SEO specialist Maastricht, Limburg. Lokale SEO voor bedrijven in Maastricht

SEO specialist Maastricht; zoekmachine optimalisatie ondernemers

SEO Specialist Maastricht biedt Lokale SEO (of ‘local SEO’) aan ondernemers in Maastricht. Als bedrijf wil je zéker in je eigen regio snel in Google gevonden kunnen worden. Lokale SEO is een tak van zoekmachineoptimalisatie dat zich focust op het optimaliseren van een website of webwinkel voor – tja, de term zegt het eigenlijk zelf al – lokale gerichte zoekvragen gericht op de vestigingsplaats van jouw onderneming in Maastricht. Door lokale SEO te bevorderen gaat jouw website over de plaatselijke zoekresultaten heersen. Google toont in de lokale zoekresultaten altijd 3 bedrijven die bovenaan staan. Staat jouw bedrijf of webwinkel in deze top 3? Dan krijgt deze website gemiddeld 89% meer websitebezoeker! Dat is wat je wilt!

SEO specialist Maastricht zorgt voor:

Hoger ranken in zoekmachines begint met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Wat doet een SEO specialist Maastricht?

Lokale SEO is een onderdeel van SEO die zich richt op het benadrukken van een website van een plaatselijk gevestigd bedrijf zoals een winkel, dansschool, een dienstverlener zoals een verzekeringskantoor of een timmerbedrijf, fitness studio, garagebedrijf, tatoeerschop en ga zo maar door… Dat doet een zoekmachine optimalisatie specialist door middel van Google optimalisatie. De content van de website, de SEO paginaoptimalisatie en de linkbuilding staan in het teken van deze strategie. Het doel is dat zoekmachines vanuit verschillende kanalen online signalen krijgt, die bevestigen dat jouw bedrijf een plaatselijk gevestigd en georiënteerd bedrijf is. Zo beland je uiteindelijk in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de plaatselijke zoekresultaten top-3). Met lokale SEO haal dus méér resultaat uit je website. De gecertificeerde SEO Specialist Maastricht zorgt hiervoor.

SEO specialist Maastricht werkt ook voor bedrijven in Heythuysen, Venlo, Bergen, Weert, Voorst, Voerendaal, Venray, Valkenburg, Vaals, Swalmen

Als freelance SEO expert werk ik vaak op projectbasis. Je kunt ook een SEO abonnement nemen of mij alleen inhuren als freelance SEO tekstschrijver. Heb je al SEO tekst voor Google op je website staan, dan kun je aansluitend aan mij de on-page SEO uitbesteden. Met alleen een SEO tekst ben je qua Google optimalisatie er namelijk nog niet… Twijfel je of dat bij jouw website nodig is, neem dan even contact op. Daarnaast bied ik mogelijkheden voor off page SEO aan zoals linkbuilding

SEO specialist Weert, Joque Communication zoekmachine optimalisatie specialist

Bedrijven waar SEO specialist Maastricht voor werkt:

Dienstverlening SEO specialist Maastricht:

Gratis SEO website scan

Zoekmachineoptimalisatie valt onder online marketing}. Het slagen van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO scan!

SEO audit

De SEO analyse is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website on page optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan ranken in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een  SEO tekst ligt een zoekwoordenanalyse. Deze zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevant verkeer. 

SEO workshop

SEO doe je zó! Workshop voor ZZP-ers die zelf de online vindbaarheid van de website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO professionals allemaal doen.

Met een SEO pakket werk je aan de online vindbaarheid . Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Aan contracten doet de SEO specialist Maastricht niet! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

Wat doet een freelance SEO specialist voor bedrijven in Maastricht?

Een SEO professional of online marketing bureau heeft kennis en inzicht in huis in het zichtbaar maken van websites in in de ‘gratis’ zoekresultaten. Het woord ‘gratis’ moet niet te letterlijk worden genomen, want hoewel je niet voor kliks hoeft te betalen, kost SEO tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra kosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een onmisbaar onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachinemarketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals SEO en SEA samen ook worden genoemd. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. Lees meer over SEO-abonnementen of SEO-analyses

Nieuwe website laten bouwen?

Heb je een nieuwe website nodig? SEO Specialist Maastricht werkt intensief samen met een professionele webbouwer. Voordat er met bouwen gestart wordt, brengt ik de beste websitestructuur voor Google én jouw doelgroep in kaart! Voor goede Google-posities is SEO content cruciaal naast additionele on-page SEO optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). De SEO specialist ontzorgt jou op al deze terreinen! Dus ook als jij op zoek bent naar een ervaren websitebouwer en webdesigner. 

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO copywriting

SEO teksten schrijven voor Google is een extra uitdaging voor een tekstschrijver. De tekst moet niet alleen leiden tot maximale vindbaarheid op diverse zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet vooral de potentiële klant aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst bestemd is. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. SEO tekst schrijven voor Google is hiermee een extra uitdaging voor een tekstschrijver.

SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de SEO-kansen.
"Door de inzet van Joque Communication heeft onze website op 17 zoektermen de eerste plek in de organische zoekresultaten bereikt." Frank Lenaers, Nefratech EDM-Center Weert.

SEO specialist {location]: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen. 

Lokale SEO en jouw Google Bedrijfsprofiel

Met Google Bedrijfsprofiel (voorheen Google Mijn Bedrijf) zijn telefoongidsen geschiedenis geworden. Daarom is het belangrijk om Google Bedrijfsprofiel up to date te houden! Het is zelfs gemakkelijk om jouw website online te vermelden én het is gratis! Naast een telefoonnummer kun je hier meteen producten en/of services posten én er kan meteen doorgeklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel klantenreferenties via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat zeer goed om hogere rankings te krijgen. Als jouw bedrijf {op Google Bedrijfsprofiel compleet is, dan zien websitebezoekers in jouw omgeving die direct in de resultaten staan, zodra zij een zoekopdracht uitvoeren die daarmee verband houdt. De allergrootste winst van plaatselijke SEO is dat zoekmachines als Google op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de plaatselijke zoekresultaten toont!

Wat is het verschil tussen SEO en lokale SEO?

Tussen SEO en plaatselijke SEO zit nauwelijks verschil. Ook voor lokale SEO wordt er een zoekwoorden analyse uitgevoerd, worden SEO-teksten geschreven en vindt eveneens on-page en off-page SEO plaats. Het verschil zit in de gekozen strategie: die is doelgericht op de omgeving waar jouw bedrijf zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere steden en dorpen richten waar je marktaandeel voor je bedrijf wilt gaan behalen. Zo kan een bedrijf dat in Venray is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Beek En Donk maar ook op steden als Utrecht, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl de onderneming op die locatie geen fysiek adres of adressen heeft. Ook dit kan de SEO Specialist Maastricht realiseren.