SEO Weert, Limburg. Lokale SEO voor ondernemingen in Weert

SEO - zoekmachine optimalisatie voor bedrijven in Weert.

Lokale SEO (of ‘local SEO’) is een sub-onderdeel van zoekmachineoptimalisatie dat zich richt op het optimaliseren van een website of webshop voor – tja, de term zegt het eigenlijk zelf al – plaatselijk georiënteerde zoekvragen gericht op de vestigingsplaats van jouw bedrijf in Weert. Door lokale SEO in te zetten gaat jouw bedrijf over de lokale zoekresultaten heersen. Google toont in de ‘local search results’ altijd een top 3. Staat jouw website of webshop in deze top 3, dan resulteert dat in gemiddeld 89% meer klikken! Dat is wat je wilt toch?

SEO bureau Limburg

Hoger scoren in Google begint met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Lokale zoekmachineoptimalisatie: beheerst jouw website de zoekresultaten van Google al?

Lokale SEO is een strategie binnen de SEO die zich richt op het promoten van het aanwezig zijn van een plaatselijk gevestigde zaak zoals een winkel, uitgaangsgelegenheid, loodgieter, advocatenkantoor, sportschool, garagebedrijf, bloemenwinkel en ga zo maar door… De content, de SEO paginaoptimalisatie en de linkbuilding staan in het teken van deze aanpak. Het doel is dat zoekmachines vanuit diverse kanalen online signalen ontvangt, die bevestigen dat jouw onderneming een lokaal gevestigd en georiënteerd bedrijf is. Zo kom je uiteindelijk in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de lokale zoekresultaten top-3)! Ondernemen houdt niet op bij de gemeentegrens! En haal méér uit lokale SEO samen met de SEO professional Weert voor jouw bedrijf in Weert.

Joque Communication werkt als SEO specialist Weert ook voor bedrijven in Heythuysen, Heythuysen, Maasbracht51.2506, 5.7179. 

 

SEO specialist Weert, Joque Communication zoekmachine optimalisatie specialist

Google Bedrijfsprofiel

Met Google Bedrijfsprofiel zijn telefoongidsen een ver verleden geworden. Daarom is het fundamenteel om Google Bedrijfsprofiel goed bij te houden! Het is ook gemakkelijk om jouw online te vermelden én het is kosteloos! Naast vitale bedrijfsgegevens kun je hier meteen aanbiedingen en/of dienstverleningen laten zien én er kan direct doorgeklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel referenties via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat uitermate goed om betere rankings te behalen. Als jouw bedrijf op internet staat genoteerd, dan zien nieuwe en bestaande klanten in jouw locatie die, zodra zij een zoekvraag uitvoeren die hiermee gerelateerd is. De allergrootste winst van lokale SEO is dat zoekmachines als Google op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de lokale zoekresultaten toont!

Wat is het verschil gewone zoekmachine optimalisatie en lokale SEO

Beide onderdelen van zoekmachineoptimalisatie verschillen amper van aanpak. Ook voor lokale SEO wordt er een zoekwoorden analyse gedaan, worden teksten op basis van SEO geschreven en vindt tevens on-page en off-page SEO plaats. Het verschil zit in het doel: die is doelgericht op de regio waar jouw bedrijf zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere provincies richten waar je marktaandeel voor je onderneming wilt gaan behalen. Zo kan een zaak dat in Roermond is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Beek En Donk maar ook op steden als Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl de onderneming op die locatie geen adres of adressen heeft.

weert

Dienstverlening van de SEO specialist Weert

Gratis SEO scan

SEO is een onderdeel van online marketing. Het succes van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO website scan voor jou!

SEO analyse

De SEO audit is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan scoren in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een SEO tekst ligt een zoekwoordenonderzoek. De gekozen zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevant verkeer. 

SEO workshop

SEO doe je zó! Workshop voor iedereen die de online vindbaarheid van een website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO specialisten doen.

Met een SEO abonnement werk je aan de online vindbaarheid op lange termijn. Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Tevreden klanten hoeven geen vast contract! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

Wat doet een zoekmachine optimalisatie specialist?

Een SEO professional of SEO bureau is vaardig in het zichtbaar maken van websites in de ‘gratis’ zoekresultaten. Het woord ‘gratis’ is wel een relatief begrip, want hoewel je niet voor kliks naar je website hoeft te betalen, kost zoekmachine optimalisatie tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra advertentiekosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een onmisbaar onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachine marketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals SEO en zoekmachine adverteren samen ook worden genoemd. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. 

Nieuwe website bouwen?

Wil je een (nieuwe) website laten bouwen? De SEO specialist Limburg werkt nauw samen met een professionele webbouwer. Voordat er met bouwen gestart wordt, brengt ik de beste websitestructuur voor Google én jouw bezoekers in kaart! Voor goede Google-posities is SEO content cruciaal naast additionele on-page SEO optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). De SEO specialist ontzorgt jou op al deze terreinen!

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO copywriting

Het schrijven van SEO content is een extra uitdaging voor een copywriter. De tekst moet niet alleen leiden tot optimale vindbaarheid op allerlei zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet de doelgroepen aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst geschreven wordt. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. SEO tekst schrijven voor Google is een dus extra uitdaging voor een copywriter.
SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de volgende SEO-kansen.
"Door de inzet van Joque Communication heeft onze website op 17 zoektermen de eerste plek in de organische zoekresultaten bereikt." Frank Lenaers, Nefratech EDM-Center Weert.

SEO specialist Limburg: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen.