Hoe kunnen we helpen?

< Alle onderwerpen
Print

Gratis SEO tips

Gratis SEO tips, tips om hoger te scoren in Google, Joque Communication

Gratis SEO tips. Ontvang 2 waardevolle tips in jouw mailbox.

Je bent op deze webpagina terechtgekomen, omdat je mogelijkheden zoekt om te scoren op zoekwoorden die voor jouw bedrijf belangrijk zijn. Met mijn twee gratis SEO tips zet jouw website al direct een stapje zetten vooruit richting betere vindbaarheid in Google.

Ik verveel je niet met standaardtips; die vind je overal wel op internet. Ik bied jou echt een stukje maatwerk! 

Geef jouw websiteadres door en dan krijg je snel van mij twee gratis SEO tips die echt waardevol zijn en waarvan je profijt zult gaan ervaren.

Ja, ik duik dus écht even jouw website in (daarvoor hoef jij niets te doen en geen inloggegevens af te staan!) en je krijgt – zo snel mogelijk (dat hangt een beetje van mijn overige deadlines af) – een begrijpelijk advies toegestuurd mét een toelichting hoe je de tips moet realiseren. Doe er vooral je voordeel mee!

Hoger in Google? Start nú met scoren!

Pssst... nu je toch hier bent, vraag dan meteen de gratis SEO-scan aan!

Je bent op deze webpagina terecht gekomen. Dat betekent waarschijnlijk dat dat je op zoek bent naar oplossingen om hoger te gaan scoren in Google.

Met de SEO tips die je van mij krijgt, ga je een stapje zetten wat betreft online vindbaarheid.

Maar daar ben je er nog niet mee. Als je je aan het oriënteren bent op het gebied van zoekmachineoptimalisatie spreek je vast met mede-ondernemers over dit onderwerp. Je hoort van hen dat zij door middel van SEO een positief verschil gerealiseerd hebben voor hun website of webshop. Je realiseert je in elk geval als je een hogere positie in Google scoort, je ook meer websitebezoekers zal aantrekken. En meer bezoek betekent: meer verkoop, meer aanvragen, meer afspraken, meer aanmeldingen of wat het doel van jouw website ook is. 

 

Als je écht wilt gaan scoren met SEO, vraag dan zeker de GRATIS SEO-SCAN aan. Dan krijg je niet 2 maar zelfs 5 waardevolle tips (en nog meer zelfs)! 

Jazeker! Die gratis SEO tips laat ik echt niet aan mij voorbij gaan!

Stuur je websiteadres toe en ontvang 2 gratis SEO tips. 

Jouw gegevens worden alleen gebruikt om de tips toe te sturen: nergens anders voor. 

90% van de internetgebruikers klikt op de eerste 3 zoekresultaten

Weet je dat 90% van de internetgebruikers niet verder kijkt dan de top-3 resultaten op de eerste Google-pagina? En wat Google Mijn Bedrijf betreft: vaak niet eens verder dan de eerste positie in de lokale zoekresultaten? Dus komt jouw website op die eerste zoekresultatenpagina dan terecht? Heb je al inzicht inL 

  • Welke zoekwoorden het allerbelangrijkste zijn voor jouw bedrijf? 
  • Welke zoekwoorden jouw doelgroep zélf gebruikt?
  • En welke van die zoekwoorden conversiebereidheid in zich besloten hebben? 
En toch…
  • Sta je (nog steeds) niét op die gewenste eerste pagina in de zoekresultaten?
  • Je vraagt je af hoe je dan wel hoger komt in de rankings?
  • Je hebt geen idee hoe of waar je moet beginnen? 

Nu zie je jouw webpagina’s misschien nog niet op die felbegeerde eerste Google-pagina staan, maar dat wil je wél bereiken. Hoe dan? 

Zoekmachineoptimalisatie bestaat uit drie even belangrijke onderdelen: content, techniek en autoriteit

Welk onderdeel moet je dan als eerste aanpakken? Of hebben alle drie een verbetering nodig? Wat is dan prioriteit? In elk geval moet elk onderdeel wel kloppen om succes te behalen met zoekmachineoptimalisatie. Anders is het water dragen naar de bekende zee.

Hoe en waar je met zoekmachineoptimalisatie van start gaat, hangt helemaal af van de huidige SEO-conditie van jouw website. Met een SEO-scan krijg je een beeld van die SEO-conditie.

Ja, echt! Ook de SEO-scan is gratis (zonder kleine lettertjes).

Wil jij nóg meer informatie krijgen dan de 2 gratis SEO tips die je (hopelijk) al hebt aangevraagd, vraag dan ook even de SEO-scan aan. En geloof het of niet: ook de SEO-scan is gratis. 

Met de SEO-scan erbij krijg je niet alleen in totaal 5 waardevolle tips, maar ook een beeld van de SEO-conditie van jouw site. 

Ik hoor het je vragen? Waarom gratis? Nou, ik wil je een (goede) indruk geven van mijn meerwaarde als SEO-specialist. Met veel dingen kun je zelf aan de slag, maar met andere dingen heb je misschien in de toekomst hulp nodig. Dus, bekijk het als een test: na inlevering van mijn proefwerk geef je mij een score. Of liever een review in ruil. Ik waardeer het zeer als je na ontvangst van ofwel de tips ofwel de gratis SEO-scan of beide mij een eerlijke review geeft. Je hoeft dan alleen maar te vertellen wat de tips en/of de SEO-scan voor jouw bedrijf aan waarde hebben toegevoegd. Mooie ruil toch? En ben je héél tevreden, dan weet je in de toekomst waar je mij moet vinden. 

Vraag direct de scan aan via de groene knop of lees meer hierover. 

Tell a friend! Heb jij een zakelijke relatie die ook geholpen kan worden met mijn gratis SEO tips op maat? Deel dit aanbod dan vooral met hem of haar!

Joke van der Mast
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Als gecertificeerd SEO-specialist ontzorg ik als SEO specialist Limburg MKB-ondernemers in Midden-Limburg bij hun zoekmachineoptimalisatie. Daarnaast voer ik SEO analyses uit, schrijf ik SEO teksten en geef ik SEO workshops.

Vorige Conversie en SEO
Volgende Lokale SEO verbeteren met 7 super tips
Inhoudsopgave