SEO specialist Sittard, Limburg. Lokale SEO voor ondernemers in Sittard

SEO specialist Sittard; zoekmachine optimalisatie bedrijven

SEO Specialist Sittard biedt Lokale SEO (of ‘local SEO’) aan bedrijven in Sittard. Als bedrijf wil je zéker in Sittard snel online gevonden kunnen worden. Lokale zoekmachineoptimalistie is een tak van zoekmachineoptimalisatie dat zich focust op het bevorderen van een website of webwinkel voor – tja, de term zegt het eigenlijk zelf al – plaatselijk georiënteerde zoekvragen gericht op de vestigingslocatie van jouw onderneming in Sittard. Door lokale SEO te maximaliseren gaat jouw onderneming over de plaatselijke zoekresultaten heersen. Google toont in de lokale zoekresultaten altijd 3 bedrijven die bovenaan staan. Staat jouw onderneming of webwinkel in deze top 3? Dan resulteert dat in gemiddeld 89% meer websitebezoeker! Dat is wat je wilt!

SEO specialist Sittard zorgt voor:

Hoger ranken in zoekmachines start met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Wat doet een SEO specialist Sittard?

Lokale SEO is een strategie binnen de SEO die zich richt op het promoten van een website van een lokaal gevestigd bedrijf zoals een winkel, uitgaangsgelegenheid, een dienstverlener zoals een verzekeringskantoor of een timmerbedrijf, sportschool, garagebedrijf, tatoeerschop en ga zo maar door… Dat doet een zoekmachine optimalisatie specialist door middel van Google optimalisatie. De teksten en foto’s op de websitepagina, de SEO paginaoptimalisatie en de linkbuilding staan in het teken van deze doelstelling. Het doel is dat zoekmachines vanuit diverse kanalen online signalen krijgt, die bevestigen dat jouw bedrijf een plaatselijk gevestigde en georiënteerde zaak is. Zo beland je op den duur in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de plaatselijke zoekresultaten top-3). Met lokale SEO haal dus méér resultaat uit je website. De gecertificeerde SEO Specialist Sittard zorgt hiervoor.

SEO specialist Sittard werkt ook voor bedrijven in Bergen, Munstergeleen, Lindenheuvel, Geleen, Born, Buchten, Holtum, Susteren, Stein, Brunssum

Als freelance SEO specialist werk ik vaak op projectbasis. Je kunt ook een SEO abonnement nemen of mij alleen inhuren als freelance SEO tekstschrijver. Heb je al SEO tekst voor Google op je website staan, dan kun je aansluitend aan mij de on-page SEO uitbesteden. Met alleen een SEO tekst ben je qua Google optimalisatie er namelijk nog niet… Twijfel je of dat bij jouw website nodig is, neem dan even contact op. Daarnaast bied ik mogelijkheden voor off page SEO aan zoals linkbuilding

SEO specialist Weert, Joque Communication zoekmachine optimalisatie specialist

Bedrijven waar SEO specialist Sittard voor werkt:

Dienstverlening SEO specialist Sittard:

SEO website scan

Zoekmachineoptimalisatie is een onderdeel van online marketing}. Het succes van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO website scan!

SEO audit

De SEO analyse is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website on page optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan ranken in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een succesvolle SEO tekst ligt een zoekwoordenonderzoek. Deze zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevante bezoekers. 

SEO training

SEO doe je zó! Workshop voor ZZP-ers die zelf de online vindbaarheid van de website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO experts allemaal doen.

Met een SEO abonnement werk je aan de online vindbaarheid op lange termijn.. Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Aan contracten doet de SEO specialist Sittard niet! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

Wat doet een freelance SEO specialist voor bedrijven in Sittard?

Een SEO specialist of SEO bureau heeft kennis en inzicht in huis in het zichtbaar maken van websites in organische / gratis zoekresultaten. Het woord ‘gratis’ moet niet te letterlijk worden genomen, want hoewel je niet voor kliks hoeft te betalen, kost SEO tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra advertentiekosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een onmisbaar onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachinemarketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals SEO en zoekmachine-adverteren samen ook worden genoemd. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. Lees meer over SEO-abonnementen of SEO-analyses

Nieuwe website laten bouwen?

Wil je een (nieuwe) website laten bouwen? SEO Specialist Sittard werkt intensief samen met een professionele webdesigner. Nog voordat er gebouwd wordt, brengt ik de meest optimale websitestructuur voor Google én jouw doelgroep in kaart! Voor goede Google-posities is SEO content van doorslaggevend belang naast additionele on-page SEO optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). De SEO specialist ontzorgt jou op al deze terreinen! Dus ook als jij op zoek bent naar een ervaren websitebouwer en webdesigner. 

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO teksten

SEO teksten schrijven voor Google is een extra uitdaging voor een tekstschrijver. De tekst moet niet alleen leiden tot optimale vindbaarheid op allerlei zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet vooral de lezer aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst geschreven wordt. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. Het schrijven van SEO tekst is hiermee een extra uitdaging voor een tekstschrijver.

SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de SEO-kansen.
"Door de inzet van Joque Communication heeft onze website op 17 zoektermen de eerste plek in de organische zoekresultaten bereikt." Frank Lenaers, Nefratech EDM-Center Weert.

SEO specialist {location]: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen. 

Lokale SEO en jouw Google Bedrijfsprofiel

Met Google Bedrijfsprofiel (voorheen Google My Business zijn telefoongidsen een ver verleden geworden. Daarom is het fundamenteel om Google Bedrijfsprofiel goed bij te houden! Het is alsmede gemakkelijk om jouw website online te vermelden én het is gratis! Naast alle contactgegevens kun je hier meteen producten en/of dienstverleningen tonen én er kan meteen verder geklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel klantenreferenties via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat zeer goed om hogere rankings te verkrijgen. Als jouw bedrijf {op Google Bedrijfsprofiel volledig is, dan zien gebruikers in jouw plaats die direct in de resultaten staan, zodra zij een zoekvraag uitvoeren die daaraan gerelateerd is. Het allergrootste voordeel van plaatselijke SEO is dat zoekmachines als Google op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de plaatselijke zoekresultaten toont!

Wat is het verschil tussen SEO en lokale SEO?

Tussen SEO en plaatselijke SEO zit weinig verschil. Ook voor lokale SEO wordt er een zoekwoorden analyse uitgevoerd, worden teksten op basis van SEO geschreven en vindt tevens on-page en off-page SEO plaats. Het verschil zit in de doelstelling: die is doelgericht op de omgeving waar jouw bedrijf zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere regio’s richten waar je marktaandeel voor je bedrijf wilt gaan behalen. Zo kan een bedrijf dat in Roermond is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Aarle-rixtel maar ook op steden als Utrecht, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl de onderneming op die plek in Nederland geen fysiek adres of adressen heeft. Ook dit kan de SEO Specialist Sittard realiseren.