SEO scan: is jouw website klaar voor betere rankings?

Hoger in Google? Vraag direct de gratis SEO quick scan aan!

Wil jij hoger scoren in de zoekresultaten van Google? Dan laat de gratis SEO quick scan zien of jouw website daar klaar voor is! Deze gratis SEO check toont aan hoe jouw website presteert vanuit het oogpunt van zoekmachine optimalisatie.  

Binnen enkele dagen krijg je een overzicht per mail toegestuurd. Dit is een rapport geproduceerd door Ahrefs. Het verslag laat zien hoe goed jouw website scoort in de rankings, op welke zoekwoorden en hoeveel backlinks jouw website heeft. Deze globale website quick scan is kosteloos en vrijblijvend. Wil jij weten hoe jouw website scoort op zoektermen laat dan deze SEO check uitvoeren.

Meer weten? Vraag om de SEO scan++

De SEO scan++ laat – in tegenstelling tot de quick scan – kansen zien die je nu laat liggen! Er wordt niet alleen gekeken naar de zoekwoorden waarop jouw website al scoort, maar ook naar zoekwoorden je nog mist. Hierbij richt de SEO scan++ zich op jouw aller-, allerbelangrijkste zoekwoord! Wil je écht beter gaan ranken in Google? Dan is dit het betere vertrekpunt. Je krijgt bovendien drie waardevolle tips op maat, waarmee je direct aan de slag kunt gaan! Deze SEO scan++ kost € 175. 

De SEO scan++ checkt:

"Als je een goed beeld hebt van de SEO potentie van jouw website, dan weet je direct hoe jij sneller jouw online ondernemersdoelen gaat bereiken! "

SEO website scan aanvragen:

De kleine lettertjes bij de kosteloze SEO scan? Die zijn er niet.
Je zit nergens aan vast!

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ga je niet met commerciële mails bestoken. Na een week neem ik wel even contact met je op om te informeren of je extra toelichting nodig hebt. 

Wat maakt de SEO scan++ jou duidelijk?

  1. Hoe scoort jouw website NU in de zoekresultaten? 
  2. Gebruik je wel de juiste zoekwoorden en gebruik je ze op de goede manier?
  3. Welke zoekwoordvarianten en synoniemen mist jouw website nog?
  4. Hoe zien de meta-titels en meta-omschrijvingen eruit qua lengte?
  5. Bevatten deze USP’s, call-to-actions én zoekwoorden?
  6. Hoe is je website technisch ingericht m.b.t. een goede vindbaarheid?
  7. Is de laadsnelheid op mobiele apparaten goed uit oogpunt van gebruiksvriendelijkheid?
  8. Is er ‘laaghangend fruit’: zoekwoorden die al in de top 10-15 staan, maar nog niet
    in de top 1-8? Elke positie hoger betekent meer bezoekers!
 

Verschil tussen SEO quick scan en SEO scan++

De SEO quick scan is gratis. Je ontvangt van mij een rapport vanuit de SEO-tool Ahrefs.
Deze laat de resultaten en gegevens- van dat moment – zien maar nog niet de onbenutte kansen! 

Bij de SEO scan++ worden alle basisprincipes van SEO bekeken. Een SEO scan++ vraagt om tijd, kennis en inzicht: daarom is deze niet gratis. Hij kost € 175,00 ex. BTW.

Om de beide SEO scans online uit te voeren is géén toegang tot de website zelf, Google Analytics en Google Search Console nodig. 

Er is ook nog een derde variant: de SEO analyse. Bij een SEO analyse wordt er diepgaand onderzoek verricht en wordt data uit Google Analytics, Google Search Console en Google Ads betrokken, plus gegevens uit andere professionele SEO-tools. 

SEO scan, gratis SEO website scan

"Alle kansen die je uit onwetendheid laat liggen, kosten je meer dan een investering in SEO of een SEO scan++. Of leer voor hetzelfde bedrag zélf de basis van SEO toepassen via de SEO workshop.

Joke van der Mast, SEO specialist Limburg

SEO diensten op maat van jouw bedrijf

Joque Communication biedt uitgebreide SEO dienstverlening aan: van SEO teksten schrijven voor websites tot maandelijkse SEO monitoring. Naar gelang de behoefte worden er maatwerkafspraken gemaakt. Je ziet op de pagina SEO abonnementen een overzicht van tarieven. Waarom ik SEO tarieven noem? Ik houd van duidelijkheid! SEO heeft soms een ‘schimmige sfeer’ en dat beeld wil ik vermijden. Maar vraag om te beginnen eerst de SEO quick scan of SEO scan++ aan! Dan weten we samen waar de potentie van jouw website ligt en dan kunnen wij die optimaal gaan ontwikkelen. 

Wil jij hoger scoren in Google? Vraag dan een van de SEO scans aan!

SEO website scan aanvragen:

De kleine lettertjes bij de kosteloze SEO scan? Die zijn er niet.
Je zit nergens aan vast!

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ga je niet met commerciële mails bestoken. Na een week neem ik wel even contact met je op om te informeren of je extra toelichting nodig hebt. 

SEO scan++. Je ontvangt direct drie concrete waardevolle tips!

SEO scan, gratis SEO website scan, SEO scan voor Google, Joque Communication

Als SEO specialist Limburg ontzorg ik MKB-ondernemers in Midden-Limburg bij hun zoekmachineoptimalisatie. In 2020 ben ik door SEOguru Amsterdam gecertificeerd als SEO expert. Als SEO professional voer ik SEO analyses uit, bied ik SEO abonnementen aan, schrijf ik SEO teksten en geef ik SEO workshops.