91 / 100

Gratis SEO scan. Deze checkt of jouw website klaar is om échte resultaten te scoren.

Hoger scoren in Google? Begin met een gratis SEO scan!

Met een gratis SEO scan krijg je een globaal beeld van de huidige situatie van jouw website. De scan brengt eventuele cruciale verbeterpunten direct aan het licht op het gebied van on-page SEO zoals bijvoorbeeld missende meta-omschrijvingen en HTML-titels.
De gratis SEO check laat ook zien hoe goed de website op belangrijke zoekwoorden scoort en wat jouw domeinautoriteit is. Je ontvangt binnen enkele dagen een rapport per mail. Hierdoor krijg je inzicht met welk onderdeel van de website je aan de slag moet. Niet alleen om hoger te scoren Google te scoren maar vooral om jouw ondernemersdoelen te bereiken! 

De gratis SEO scan checkt:

Gratis SEO scan aanvragen:

De kleine lettertjes? Die zijn er niet. Je zit nergens aan vast!

Op welk(e) zoekwoord(en) wil je (beter) gevonden worden?

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ga je niet met commerciële mails bestoken. Na een week neem ik wel even contact met je op om te informeren of je extra toelichting nodig hebt. 

Wat checkt een SEO scan?

  1. Hoe staat je website er organisch voor? Is jouw website goed vindbaar?
  2. Gebruik je de juiste zoekwoorden voor je diensten of producten en gebruik je ze op de juiste manier?
  3. Hoe is je website technisch ingericht m.b.t. een goede vindbaarheid?
  4. Welke en hoeveel content rankt al in Google?
  5. Is er ‘laaghangend fruit’: zoekwoorden die al in top 10 staan, maar niet in de top 3?
  6. Op welke zoekwoorden scoor je nog niet en kunnen toegevoegd worden aan jouw SEO strategie? 
SEO scan, gratis SEO website scan, SEO scan voor Google, Joque Communication.jpg

De gratis SEO site check legt het fundament voor SEO succes.

Wil jij meer gaan doen aan zoekmachineoptimalisatie? Vraag de gratis SEO scan dan aan!

Wat is het verschil tussen een gratis SEO scan en een SEO analyse?

  • Met een SEO scan krijg je een globaal beeld van de prestaties in de zoekmachines zoals Google van jouw website. Het is de basis van een SEO analyse. Belangrijke knelpunten worden in grote lijnen zichtbaar. De SEO score geeft je een indruk van de SEO gezondheid van jouw website. De scan is gratis en vrijblijvend.
  • Een SEO-analyse of SEO audit gaat veel dieper: per onderdeel (techniek, content, autoriteit) wordt jouw website ge-audit en worden verbeterpunten gespecificeerd. Je weet na de audit exact welk onderdeel je moet gaan aanpakken én hoe. Een SEO analyse kost inzicht, kennis en tijd en is niet gratis. Voor aanvang krijg je een offerte. 

Het SEO rapportcijfer

Het klinkt wat vreemd dat ik jouw website een ‘rapportcijfer’ geef. Alsof jij het wel of niet goed gedaan zou hebben. Maar ik kijk niet naar goed of fout: ik kijk sec naar de mogelijkheden voor zoekmachineoptimalisatie. Het rapportcijfer maakt jou door middel van een cijfer in één oogopslag duidelijk in hoeverre jouw website ‘SEO-gezond’ is. Ik geef een cijfer van één tot vijf en die score zal ik uiteraard ook toelichten. 

Omdat het vakgebied SEO veel jargon kent, en niet iedereen met de (basis)begrippen bekend is, leg ik ook uit wat iets betekent, wat het doel ervan is en waarom iets belangrijk is voor online vindbaarheid. Zo weet niet iedereen wat een meta-omschrijving is, wat het belang de HTML-titels is en hoe je ze moet toepassen, of hoe hoog een ‘spam-score’ van een zoekwoord mag zijn om te voorkomen dat Google jouw website als ‘spammy’ gaat beschouwen… Ook zonder kennis van SEO is dit rapport goed te begrijpen. En belangrijker nog: je kunt zelf meteen al iets gaan doen aan zoekmachineoptimalisatie. Ook al pak je elke keer maar een stukje aan, in totaal zal het zeker onderscheid gaan maken! 

Lees ook: SEO-Limburg.

 

Als gecertificeerd SEO-specialist ontzorg ik als SEO specialist Limburg MKB-ondernemers in Midden-Limburg bij hun zoekmachineoptimalisatie. Daarnaast voer ik SEO analyses uit, schrijf ik SEO teksten en geef ik SEO workshops.

Je ontvangt direct drie concrete verbeterpunten

Bij een gratis SEO check controleer ik je website op een drie belangrijke punten: content, autoriteit en techniek. Hieruit volgen een drietal concrete tips. Met deze tips kun je zelf meteen aan de slag met het doorvoeren van de verbeteringen. Ik leg ook uit hoe je dat moet doen. Als je daar hulp bij nodig hebt, dan help ik je uiteraard graag. Wat er ook uit de SEO-test naar voren is gekomen, ik heb de kennis in huis om het voor je op te lossen en/of om je een zetje in de goede richting te geven. 

SEO scan, gratis SEO website scan, SEO scan voor Google, Joque Communication