Eerlijk, constructief, persoonlijk en zonder kleine lettertjes

Online_marketing_SEO_Content_marketing_Social_media_marketing_Joque_Communication

Joke van der Mast | ‘Joque’

Gecertificeerd SEO-specialist & online marketeer

SEO specialist Venray

Hallo MKB-ondernemer in Limburg!

  • Staat jouw website ver ‘onder water’ in Google?
  • Lukt het niet om interessante bezoekers naar jouw website te trekken?
  • Waarom levert je website zo weinig nieuwe klanten op? 
Weet je dat… 
  • Websiteteksten voor 28% verantwoordelijk zijn voor betere posities in Google?
  • Dat de lezer zichzelf in de 1e seconde moet herkennen anders klikt-ie weg?
  • En dat in de 2e seconde de vraag ‘What’s in it for me’ beantwoord moet zijn?  

Wil jij dat je website meer omzet oplevert? Dan wordt het de hoogste tijd voor een SEO professional en een SEO tekstschrijver. Ik ga hands on aan de slag om ook voor jouw website betere rankings te realiseren! Hoe? Gebruik mijn gratis 30-minuten consult en stel al jouw vragen!

“Dankzij de inzet van Joke scoort onze website nu op 49 zoektermen in de top 3 van Google. Hierdoor hebben wij het aantal websitebezoekers met 500% zien stijgen in 6 maanden tijd."

Dienstverlening SEO specialist Venray: je mag rekenen op professioneel advies!

SEO website scan

SEO is een onderdeel van zoekmachine marketing}. Het slagen van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO scan!

SEO audit

De SEO analyse is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website on page optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan ranken in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een succesvolle SEO tekst ligt een zoekwoordenonderzoek. Deze zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevante bezoekers. 

SEO training

SEO doe je zó! Workshop voor ZZP-ers die zelf de online vindbaarheid van de website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO specialisten allemaal doen.

Met een SEO pakket werk je aan de online vindbaarheid . Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Aan contracten doet de SEO specialist Venray niet! 

Maak direct een afspraak met de SEO specialist Limburg

Bedrijven waar SEO specialist Venray voor werkt:

Voor wie is lokale SEO noodzaak?

Lokale SEO optimalisatie en zoekmachine adverteren vallen onder zoekmachine marketing. Lokale zoekmachineoptimalisatie is een strategie binnen de SEO dat zich richt op het promoten van een website van een lokaal gevestigd bedrijf zoals een winkel, uitgaangsgelegenheid, kapper, hypotheekadviseur, timmerbedrijf, fitness studio, autodealer, bloemenwinkel en ga zo maar door… Het doel is dat Google vanuit verschillende kanalen online signalen ontvangt, die bevestigen dat jouw onderneming een plaatselijk gevestigd en georiënteerd bedrijf is. Zo beland je uiteindelijk in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de lokale zoekresultaten top-3) en op Google Maps. Met lokale SEO haal dus méér resultaat uit je website. De gecertificeerde SEO Specialist Venray in Limburg zorgt hiervoor.

Wat doet de SEO specialist Venray?

Een SEO-er zorgt ervoor dat websites hoog scoren in Google door middel van Google optimalisatie. De content van de website, de SEO pagina-optimalisatie en de linkbuilding (het realiseren van backlinks) staan in het teken van deze aanpak. Op deze manier vergroot je je lokale SEO kansen van je website!

SEO dienstverlening MKB in de provincie Limburg

Ik ben gecertificeerd SEO specialist en werk voor MKB-ondernemingen in Limburg en dus ook voor bedrijven in Bergen, Beek, Molenhoek, Horst, Hasselt, Gennep, Loo, Panningen, Venlo, Baarlo, maar inmiddels ook voor diverse bedrijven in Brabant.

Freelance SEO en SEO tekstschrijver

Als freelance SEO specialist werk ik vaak op projectbasis.Heb je bijvoorbeeld al een SEO tekst voor Google op je website staan, dan kun je aansluitend aan mij de on-page SEO uitbesteden. Met alleen een SEO tekst ben je er qua Google optimalisatie namelijk nog niet..! Twijfel je of dat bij jouw website nodig is, neem dan even contact op. Daarnaast bied ik mogelijkheden voor SEO abonnementen en off page SEO aan zoals linkbuilding.

Hoger ranken in Google start met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Nieuwe website nodig?

Heb je een nieuwe website nodig? SEO Specialist Venray werkt nauw samen met een professionele webbouwer. Nog voordat er gebouwd wordt, brengt ik de beste websitestructuur voor Google én jouw bezoekers in kaart! Voor goede Google-posities zijn SEO teksten en afbeeldingen van doorslaggevend belang naast additionele on-page SEO optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). De SEO specialist ontzorgt jou op al deze gebieden! Dus ook als jij op zoek bent naar een keigoede websitebouwer en webdesigner. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. Lees meer over mijn SEO-abonnementen en wat een SEO-analyses voor jouw website betekent. 

SEO specialist inhuren?

Met Google Bedrijfsprofiel zijn telefoongidsen geschiedenis geworden. Daarom is het vitaal om Google Bedrijfsprofiel goed bij te houden! Het is daarbij gemakkelijk om jouw website online te vermelden én het is gratis! Naast vitale bedrijfsgegevens kun je hier meteen producten en/of dienstverleningen laten zien én er kan meteen verder geklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel klantenreferenties via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat zeer goed om betere posities te verkrijgen. Als jouw bedrijf {op Google Bedrijfsprofiel volledig is, dan zien potentiële bezoekers in jouw plaats die direct in de resultaten staan, zodra zij een zoekvraag uitvoeren die hiermee verband houdt. Het allergrootste voordeel van lokale SEO is dat Google en andere zoekmachines op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de lokale zoekresultaten toont!

Tussen SEO en lokale SEO zit amper verschil. Ook voor lokale SEO wordt er een zoekwoorden analyse gedaan, worden teksten op basis van SEO geschreven en vindt tevens on-page en off-page zoekmachineoptimalisatie plaats. Het verschil zit in het doel: die is welbewust gericht op de regio waar jouw bedrijf zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere steden en dorpen richten waar je marktaandeel voor je onderneming wilt gaan verwerven. Zo kan een onderneming dat in Maastricht is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Chaam maar ook op steden als Leiden, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl de zaak op die plek in Nederland geen fysiek adres of adressen heeft. Ook dit kan de SEO Specialist Venray realiseren. 
Meer over lokale SEO. Of lees het artikel: ‘Lokale SEO verbeteren met deze 7 tips‘.

Een freelance SEO specialist of online marketing bureau heeft kennis en inzicht in huis in het zichtbaar maken van websites in Google door het gebruik van de juiste zoekwoorden. Het woord ‘gratis’ moet niet te letterlijk worden genomen, want hoewel je niet voor kliks hoeft te betalen, kost SEO tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra advertentiekosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een onmisbaar onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachine marketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals zoekmachine optimalisatie en zoekmachine-adverteren samen ook worden genoemd. 

Het schrijven van SEO content is een extra uitdaging voor een goede SEO specialist en SEO copywriter. De tekst moet niet alleen leiden tot maximale vindbaarheid op allerlei zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet vooral de doelgroepen aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst geschreven wordt. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. Het schrijven van SEO content is hiermee een extra uitdaging voor een copywriter. Meer over SEO website teksten schrijven voor Google.  

Gratis website content check, Joque Communication, SEO specialist Limburg