SEO scan: wat te doen als je website jouw doelen niet bereikt?

Wil jij hoger scoren in Google? Vraag direct de gratis SEO quick scan aan!

Wil jij hoger scoren in de zoekresultaten van Google en het lukt maar niet? 
De gratis SEO quick scan laat zien waarom je website jouw doelen niet haalt. 

Binnen enkele dagen krijg je een gratis Ahrefs-rapport per mail toegestuurd.
Het rapport laat zien hoe goed jouw website scoort in de rankings en op welke zoekwoorden. Deze globale website SEO quickscan is gratis en vrijblijvend. Wil jij weten hoe jouw website scoort op jouw belangrijkste zoektermen?

Vraag dan direct deze SEO check aan! 

Alle kansen ontdekken? Vraag om de SEO scan++

De SEO scan++ laat – in tegenstelling tot de SEO quick scan – kansen zien die je website laat liggen! Er wordt niet alleen gekeken naar de zoekwoorden waarop jouw website al scoort, maar ook naar zoekwoorden je nog mist. Wil je écht beter gaan ranken in Google? Dit jouw beste vertrekpunt. Je krijgt waardevolle BONUS-tips, waarmee je direct aan de slag kunt gaan!  

De SEO scan++ checkt de 3 pijlers van SEO:

"Als je een goed beeld hebt van de SEO potentie van jouw website, dan weet je direct hoe jij sneller jouw online ondernemersdoelen gaat bereiken! "

SEO website scan aanvragen:

De kleine lettertjes bij de kosteloze SEO scan? Die zijn er niet.
Je zit nergens aan vast!

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ga je niet met commerciële mails bestoken. Na een week neem ik wel even contact met je op om te informeren of je extra toelichting nodig hebt. 

Wat maakt de SEO scan++ jou duidelijk?

  1. Hoe scoort jouw website NU in de zoekresultaten? 
  2. Gebruik je wel de juiste zoekwoorden en gebruik je ze op de goede manier?
  3. Welke zoekwoordvarianten en synoniemen mist jouw website nog?
  4. Hoe zien de meta-tags en meta-omschrijvingen eruit qua lengte?
  5. Bevatten deze USP’s, call-to-actions én zoekwoorden?
  6. Hoe is je website technisch ingericht m.b.t. een goede vindbaarheid?
  7. Is de laadsnelheid op mobiele apparaten goed uit oogpunt van gebruiksvriendelijkheid?
  8. Is er ‘laaghangend fruit’: zoekwoorden die al in de top 10-15 staan, maar nog niet
    in de top 1-8? Elke positie hoger betekent meer bezoekers!
 

Verschil tussen SEO quick scan en SEO scan++

De SEO quick scan is gratis. Je ontvangt van mij een rapport vanuit de SEO-tool Ahrefs.
Deze laat de resultaten van dat moment zien, maar nog niet de onbenutte kansen! 

Bij de SEO scan++ worden alle basisprincipes van SEO (content, techniek, autoriteit) beoordeeld. Het onderzoeken vraagt om tijd, kennis en inzicht: daarom kost deze € 175,00 ex. BTW.

Om de SEO scans uit te voeren is géén toegang tot de website zelf, Google Analytics en Google Search Console nodig!

Wil je echt aan de slag met SEO? Je kunt ook gaan voor een de uitgebreide SEO analyse. Bij een SEO analyse wordt er diepgaand onderzoek verricht en wordt data uit Google Analytics, Google Search Console en Google Ads betrokken, plus gegevens uit andere professionele SEO-tools. Dit rapport is een praktisch stappenplan voor het uitvoeren van resultaatgerichte zoekmachine optimalisatie.

SEO scan, gratis SEO website scan

"Alle kansen die je laat liggen, kosten je het honderdvoudige meer dan een investering in een SEO scan++.

Het samenwerken met Joke als SEO expert is ontzettend goed bevallen. De SEO++ scan liet zien dat mijn doelgroep niet op mijn website kwam, hoewel die goed bezocht werd. Daarom zijn wij mijn buyer persona gaan onderzoeken. Na een zoekwoordenanalyse zijn de websiteteksten geschreven. Nu komen de juiste mensen naar mijn website! Wil jij ook beter gevonden én een conversiegerichte website? Ga dan met deze top-expert SEO in gesprek voor een veelbelovend resultaat!
Harriëtte deKuyper
Eigenaar 50+ AdviesCentrum

SEO diensten: altijd op basis van maatwerk

Joque Communication biedt uitgebreide SEO dienstverlening aan: van SEO teksten schrijven voor websites tot maandelijkse SEO monitoring via SEO abonnementen. Naar gelang de behoefte worden er maatwerkafspraken gemaakt. Je ziet op de pagina SEO abonnementen een overzicht van tarieven. Waarom ik die SEO tarieven noem? Ik houd van duidelijkheid! SEO heeft soms een ‘schimmige sfeer’ en dat beeld wil ik ontkrachten. Vraag om te beginnen eerst de SEO scan aan! Dan weet je direct welke potentie jouw website nog meer heeft! 

Wil jij hoger scoren in Google? Vraag dan een van de SEO scans aan!

SEO website scan aanvragen:

De kleine lettertjes bij de kosteloze SEO scan? Die zijn er niet.
Je zit nergens aan vast!

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ga je niet met commerciële mails bestoken. Na een week neem ik wel even contact met je op om te informeren of je extra toelichting nodig hebt. 

Doe de SEO check en ontvang direct concrete waardevolle tips!

Bekijk dit voorbeeld van een SEO scan+++

Als SEO specialist Limburg ontzorg ik MKB-ondernemers in Midden-Limburg bij hun zoekmachineoptimalisatie. In 2020 ben ik door SEOguru Amsterdam gecertificeerd als SEO expert. Als SEO professional voer ik SEO analyses uit, bied ik SEO abonnementen aan, schrijf ik SEO teksten en geef ik SEO workshops.

Met zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimization) zorg je ervoor dat je website goed vindbaar wordt in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google of Bing. SEO is een belangrijk middel in de online marketing om meer omzet te kunnen gaan maken. Door middel van SEO gaat je website namelijk betere posities krijgen. Hoe hoger jouw website scoort in Google, hoe meer websitebezoekers je krijgt. Daarmee nemen je kansen op meer klanten significant toe. Wat kan SEO voor jouw bedrijf gaan betekenen? Vraag de gratis SEO scan aan en kom er direct achter!

Het uitvoeren van een diepgaande SEO check is hét startpunt om jouw website te gaan verbeteren. Deze uitgebreide SEO check is wat anders dan de twee website scans die op deze pagina vindt: we noemen dat een SEO audit of SEO website analyse. Om echt geen enkele kans onbenut te laten om goed te gaan ranken, laten veel bedrijven daarom eerst een diepgaande SEO website analyse uitvoeren die ontdekt waar de verbeterpunten liggen. Dit onderzoek omvat een content en technische analyse (en nog veel meer) en is een stappenplan om de website te gaan optimaliseren op de drie pijlers van SEO: content, autoriteit en techniek. Deze SEO audit is ook direct een nulmeting van waaruit SEO prestaties maandelijks gemeten, geanalyseerd en bijgesteld kunnen worden. Zo worden jouw SEO doelstellingen behaald!

Als mensen doorklikken dan wordt dat door online marketing en SEO specialisten de Click Through Rate (CTR) genoemd (doorklikratio in Nederlands). De eerste link die in de Google resultaten staat heeft een gemiddelde CTR van 28%. De tweede plek heeft een CTR van 15%. De 10e positie heeft een CTR van 2%. Je ziet het grote verschil: daarom willen bedrijven door middel van zoekmachine optimalisatie goede resultaten in de zoekmachines! Het vergroot de kansen op omzet daarmee aanzienlijk.

Nee, SEO bestaat uit veel meer dan alleen zoekwoorden gebruiken. Het selecteren van de juiste zoektermen – die jouw potentiële klanten gebruiken – is uiteraard wel ontzettend belangrijk. Die termen ga je in je SEO websiteteksten en meta descriptions toepassen, zodat je website vindbaar wordt. Websiteteksten zijn voor 28% verantwoordelijk voor het ranken van je website. De volgende 30% gaat naar technische SEO: hieronder worden (gebroken) interne links en interne linkstructuur verstaan, een goede websitestructuur, page speed score, SSL-certificaat, XML sitemap, etc. De laatste 30% gaat naar autoriteit: door middel van backlinks (dit zijn externe links) krijgt je website een hogere autoriteit in de ogen van Google en dat bevordert de scoringskracht. Autoriteit opbouwen die je door middel van linkbuilding. 

Om je online vindbaarheid te vergroten voert een SEO specialist maandelijks een audit uit en evalueert de Google-posities. Data uit Screaming Frog, Ahrefs, Google Search Console, Google Analytics en Google Bedrijfsprofiel worden gemonitord en geanalyseerd. De SEO specialist zal zo elke pagina steeds verder gaan optimaliseren om de afgesproken doelen te behalen. Om echt resultaat te halen uit een SEO traject is een SEO abonnement voor elke website een must. Na een periode van ca. 6 maanden wordt duidelijk in hoeverre je online vindbaarheid is toegenomen.

 

Gratis website content check, Joque Communication, SEO specialist Limburg