SEO Weert, Limburg. Lokale SEO voor bedrijven in Weert

SEO - zoekmachine optimalisatie voor bedrijven in Weert.

Lokale zoekmachineoptimalisatie (of ‘local SEO’) is een onderdeel van zoekmachineoptimalisatie dat zich focust op het bevorderen van een website of webwinkel voor – tja, de term zegt het eigenlijk zelf al – plaatselijk georiënteerde zoekopdrachten gericht op de vestigingslocatie van jouw bedrijf in Weert. Door lokale SEO te bevorderen gaat jouw bedrijf over de lokale zoekresultaten heersen. Google toont in de lokale zoekresultaten altijd 3 bedrijven die bovenaan staan. Staat jouw website of webwinkel in deze top 3, dan resulteert dat in gemiddeld 89% meer klikken! Dat is wat je wilt toch?

Aanbod van de SEO expert Limburg

Hoger scoren in Google begint met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Lokale zoekmachine optimalisatie: overheerst jouw website de topposities van Google al?

Lokale SEO is een onderdeel van SEO die zich richt op het promoten van het aanwezig zijn van een lokaal gevestigde zaak zoals een winkel, horecabedrijf, loodgieter, dienstverlener, sportschool, garagebedrijf, schoonmaakbedrijf en ga zo maar door… De tekst en foto’s op de pagina, de SEO paginaoptimalisatie en de linkbuilding staan in het teken van deze strategie. Het doel is dat Google vanuit verschillende kanalen online signalen ontvangt, die bevestigen dat jouw bedrijf een lokaal gevestigd en georiënteerd bedrijf is. Zo kom je uiteindelijk in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de lokale zoekresultaten top-3)! Groei door met je bedrijf! En haal méér uit lokale SEO samen met de SEO professional Weert voor jouw bedrijf in Weert.

Joque Communication werkt als SEO specialist Weert ook voor bedrijven in Heythuysen, Heythuysen, Maasbracht51.2506, 5.7179. 

 

SEO specialist Weert, Joque Communication zoekmachine optimalisatie specialist

Google Bedrijfsprofiel

Met Google My Business zijn telefoonboeken bijna geschiedenis geworden. Daarom is het belangrijk om Google Bedrijfsprofiel up to date te houden! Het is alsmede gemakkelijk om jouw online te vermelden én het is kosteloos! Naast alle contactgegevens kun je hier meteen aanbiedingen en/of diensten etaleren én er kan meteen doorgeklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel klantenreferenties via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat uitermate goed om betere rankings te krijgen. Als jouw bedrijf op internet staat vermeld, dan zien websitebezoekers in jouw plaats die, zodra zij een zoekvraag uitvoeren die hiermee verband houdt. De allergrootste winst van lokale SEO is dat Google en andere zoekmachines op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de lokale zoekresultaten toont!

Wat is het verschil gewone SEO en lokale SEO

Tussen SEO en lokale SEO zit weinig verschil. Ook voor lokale SEO wordt er een zoekwoorden analyse gedaan, wordt SEO content geschreven en vindt tevens on-page en off-page SEO plaats. Het verschil zit in de focus: die is welbewust gericht op de zone waar de onderneming zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere plaatsen richten waar je marktaandeel voor je bedrijf wilt gaan behalen. Zo kan een onderneming dat in Stein is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Aarle-rixtel maar ook op steden als Utrecht, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl de zaak op die plek in Nederland geen adres of adressen heeft.

weert

Diensten van de SEO professional Weert

Gratis SEO scan

SEO is een onderdeel van online marketing. Het succes van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO website scan voor jou!

SEO analyse

De SEO audit is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan scoren in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een SEO tekst ligt een zoekwoordenonderzoek. De gekozen zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevant verkeer. 

SEO workshop

SEO doe je zó! Workshop voor iedereen die de online vindbaarheid van een website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO specialisten doen.

Met een SEO abonnement werk je aan de online vindbaarheid op lange termijn. Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Tevreden klanten hoeven geen vast contract! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

Wat doet een zoekmachine optimalisatie specialist?

Een SEO professional of online marketing bureau heeft kennis en inzicht in huis in het zichtbaar maken van websites organische en gratis zoekresultaten. Het woord ‘gratis’ moet niet te letterlijk worden genomen, want hoewel je niet voor kliks naar je website hoeft te betalen, kost SEO tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra kosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een onmisbaar onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachine marketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals SEO en zoekmachine adverteren samen ook worden genoemd. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. 

Nieuwe website bouwen?

Wil je een (nieuwe) website laten bouwen? Joque Communication werkt intensief samen met een professionele webbouwer. Nog voordat er gebouwd wordt, brengt ik de beste websitestructuur voor Google én jouw genruikers in kaart! Voor goede Google-posities is SEO content van doorslaggevend belang naast additionele on-page SEO optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). De SEO specialist ontzorgt jou op al deze terreinen!

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO copywriting

SEO tekst schrijven voor Google teksten is een extra uitdaging voor een tekstschrijver. De tekst moet niet alleen leiden tot optimale vindbaarheid op belangrijke zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet de doelgroep aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst geschreven wordt. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. Het schrijven van SEO teksten is een dus extra uitdaging voor een tekstschrijver.
SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de volgende SEO-kansen.
"Door de inzet van Joque Communication heeft onze website op 17 zoektermen de eerste plek in de organische zoekresultaten bereikt." Frank Lenaers, Nefratech EDM-Center Weert.

SEO specialist Limburg: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen.