat

Met een SEO-abonnement werk je aan de online vindbaarheid op lange termijn door zoekmachine optimalisatie. SEO of zoekmachine optimalisatie is een belangrijke basis om succes te kunnen behalen met online marketing.

SEO betaalbaar houden: daarvoor zet ik mij in voor MKB ondernemingen in Limburg. En omdat ik zelf bij voorkeur niet aan vaste contracten wil vastzitten, ben ik flexibel. Als jij de SEO dienstverlening wilt stopzetten, dan kun je dat elke maand doen. 

"Binnen 6 maanden werd onze website vindbaar op 49 zoektermen in de top-3 van Google. Het aantal websitebezoekers nam daardoor toe van 567 bezoekers naar 2.462 per maand."

Het SEO abonnement is dé basis om structureel meer winst te halen uit jouw website!

Met deze SEO abonnementen werk je structureel aan een goede organische vindbaarheid van je website of webshop. 
Je kunt de abonnementen combineren met een content-pakket voor het schrijven van meer websitepagina’s, artikelen en/of blogs. 
Ik bied ook de mogelijkheid aan om linkbuilding pakketten te kopen. Het aanbod hiervan is uitgebreider dan op deze pagina staat vermeld. 
Vraag gerust naar de andere mogelijkheden!  

Brons SEO pakket

Werkzaamheden per maand
340 Per maand ex. BTW
 • Werkzaamheden per maand: 4 uur
 • Per maand uitgebreide audit
 • Google Mijn Bedrijf optimaliseren
 • 3 zoekwoorden
 • Toevoegen van meta informatie
 • Zoekwoordenonderzoek
 • Content optimalisatie
 • Analyse backlinkprofiel
 • Technische SEO
 • Concurrentie analyse
 • Maandelijkse rapportage
 • Interpretatie Google Search Console & Analytics

Zilver SEO pakket

Werkzaamheden per maand
480 Per maand ex. BTW
 • Werkzaamheden per maand: 6 uur
 • Per maand uitgebreide audit
 • Google Mijn Bedrijf optimaliseren
 • 5 zoekwoorden
 • Toevoegen van meta informatie
 • Zoekwoordenonderzoek
 • Content optimalisatie
 • Analyse backlinkprofiel
 • Technische SEO
 • Concurrentie analyse
 • Maandelijks rapportage
 • Interpretatie Google Search Console & Analytics
Populair

Goud SEO pakket

Werkzaamheden per maand
675 Per maand ex. BTW
 • Werkzaamheden per maand: 9 uur
 • Per maand uitgebreide audit
 • Google Mijn Bedrijf optimaliseren
 • 10 zoekwoorden
 • Toevoegen van meta informatie
 • Zoekwoordenonderzoek
 • Content optimalisatie
 • Analyse backlinkprofiel
 • Technische SEO
 • Concurrentie analyse
 • Maandelijkse rapportage
 • Interpretatie Google Search Console & Analytics

SEO abonnement: uitbreiden met contentcreatie

Iemand bezoekt jouw website vanwege een specifieke zoekvraag en zoekintentie: hij/zij is zich bewust geworden van een behoefte of probleem, is informatie aan het vergaren of aan het vergelijken, neemt oplossingen in overweging en wil zeker weten dat het de juiste beslissing is om met jouw bedrijf in zee te gaan. 

Betere vindbaarheid wordt gerealiseerd door kwalitatieve SEO teksten voor je website te schrijven, die passen bij zoekintenties en fasen van de klantreis.

Blogs en informatieve artikelen sluiten op de verschillende stadia van de klantreis aan. Tijdens de maandelijkse audits kom ik zoekvragen tegen met veelbelovende zoekvolumes. Heb je een SEO-abonnement dan geef ik je die maar al te graag door, zodat we geen kans onbenut laten! Zo kunnen we nieuwe content creëren die bezoekers trekt! 

Wil je dat websitepagina’s, artikelen en blogs van waarde zijn voor de website, dan moeten deze op basis van SEO geschreven worden! 

SEO tekst schrijven: content-pakketten

Zijn er al teksten geschreven voor de website? Vaak is redigeren op basis van SEO niet voldoende om tot een goede SEO-tekst te komen. In de praktijk komt het erop neer dat bestaande teksten opnieuw geschreven moeten worden. Daarom hanteer ik één tarief voor het (her)schrijven van websitepagina’s voor zoekmachines. Waarom? Dat lees je in het artikel SEO teksten schrijven

 1. Websitepagina’s (tot 1.000 woorden) prijs per pagina tot 10 stuks: € 165,00
 2. Websitepagina’s (1.000+ woorden): prijs per pagina tot 10 stuks € 195,00
 3. Websitepagina vanaf 10 stuks: prijs op aanvraag

Schrijven van blogs (300 woorden)

 1. Eén blogpost: € 65,00
 2. Twee blogposts: € 120,00
 3. Drie blogposts: € 170,00 

Schrijven van artikelen (tot 1.000 woorden)

 1. Eén artikel: € 195,00
 2. Twee artikelen: € 360,00
 3. Drie artikelen: € 535,00

De artikelen hoeven niet persé per maand afgenomen te worden: per kwartaal kan ook. Een mix is uiteraard mogelijk! N.B.: alle tarieven zijn exclusief BTW.

SEO abonnement uitbreiding: linkbuilding

Domeinautoriteit is een van de belangrijkste factoren om te kunnen ranken in Google. Vooral nieuwe websites hebben geen autoriteit opgebouwd en moeten deze gaan opbouwen. Een methode is contentmarketing, maar dat vraagt om veel inzet en tijd. Wil je sneller domeinautoriteit opbouwen, dan kun je hiervoor lokale linkbuilding pakketten inschakelen. Op deze pagina vind je enkele voorbeelden: alle pakketten worden op maat samengesteld en tarieven kunnen daardoor variëren.  

Linkbuilding pakket: tarief LIGHT

De looptijd van deze linkbuildingpakketten is drie maanden. De gespecificeerde pakketprijzen zijn een totaalprijs. Meer linkbuilding mogelijkheden worden op aanvraag verstrekt. 

LIGHT pakket: 25 blogs – 200 posts – Tier 5 INSTAP. Extra: link op 2 Google sites

Pakketprijs € 299,00

LIGHT pakket: 30 blogs – 500 posts – Tier 5 JUNIOR. Extra: link op 3 Google sites

Pakketprijs € 340,00

 LIGHT pakket: 35 blogs – 800 posts – Tier 6 SENIOR. Extra: link op 4 Google sites

Pakketprijs € 400,00

Linkbuilding pakket: tarief PRO

PRO pakket: 50 blogs – 1.000 posts – Tier 5 Brons Advanced. Extra: link op 5 Google-sites

Pakketprijs € 597,00

PRO pakket: 70 blogs – 1.200 posts – Tier 6 Zilver Advanced. Extra: link op 8 Google-sites

Pakketprijs € 797,00

PRO pakket: 100 blogs – 2.00 posts – Tier 6 Goud advanced. Extra: link op 10 Google-sites

Pakketprijs € 1.297,00

Investeren in SEO is niet iets eenmaligs

Waarom doe je SEO niet één keer en ben je er klaar mee? Google checkt continu ruim 200 on- en off-page factoren die van invloed zijn op de posities. Algoritmes veranderen doorlopend en er kan ook gauw wat misgaan bij aanpassingen aan de website of bij website-updates. Bij alle pakketten worden zowel on-page als off-page factoren maandelijks gecheckt: denk hierbij aan tekst, afbeeldingen en meta-informatie en het interne linkprofiel. Er vindt ook een technische SEO check plaats en het backlinkprofiel wordt gemonitord. 

Off-page optimalisatie is linkbuilding. Hierdoor krijgt jouw site meer domeinautoriteit waardoor betere posities bereikt worden. Domeinautoriteit is een zeer belangrijke factor. Daarom bied ik eveneens linkbuildingpakketten aan.

Na optimalisatie is het resultaat niet direct zichtbaar. Je zult geduldig moeten afwachten tot de aanpassingen zijn verwerkt door het Google-algoritme en het resultaat zichtbaar wordt. Dat kan variëren van enkele dagen tot weken of soms zelfs maanden. Met een SEO-abonnement werk je dus aan de vindbaarheid op middellang en lange termijn. 

Lees meer over de SEO specialist Limburg.

Vind je het lastig om in te schatten wat jij nodig hebt? Maak dan een afspraak!

Ik heb interesse in:

Jouw gegevens worden alleen gebruikt om contact op te nemen: nergens anders voor. 

Klanten geven mij 4,9 ⭐⭐⭐⭐ op Google Bedrijfsprofiel 

Veelgestelde vragen over SEO uitbesteden & kosten

Er wordt vaak gezegd dat SEO duur is. Maar dat is erg kort door de bocht, want SEO is altijd maatwerk. Het uurloon van een freelance SEO specialist ligt tussen € 75 en € 85 per uur en bij groot SEO bureau kan dat oplopen tot € 100 tot € 150 per uur. Elke website is anders. Voor een gemiddelde dienstenwebsite met 20-30 pagina’s heb ik natuurlijk minder tijd nodig voor de maandelijkse Google-optimalisaties dan voor een grote webshop. Ranken in Google hangt van veel factoren af en niemand kent de precieze spelregels, behalve Google zelf. De beste resultaten bereik je door continue de prestaties van je website te blijven volgen, die te analyseren en aanpassingen te blijven doen. Voordat je met een SEO abonnement begint moet je ermee rekening houden dat je website eerst helemaal ‘SEO proof’ moet worden gemaakt. Dat omhelst een SEO-onderzoek, zoekwoordenonderzoek en on-page SEO optimalisaties. Hiervoor krijg je een offerte op maat. 

Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder zoekmachineoptimalisatie (SEO) om gevonden te kunnen worden door zoekmachines als Google. Is je website helemaal startklaar om top SEO-prestaties te bereiken, dan zijn monitoring, analysering en tussentijdse bijstellingen nodig om maximaal profijt van die eerste investeringen te hebben! Door maandelijks tijd en aandacht te besteden aan organische vindbaarheid levert een website langdurig de gewenste prestaties. 

Het doel van het SEO-abonnement is om steeds beter te gaan scoren! Jouw website concurreert namelijk met duizenden andere websites en die wil je graag voor blijven. Op dat doel is het SEO-abonnement afgestemd. 

Lees meer: waarom zou je een SEO-abonnement nemen of waarom zou je SEO uitbesteden

SEO specialisten werken aan de online zichtbaarheid op de lange termijn. Een SEO specialist zorgt ervoor:

 1. Dat jouw website steeds beter wordt gevonden door jouw doelgroepen op de voor jouw bedrijf belangrijke zoekwoorden.
 2. Je betaalt géén extra advertentiekosten voor Google Ads.
 3. Bezoekers die je krijgt – doordat je jouw website voor de zoekmachines is geoptimaliseerd – heb je zelf verdiend door erin te investeren.
 4. Als je de on-page en off-page SEO goed op orde houdt, dan raak je een verdiende posities nooit kwijt!

Meer voordelen én nadelen over SEO uitbesteden.