Gratis SEO scan. Deze checkt of jouw website klaar is om échte resultaten te scoren.

Hoger scoren in Google? Laat dan een gratis SEO scan uitvoeren!

Met een gratis SEO website scan krijg je een beeld van de huidige scoringskracht van jouw website. Deze Google SEO scan brengt cruciale verbeterpunten aan het licht op het gebied van on-page zoekmachineoptimalisatie,  zoals bijvoorbeeld missende meta-omschrijvingen en HTML-titels. De SEO site check laat ook zien hoe goed jouw website op belangrijke zoekwoorden scoort. 

Binnen enkele dagen krijg je een rapport per mail. Hierdoor krijg je inzicht met welk onderdeel van de website je aan de slag moet: techniek, content of autoriteit.

Niet alleen om hoger te scoren in Google, maar vooral om jouw ondernemersdoelen te bereiken! 

De gratis SEO test checkt:

Gratis SEO website scan aanvragen:

De kleine lettertjes? Die zijn er niet. Je zit nergens aan vast!

Op welk(e) zoekwoord(en) wil je (beter) gevonden worden?

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ga je niet met commerciële mails bestoken. Na een week neem ik wel even contact met je op om te informeren of je extra toelichting nodig hebt. 

Wat houdt de gratis SEO check in?

  1. Hoe scoort jouw website NU in de zoekresultaten? 
  2. Gebruik je de juiste zoekwoorden en gebruik je ze op de juiste manier?
  3. Hoe is je website technisch ingericht m.b.t. een goede vindbaarheid?
  4. Welke pagina’s ranken al in Google?
  5. Is er ‘laaghangend fruit’: zoekwoorden die al in de top 10 staan, maar nog niet in de top 3? Elke positie hoger betekent meer bezoekers!
  6. Op welke zoekwoorden scoort de site nog niet en kunnen toegevoegd worden aan de websiteteksten? 
SEO scan, gratis SEO website scan, SEO scan voor Google, Joque Communication.jpg
Welk SEO-rapportcijfer krijgt jouw website?

De SEO scan is de eerste stap naar online succes...

Wil jij hoger scoren in Google? Vraag dan de SEO scan direct aan!

Wat is het verschil tussen een gratis SEO scan en een SEO analyse?

  • Met een SEO scan krijg je een globaal beeld van de scoringskracht van jouw website in zoekmachines zoals Google. Knelpunten worden in grote lijnen zichtbaar. De SEO score geeft je een indruk van de ‘SEO gezondheid’ van jouw website. De scan is gratis en vrijblijvend.
  • Een SEO-analyse (of SEO audit) gaat veel dieper: per onderdeel – techniek, content, autoriteit – wordt jouw website gecontroleerd en worden verbeterpunten gespecificeerd. Je weet na de audit exact welk onderdeel je moet gaan aanpakken én hoe. Een SEO analyse kost inzicht, kennis en tijd en is niet gratis. Voor aanvang krijg je een offerte

Het SEO rapportcijfer

Het klinkt wat vreemd dat ik jouw website een ‘rapportcijfer’ geef. Alsof jij het wel of niet goed gedaan zou hebben. Maar ik kijk niet naar goed of fout: ik kijk naar de kansen die je nu met je website laat liggen. Het cijfer geeft je een indicatie van de huidige scoringskracht van je site. 

Omdat het vakgebied SEO veel jargon kent, en niet iedereen met de basisbegrippen bekend is, leg ik in het rapport uit wat iets betekent, wat het doel ervan is en waarom het belangrijk is voor jouw online vindbaarheid. Zo weet niet iedereen wat een meta-omschrijving is, wat het belang van HTML-titels is of hoe hoog een ‘spam-score’ mag zijn om te voorkomen dat Google jouw website als ‘spammy’ gaat beschouwen… Zonder kennis van SEO is dit rapport goed te begrijpen. Belangrijker nog: je kunt zelf meteen al iets gaan doen aan zoekmachineoptimalisatie.  

Lees ook: SEO-Limburg.

 

Als ‘SEO specialist Limburg‘ ontzorg ik MKB-ondernemers in Midden-Limburg bij hun zoekmachineoptimalisatie. Vanaf 2019 ben ik door SEOguru Amsterdam gecertificeerd als SEO expert. Als SEO professional voer ik SEO analyses uit, bied ik SEO-diensten aan, schrijf ik SEO teksten en geef ik SEO workshops.

Je ontvangt direct drie concrete verbeterpunten

Bij een gratis SEO check krijg je drie concrete tips. Met een uitleg erbij, zodat je zelf aan de slag kunt gaan. Als je toch nog hulp nodig hebt, dan kun je op mij terugvallen. 

SEO scan, gratis SEO website scan, SEO scan voor Google, Joque Communication