SEO Susteren, Limburg. Lokale zoekmachine optimalisatie voor ondernemers in Susteren

SEO - zoekmachine optimalisatie voor ondernemers in Susteren.

Lokale SEO (of ‘local SEO’) is een onderdeel van zoekmachineoptimalisatie dat zich richt op het beter vindbaar maken van een website of webwinkel voor – tja, het woord zegt het eigenlijk zelf al – lokale gerichte zoekvragen gericht op de vestigingsregio van jouw onderneming in Susteren. Door lokale SEO te bevorderen gaat je website over de lokale zoekresultaten heersen. Google toont in de lokale zoekresultaten altijd een top 3. Staat jouw website of webwinkel in deze top 3, dan krijgt deze website gemiddeld 89% meer klikken! Dat is wat je wilt toch?

Aanbod van de SEO specialist Limburg

Hoger scoren in Google begint met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Lokale zoekmachine optimalisatie: overheerst jouw site de top-3 van Google al?

Lokale SEO is een strategie binnen de SEO die zich richt op het benadrukken van de existentie van een plaatselijk gevestigd bedrijf zoals een winkel, uitgaangsgelegenheid, tegelzetter, hypotheekadviseur, fitness studio, autodealer, bloemenwinkel en ga zo maar door… De content, de SEO paginaoptimalisatie en de linkbuilding staan in het teken van deze strategie. Het doel is dat Google vanuit diverse kanalen online signalen ontvangt, die bevestigen dat jouw bedrijf een lokaal gevestigd en georiënteerd bedrijf is. Zo beland je op den duur in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de lokale zoekresultaten top-3)! Groei door met je bedrijf! En haal méér uit lokale SEO samen met de SEO specialist Susteren voor jouw bedrijf in Susteren.

Joque Communication werkt als SEO specialist Susteren ook voor bedrijven in Lindenheuvel, Maasbracht, Munstergeleen51.063, 5.85168. 

 

Wat doet een SEO-professional? Een SEO specialist zorgt ervoor dat websites beter ranken in Google!

SEO specialist Weert, Joque Communication zoekmachine optimalisatie specialist

Google Bedrijfsprofiel

Met Google Bedrijfsprofiel zijn telefoongidsen zowat verleden tijd geworden. Daarom is het fundamenteel om Google Bedrijfsprofiel up to date te houden! Het is ook gemakkelijk om jouw onderneming online te vermelden én het is gratis! Naast vitale bedrijfsgegevens kun je hier meteen producten en/of diensten laten zien én er kan direct verder geklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel klantenreferenties via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat bijzonder goed om hogere posities te krijgen. Als jouw bedrijf via het internet staat vermeld, dan zien gebruikers in jouw locatie die, zodra zij een zoekopdracht uitvoeren die daarmee verband houdt. De allergrootste winst van lokale SEO is dat zoekmachines als Google op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de lokale zoekresultaten toont!

Wat is het verschil reguliere SEO en lokale SEO

Tussen SEO en lokale SEO zit weinig verschil. Ook voor lokale SEO wordt er een zoekwoorden analyse verricht, worden teksten op basis van SEO geschreven en vindt alsmede on-page en off-page zoekmachineoptimalisatie plaats. Het verschil zit in het objectief: die is gericht op de plaats waar de onderneming zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere steden en dorpen richten waar je marktaandeel voor je bedrijf wilt gaan behalen. Zo kan een bedrijf dat in Venlo is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Beek En Donk maar ook op steden als Groningen, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl de zaak op die plek in Nederland geen adres of adressen heeft.

susteren

Aanbod van de SEO specialist Susteren

Gratis SEO scan

SEO is een onderdeel van online marketing. Het succes van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO website scan voor jou!

SEO analyse

De SEO audit is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan scoren in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een SEO tekst ligt een zoekwoordenonderzoek. De gekozen zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevant verkeer. 

SEO workshop

SEO doe je zó! Workshop voor iedereen die de online vindbaarheid van een website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO specialisten doen.

Met een SEO abonnement werk je aan de online vindbaarheid op lange termijn. Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Tevreden klanten hoeven geen vast contract! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

Wat doet een zoekmachine optimalisatie specialist?

Een SEO expert of SEO bureau is vaardig in het zichtbaar maken van websites Google. Het woord ‘gratis’ is wel een relatief begrip, want hoewel je niet voor kliks hoeft te betalen, kost SEO tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra kosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een onmisbaar onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachine marketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals SEO en SEA samen ook worden genoemd. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. 

Nieuwe website bouwen?

Wil je een (nieuwe) website laten bouwen? De SEO specialist Limburg werkt intensief samen met een professionele webbouwer. Nog voordat er gebouwd wordt, brengt ik de meest optimale websitestructuur voor Google én jouw websitebezoekers in kaart! Voor goede Google-posities is SEO content van doorslaggevend belang naast additionele on-page zoekmachine optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). De SEO specialist ontzorgt jou op al deze gebieden!

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO teksten voor Google

Het schrijven van SEO content is een extra uitdaging voor een copywriter. De tekst moet niet alleen leiden tot maximale vindbaarheid op belangrijke zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet de doelgroep aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst geschreven wordt. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. Het schrijven van SEO content is een dus extra uitdaging voor een copywriter.
SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de volgende SEO-kansen.
"Door de inzet van Joque Communication heeft onze website op 17 zoektermen de eerste plek in de organische zoekresultaten bereikt." Frank Lenaers, Nefratech EDM-Center Weert.

SEO specialist Limburg: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen.