SEO Venlo, Limburg. Lokale zoekmachine optimalisatie voor bedrijven in Venlo

SEO - zoekmachine optimalisatie voor ondernemers in Venlo.

Lokale zoekmachineoptimalisatie (of ‘local SEO’) is een tak van zoekmachineoptimalisatie dat zich richt op het verbeteren van een website of webshop voor – tja, de term zegt het eigenlijk zelf al – plaatselijk gerichte zoekvragen gericht op de vestigingslocatie van jouw bedrijf in Venlo. Door lokale zoekmachineoptimalisatie in te zetten gaat jouw bedrijf over de plaatselijke zoekresultaten heersen. Google toont in de ‘local search results’ altijd een top 3. Staat jouw website of webshop in deze top 3, dan resulteert dat in gemiddeld 89% meer klikken! Dat is wat je wilt toch?

SEO dienstverlening SEO expert Limburg

Hoger scoren in Google begint met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Local zoekmachine optimalisatie: overheerst jouw internet site de SERPS's van de zoekmachines al?

Lokale zoekmachineoptimalisatie is een onderdeel van SEO die zich richt op het benadrukken van de existentie van een plaatselijk gevestigde zaak zoals een winkel, uitgaangsgelegenheid, stucadoor, dienstverlener, sportschool, autodealer, fietsenmaker en ga zo maar door… De content, de SEO paginaoptimalisatie en de linkbuilding staan in het teken van deze doelstelling. Het doel is dat zoekmachines vanuit diverse kanalen online signalen ontvangt, die bevestigen dat jouw onderneming een plaatselijk gevestigde en georiënteerde zaak is. Zo beland je op den duur in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de lokale zoekresultaten top-3)! Groei door met je bedrijf! En haal méér uit lokale SEO samen met de SEO expert Venlo voor jouw bedrijf in Venlo.

Joque Communication werkt als SEO specialist Venlo ook voor bedrijven in Reuver, Horst, Loo51.370377, 6.172403. 

 

Wat doet een expert in zoekmachineoptimalisatie? Een SEO specialist zorgt ervoor dat websites beter ranken in Google!

SEO specialist Weert, Joque Communication zoekmachine optimalisatie specialist

Google Bedrijfsprofiel

Met Google Bedrijfsprofiel zijn telefoongidsen zowat verleden tijd geworden. Daarom is het vitaal om Google Bedrijfsprofiel up to date te houden! Het is daarbij gemakkelijk om jouw website online te vermelden én het is kosteloos! Naast een telefoonnummer kun je hier meteen goederen en/of dienstverleningen posten én er kan onmiddellijk verder geklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel klantenreferenties via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat bijzonder goed om hogere rankings te verkrijgen. Als jouw bedrijf op internet staat vermeld, dan zien gebruikers in jouw locatie die, zodra zij een zoekvraag uitvoeren die daaraan gerelateerd is. Het allergrootste voordeel van plaatselijke SEO is dat Google en andere zoekmachines op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de plaatselijke zoekresultaten toont!

Wat is het verschil gewone SEO en lokale zoekmachineoptimalisatie

Tussen SEO en plaatselijke SEO zit nauwelijks verschil. Ook voor lokale SEO wordt er een onderzoek naar zoektermen gedaan, worden SEO-teksten geschreven en vindt alsmede on-page en off-page zoekmachineoptimalisatie plaats. Het verschil zit in de doelstelling: die is gericht op de streek waar de onderneming zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere gebieden richten waar je marktaandeel voor je onderneming wilt gaan scoren. Zo kan een zaak dat in Kerkrade is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Dinteloord maar ook op steden als Lelystad, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl de onderneming op die plek in Nederland geen adres of adressen heeft.

venlo

Diensten van de SEO professional Venlo

Gratis SEO scan

SEO is een onderdeel van online marketing. Het succes van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO website scan voor jou!

SEO analyse

De SEO audit is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan scoren in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een SEO tekst ligt een zoekwoordenonderzoek. De gekozen zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevant verkeer. 

SEO workshop

SEO doe je zó! Workshop voor iedereen die de online vindbaarheid van een website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO specialisten doen.

Met een SEO abonnement werk je aan de online vindbaarheid op lange termijn. Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Tevreden klanten hoeven geen vast contract! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

Wat doet een zoekmachine optimalisatie specialist?

Een SEO-er of SEO bureau is vaardig in het zichtbaar maken van websites organische en gratis zoekresultaten. Het woord ‘gratis’ moet niet te letterlijk worden genomen, want hoewel je niet voor kliks hoeft te betalen, kost SEO tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra kosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een onmisbaar onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachine marketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals SEO en SEA samen ook worden genoemd. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. 

Nieuwe website bouwen?

Heb je een nieuwe website nodig? Joque Communication werkt nauw samen met een professionele webdesigner. Voordat er met bouwen gestart wordt, brengt ik de meest optimale websitestructuur voor Google én jouw genruikers in kaart! Voor goede Google-posities is SEO content cruciaal naast additionele on-page SEO optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). Je kunt op mijn inzet rekenen op al deze gebieden!

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO copywriting

SEO tekst schrijven voor Google tekst is een extra uitdaging voor een copywriter. De tekst moet niet alleen leiden tot optimale vindbaarheid op belangrijke zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet de klant aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst geschreven wordt. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. Het schrijven van SEO tekst is een dus extra uitdaging voor een copywriter.
SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de volgende SEO-kansen.
"Door de inzet van Joque Communication heeft onze website op 17 zoektermen de eerste plek in de organische zoekresultaten bereikt." Frank Lenaers, Nefratech EDM-Center Weert.

SEO specialist Limburg: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen.