Eerlijk, constructief, persoonlijk en zonder kleine lettertjes

Online_marketing_SEO_Content_marketing_Social_media_marketing_Joque_Communication

Joke van der Mast | ‘Joque’

Gecertificeerd SEO-specialist & online marketeer

SEO specialist Maastricht

Hallo MKB-ondernemer in Limburg!

  • Staat jouw website ver ‘onder water’ in de zoekmachines?
  • Lukt het niet om relevante bezoekers naar jouw website te trekken?
  • Waarom levert je website zo weinig nieuwe klanten op? 
Weet je dat… 
  • Websiteteksten voor 28% verantwoordelijk zijn voor betere rankings in Google?
  • Dat de lezer zichzelf in de 1e seconde moet herkennen anders klikt-ie weg?
  • En dat in de 2e seconde de vraag ‘What’s in it for me’ beantwoord moet zijn?  

Wil jij dat je website meer omzet oplevert? Dan wordt het de hoogste tijd voor een SEO professional en een SEO tekstschrijver. Ik ga hands on aan de slag om ook voor jouw website betere rankings te realiseren! Hoe? Gebruik mijn gratis 30-minuten consult en stel al jouw vragen!

“Dankzij de inzet van Joke scoort onze website nu op 57 zoektermen in de top 3 van Google. Hierdoor hebben wij het aantal websitebezoekers met 500% zien stijgen in 6 maanden tijd."

Dienstverlening SEO specialist Maastricht: je mag rekenen op professioneel advies!

Gratis SEO website scan

Zoekmachineoptimalisatie valt onder zoekmachine marketing}. Het slagen van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO scan!

SEO audit

De SEO analyse is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website on page optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan ranken in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een  SEO tekst ligt een zoekwoordenanalyse. Deze zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevant verkeer. 

SEO workshop

SEO doe je zó! Workshop voor ZZP-ers die zelf de online vindbaarheid van de website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO professionals allemaal doen.

Met een SEO pakket werk je aan de online vindbaarheid . Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Aan contracten doet de SEO specialist Maastricht niet! 

Klanten waarderen mij met een 4,9 op Google Bedrijfsprofiel

Bedrijven waar SEO specialist Maastricht voor werkt:

Voor elk bedrijf is lokale SEO noodzaak!

Plaatselijke SEO optimalisatie en zoekmachine adverteren vallen onder zoekmachine marketing. Lokale zoekmachineoptimalisatie is een onderdeel van SEO dat zich richt op het benadrukken van een website van een plaatselijk gevestigd bedrijf zoals een winkel, dansschool, kapper, verzekeringskantoor, timmerbedrijf, fitness studio, garagebedrijf, tatoeëerder en ga zo maar door… Het doel is dat zoekmachines vanuit verschillende kanalen online signalen krijgt, die bevestigen dat jouw bedrijf een plaatselijk gevestigd en georiënteerd bedrijf is. Zo beland je uiteindelijk in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de plaatselijke zoekresultaten top-3) en op Google Maps. Met lokale SEO haal dus méér resultaat uit je website. De gecertificeerde SEO Specialist Maastricht in Limburg zorgt hiervoor.

Wat doet de SEO specialist Maastricht?

Een zoekmachine optimalisatie specialist zorgt ervoor dat websites hoog scoren in Google door middel van Google optimalisatie. De content van de website, de SEO pagina-optimalisatie en de linkbuilding (het realiseren van backlinks) staan in het teken van deze strategie. Op deze manier vergroot je je lokale SEO kansen van je website!

SEO dienstverlening MKB in de provincie Limburg

Ik ben gecertificeerd SEO specialist en werk voor MKB-ondernemingen in Limburg en dus ook voor bedrijven in Heythuysen, Venlo, Bergen, Weert, Voorst, Voerendaal, Venray, Valkenburg, Vaals, Swalmen, maar inmiddels ook voor diverse bedrijven in Brabant.

Freelance SEO tekstschrijver

Als freelance SEO expert werk ik vaak op projectbasis.Heb je bijvoorbeeld al een SEO tekst voor Google op je website staan, dan kun je aansluitend aan mij de on-page SEO uitbesteden. Met alleen een SEO tekst ben je er qua Google optimalisatie namelijk nog niet..! Twijfel je of dat bij jouw website nodig is, neem dan even contact op. Daarnaast bied ik mogelijkheden voor SEO abonnementen en off page SEO aan zoals linkbuilding.

Hoger ranken in zoekmachines begint met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Nieuwe website laten bouwen?

Heb je een nieuwe website nodig? SEO Specialist Maastricht werkt intensief samen met een professionele webbouwer. Voordat er met bouwen gestart wordt, breng ik de beste websitestructuur voor Google én jouw doelgroep in kaart! Voor goede Google-posities is SEO content cruciaal naast additionele on-page SEO optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). De SEO specialist ontzorgt jou op al deze terreinen! Dus ook als jij op zoek bent naar een ervaren websitebouwer en webdesigner. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. Lees meer over mijn SEO-abonnementen en wat een SEO-analyses voor jouw website betekent. 

SEO specialist inhuren?

Veelgestelde vragen:

Als SEO specialist Maastricht werk ik voor veel ondernemers in Limburg, maar inmiddels ook voor het bedrijfsleven in Brabant (regio Eindhoven). Ik werk graag voor regionale ondernemers uit het MKB omdat zij enorm van SEO kunnen profiteren. Net zoveel als bedrijven in andere delen van Nederland! Limburg is gevestigd in het zuiden van Nederland. De provinciehoofdstad is Maastricht; genoemd naar de rivier de Maas. Grote plaatsen in Limburg zijn Heerlen, Landgraaf, Kerkrade die samen de regio Parkstad vormen. Aangrenzend aan Parkstad ligt Brunssum. In Zuid-Limburg vind je steden en dorpen als Sittard, Geleen, Stein en Urmond. Midden-Limburg wordt gekenmerkt door de Echt-Susteren, Nederweert, Weert, Roermond, Posterholt en de gemeente Leudal met Horn en Heythuysen en kleinere dorpen. Venlo, Venray, Horst, Nieuw-Bergen en Mook liggen in Noord-Limburg. De rivier de Maas verbindt de hele Limburgse provincie met elkaar. Limburg grenst aan twee grenzen: de grens met Duitsland en België. Daarom wordt Limburg door (groot)bedrijven als een gunstig vestigingsklimaat gezien. Ik kom als SEO specialist Limburg in elke locatie – dus ook in Maastricht – heel graag persoonlijk kennis met je maken!

Met Google Google My Business zijn telefoongidsen geschiedenis geworden. Daarom is het belangrijk om Google Bedrijfsprofiel up to date te houden! Het is zelfs gemakkelijk om jouw website online te vermelden én het is gratis! Naast een telefoonnummer kun je hier meteen producten en/of services posten én er kan meteen doorgeklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel klantenreferenties via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat zeer goed om hogere rankings te krijgen. Als jouw bedrijf {op Google Bedrijfsprofiel compleet is, dan zien websitebezoekers in jouw omgeving die direct in de resultaten staan, zodra zij een zoekopdracht uitvoeren die daarmee verband houdt. De allergrootste winst van plaatselijke SEO is dat zoekmachines als Google op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de plaatselijke zoekresultaten toont!

Tussen SEO en plaatselijke SEO zit amper verschil. Ook voor lokale SEO wordt er een onderzoek naar zoektermen uitgevoerd, worden SEO-teksten geschreven en vindt eveneens on-page en off-page SEO plaats. Het verschil zit in de gekozen strategie: die is doelgericht op de omgeving waar jouw bedrijf zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere steden en dorpen richten waar je marktaandeel voor je bedrijf wilt gaan behalen. Zo kan een bedrijf dat in Venray is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Beek En Donk maar ook op steden als Utrecht, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl de onderneming op die locatie geen fysiek adres of adressen heeft. Ook dit kan de SEO Specialist Maastricht realiseren. 
Meer over lokale SEO. Of lees het artikel: ‘Lokale SEO verbeteren met deze 7 tips‘.

Een SEO professional of online marketing bureau heeft kennis en inzicht in huis in het zichtbaar maken van websites in in de ‘gratis’ zoekresultaten door het gebruik van de juiste zoekwoorden. Het woord ‘gratis’ moet niet te letterlijk worden genomen, want hoewel je niet voor kliks hoeft te betalen, kost SEO tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra kosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een onmisbaar onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachine marketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals zoekmachine optimalisatie en SEA samen ook worden genoemd. 

SEO teksten schrijven voor Google is een extra uitdaging voor een goede SEO specialist en SEO tekstschrijver. De tekst moet niet alleen leiden tot maximale vindbaarheid op diverse zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet vooral de potentiële klant aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst bestemd is. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. SEO tekst schrijven voor Google is hiermee een extra uitdaging voor een tekstschrijver. Meer over SEO website teksten schrijven voor Google.  

Gratis website content check, Joque Communication, SEO specialist Limburg