SEO specialist Kerkrade, Limburg. Lokale SEO voor ondernemingen in Kerkrade

SEO specialist Kerkrade; SEO voor Limburgse bedrijven

SEO Specialist Kerkrade biedt Lokale SEO (of ‘local SEO’) aan bedrijven in Kerkrade. Als bedrijf wil je zéker in je eigen regio snel online gevonden kunnen worden. Lokale SEO is een sub-onderdeel van zoekmachineoptimalisatie dat zich richt op het bevorderen van een website of webshop voor – tja, het woord zegt het eigenlijk zelf al – lokale gerichte zoekopdrachten gericht op de vestigingslocatie van jouw onderneming in Kerkrade. Door lokale SEO te bevorderen gaat jouw website over de lokale zoekresultaten heersen. Google toont in de lokale zoekresultaten altijd 3 bedrijven die bovenaan staan. Staat jouw website of webshop in deze top 3? Dan krijgt deze website gemiddeld 89% meer bezoekers! Dat is wat je wilt!

SEO specialist Kerkrade zorgt voor:

Hoger scoren in Google start met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Wat doet een SEO specialist Kerkrade?

Lokale SEO is een onderdeel van SEO die zich richt op het bevestigen van een website van een lokaal gevestigd bedrijf zoals een winkel, restaurant, een dienstverlener zoals een hypotheekadviseur of een tegelzetter, fitness studio, autodealer, tatoeerschop en ga zo maar door… Dat doet een zoekmachine optimalisatie specialist door middel van Google optimalisatie. De teksten en foto’s op de websitepagina, de SEO paginaoptimalisatie en de linkbuilding staan in het teken van deze strategie. Het doel is dat Google vanuit diverse kanalen online signalen ontvangt, die bevestigen dat jouw onderneming een plaatselijk gevestigde en georiënteerde zaak is. Zo kom je uiteindelijk in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de plaatselijke zoekresultaten top-3). Met lokale SEO haal dus méér resultaat uit je website. De gecertificeerde SEO Specialist Kerkrade zorgt hiervoor.

SEO specialist Kerkrade werkt ook voor bedrijven in Bergen, Landgraaf, Voerendaal, Brunssum, Vaals, Berghem, Valkenburg, Munstergeleen, Schilberg, Geleen

Als freelance SEO expert werk ik vaak op projectbasis. Je kunt ook een SEO abonnement nemen of mij alleen inhuren als freelance SEO tekstschrijver. Heb je al SEO tekst voor Google op je website staan, dan kun je aansluitend aan mij de on-page SEO uitbesteden. Met alleen een SEO tekst ben je qua Google optimalisatie er namelijk nog niet… Twijfel je of dat bij jouw website nodig is, neem dan even contact op. Daarnaast bied ik mogelijkheden voor off page SEO aan zoals linkbuilding

SEO specialist Weert, Joque Communication zoekmachine optimalisatie specialist

Bedrijven waar SEO specialist Kerkrade voor werkt:

Dienstverlening SEO specialist Kerkrade:

Gratis SEO website scan

Zoekmachineoptimalisatie is een onderdeel van online marketing}. Het slagen van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO website scan!

SEO analyse

De SEO audit is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website on page optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan scoren in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een succesvolle SEO tekst ligt een zoekwoordenanalyse. Deze zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevant verkeer. 

SEO training

SEO doe je zó! Workshop voor ondernemers die zelf de online vindbaarheid van de website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO specialisten allemaal doen.

Met een SEO abonnement werk je aan de online vindbaarheid . Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Aan contracten doet de SEO specialist Kerkrade niet! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

Wat doet een freelance SEO specialist voor bedrijven in Kerkrade?

Een SEO expert of online marketing bureau heeft kennis en inzicht in huis in het zichtbaar maken van websites in in de ‘gratis’ zoekresultaten. Het woord ‘gratis’ moet niet te letterlijk worden genomen, want hoewel je niet voor kliks hoeft te betalen, kost SEO tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra kosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een onmisbaar onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachinemarketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals zoekmachineoptimalisatie en SEA samen ook worden genoemd. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. Lees meer over SEO-abonnementen of SEO-analyses

Nieuwe website laten bouwen?

Wil je een (nieuwe) website laten bouwen? SEO Specialist Kerkrade werkt nauw samen met een professionele webbuilder. Voordat er met bouwen gestart wordt, brengt ik de meest optimale websitestructuur voor Google én jouw doelgroep in kaart! Voor goede Google-posities is SEO content cruciaal naast additionele on-page zoekmachine optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). De SEO specialist ontzorgt jou op al deze gebieden! Dus ook als jij op zoek bent naar een keigoede websitebouwer en webdesigner. 

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO copywriting

SEO teksten schrijven voor Google is een extra uitdaging voor een copywriter. De tekst moet niet alleen leiden tot maximale vindbaarheid op allerlei zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet vooral de doelgroepen aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst geschreven wordt. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. SEO tekst schrijven voor Google is hiermee een extra uitdaging voor een copywriter.

SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de SEO-kansen.
"Door de inzet van Joque Communication heeft onze website op 17 zoektermen de eerste plek in de organische zoekresultaten bereikt." Frank Lenaers, Nefratech EDM-Center Weert.

SEO specialist {location]: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen. 

Lokale SEO en jouw Google Bedrijfsprofiel

Met Google Bedrijfsprofiel (voorheen Google My Business zijn telefoonboeken verleden tijd geworden. Daarom is het belangrijk om Google Bedrijfsprofiel goed bij te houden! Het is bovendien gemakkelijk om jouw bedrijfsadres online te vermelden én het is kosteloos! Naast een telefoonnummer kun je hier meteen goederen en/of diensten etaleren én er kan meteen doorgeklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel klantenreferenties via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat zeer goed om betere posities te behalen. Als jouw bedrijf {op Google Bedrijfsprofiel compleet is, dan zien nieuwe en bestaande klanten in jouw locatie die direct in de resultaten staan, zodra zij een zoekopdracht uitvoeren die daarmee verband houdt. Het allergrootste voordeel van lokale SEO is dat zoekmachines als Google op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de lokale zoekresultaten toont!

Wat is het verschil tussen SEO en lokale SEO?

Beide SEO-disciplines (SEO en lokale SEO) verschillen nauwelijks van aanpak. Ook voor lokale SEO wordt er een zoekwoordenonderzoek gedaan, wordt SEO content geschreven en vindt tevens on-page en off-page zoekmachineoptimalisatie plaats. Het verschil zit in het doel: die is welbewust gericht op de zone waar jouw bedrijf zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere gebieden richten waar je marktaandeel voor je onderneming wilt gaan behalen. Zo kan een bedrijf dat in Sittard is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Chaam maar ook op steden als Lelystad, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl de zaak op die locatie geen fysiek adres of adressen heeft. Ook dit kan de SEO Specialist Kerkrade realiseren.