Hoe kunnen we helpen?

< Alle onderwerpen
Print

Waarom een SEO abonnement?

Waarom een SEO abonnement, SEO pakket, Joque Communication, SEO specialist Limburg

Waarom een SEO abonnement?

Het doel van een SEO abonnement is...

Heb je een website dan kun je eigenlijk niet zonder zoekmachineoptimalisatie (SEO) om goed gevonden te kunnen worden door zoekmachines zoals Google. Is je website helemaal startklaar om top SEO-prestaties te bereiken, dan zijn aansluitend monitoring, analysering en eventuele tussentijdse aanpassingen nodig om maximaal profijt van die investering te hebben! 

Het doel van het SEO abonnement is om steeds beter te gaan scoren! Jouw website concurreert namelijk met duizenden andere websites en die wil je graag voor blijven. Door steeds verdergaande zoekmachineoptimalisatie haal je het beste resultaat uit de investeringen in SEO.

Zodra de website ‘live’ gaat, vindt er een nulmeting plaats; de startposities worden gemeten. Na verloop van tijd zie je wat de inspanningen in zoekmachineoptimalisatie voor de website betekenen. Dat kan binnen enkele weken al zichtbaar zijn maar het kan wat ook langer duren. Het duurt even totdat Google de aanpassingen heeft verwerkt in het algoritme. 

Waarom een SEO-abonnement? Omdat dan worden de SEO-prestaties van de websites alsmaar beter worden! 

Waarom een SEO abonnement? Hoe meer aandacht er besteed wordt aan de website, hoe meer je profiteert van goede SEO-prestaties!

Waarom een SEO abonnement? Om behaalde rankings vast te houden!

Om bovenaan in Google te (blijven) staan, is het nodig om regelmatig de website te onderhouden, aan te passen uit te breiden en te promoten. Dat kan je zelf doen of je besteedt het uit aan een SEO specialist door middel van een SEO abonnement.

Google bepaalt aan de hand van ruim 200+ factoren de ranking van een website. En elk van die factoren moeten in optimale vorm blijven! Zo kan een daling van laadsnelheid grote gevolgen hebben voor de ranking van een pagina.  

Sowieso, Google ‘houdt’ van websites die in beweging zijn. Die trekt Google voor op websites die ‘stilstaan’; websites waarmee weinig wordt gedaan. Er komen steeds nieuwe zoekwoorden bij of ze veranderen door trends, contentvormen ontwikkelen zich, algoritme- en website-updates kunnen technische prestaties negatief beïnvloeden en de kwaliteit van het backlinkprofiel moet bevorderd en bewaakt worden: lage kwaliteit backlinks zijn schadelijk voor SEO prestaties. 

Waarom zou je SEO uitbesteden en wat zijn de voordelen en nadelen ervan? Dat lees je in het artikel dat ik al eerder schreef.

Het all-in-one SEO abonnement

Met elk van de 3 SEO pakketten die Joque Communication heeft samengesteld, heb je de drie belangrijke SEO-factoren volledig ‘gecovered’:

 • Content
 • Techniek
 • Autoriteit

Dagelijks wordt de website goed gemonitord (omdat de website aangesloten wordt op de SEO tool ‘Ahrefs’): is er ‘iets’ niet pluis, dan krijg ik daar direct een melding van en wordt het opgelost. Maandelijks wordt er op basis van data bijgestuurd, verdergaand geoptimaliseerd, nieuwe content toegevoegd en/of technische prestaties aangepast en verbeterd. 

Domeinautoriteit is een belangrijke scoringsfactor. In het SEO pakket van SEO Specialist Limburg zit (voor de noodzakelijke groei van de domeinautoriteit) daarom linkbuilding inbegrepen, plus een extraatje: een gratis blog of artikel waarmee je óók aan autoriteit werkt. 

In het volgende artikel lees je meer over wat een SEO specialist doet

Abonnement voor maandelijkse zoekmachine optimalisatie

Gericht op de drie genoemde SEO factoren verzorgt Joque Communication de maandelijkse werkzaamheden voor zoekmachineoptimalisatie. 

 • Analyse websitebezoekers Google Analytics
 • Positiemonitoring in Google
 • Management & onderhoud Google Search Console
 • Contentmarketing
 • Contentoptimalisatie en onderhoud
 • Conversie-optimalisatie en advies
 • Creatie (extra) landingspagina’s
 • Linkbuilding en -management
 • Maandelijkse rapportage, evaluatie & advies

Afhankelijk van de omvang van jouw SEO-abonnement, besteedt Joque Communication aan elk van deze activiteiten meerdere uren per maand, conform het afgenomen abonnement. Daarmee zorg ik structureel voor een goede online vindbaarheid van je website.

Lees meer over SEO Specialist Limburg en/of SEO-analyse: de start van een succesvolle SEO-campagne.

Heeft dit artikel je meer inzicht gegeven? Deel het met anderen en laten we samen onze kennis verder 'verrijken'

Facebook
Twitter
LinkedIn

Wilt je weten wat Joque Communication voor joúw bedrijf kan bereiken?

Maak een afspraak en deel jouw ambities!

Ik heb interesse in:

Jouw gegevens worden alleen gebruikt om contact op te nemen: nergens anders voor. 

Inhoudsopgave