SEO Susteren, Limburg. Lokale zoekmachine optimalisatie voor ondernemers in Susteren

SEO - zoekmachine optimalisatie voor bedrijven in Susteren.

Lokale SEO (of ‘local SEO’) is een sub-onderdeel van zoekmachineoptimalisatie dat zich focust op het bevorderen van een website of webshop voor – tja, de term zegt het eigenlijk zelf al – plaatselijk georiënteerde zoekvragen gericht op de vestigingsplaats van jouw bedrijf in Susteren. Door lokale zoekmachineoptimalisatie te bevorderen gaat je website over de plaatselijke zoekresultaten heersen. Google toont in de lokale zoekresultaten altijd een top 3. Staat jouw website of webshop in deze top 3, dan krijgt deze website gemiddeld 89% meer klikken! Dat is wat je wilt toch?

De SEO expert Limburg: SEO diensten

Hoger scoren in Google begint met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Lokale zoekmachine optimalisatie: overheerst jouw site de SERPS's van Google al?

Lokale zoekmachineoptimalisatie is een strategie binnen de SEO die zich richt op het promoten van de existentie van een lokaal gevestigd bedrijf zoals een winkel, uitgaangsgelegenheid, tegelzetter, dienstverlener, sportschool, garagebedrijf, schoonmaakbedrijf en ga zo maar door… De content, de SEO paginaoptimalisatie en de linkbuilding staan in het teken van deze aanpak. Het doel is dat Google vanuit diverse kanalen online signalen krijgt, die bevestigen dat jouw onderneming een lokaal gevestigde en georiënteerde zaak is. Zo kom je ten slotte in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de lokale zoekresultaten top-3)! Ondernemen houdt niet op bij de gemeentegrens! En haal méér uit lokale SEO samen met de SEO professional Susteren voor jouw bedrijf in Susteren.

Joque Communication werkt als SEO specialist Susteren ook voor bedrijven in Lindenheuvel, Maasbracht, Munstergeleen51.063, 5.85168. 

 

Wat doet een SEO-er? Een SEO specialist zorgt ervoor dat websites beter ranken in Google!

SEO specialist Weert, Joque Communication zoekmachine optimalisatie specialist

Google Bedrijfsprofiel

Met Google Bedrijfsprofiel zijn telefoongidsen bijna geschiedenis geworden. Daarom is het belangrijk om Google Bedrijfsprofiel goed bij te houden! Het is alsmede gemakkelijk om jouw bedrijf online te vermelden én het is gratis! Naast vitale bedrijfsgegevens kun je hier meteen goederen en/of dienstverleningen laten zien én er kan direct verder geklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel referenties via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat bijzonder goed om betere posities te krijgen. Als jouw bedrijf op internet staat vermeld, dan zien potentiële bezoekers in jouw regio die, zodra zij een zoekvraag uitvoeren die hiermee gerelateerd is. De allergrootste winst van plaatselijke SEO is dat Google en andere zoekmachines op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de plaatselijke zoekresultaten toont!

Wat is het verschil reguliere SEO en lokale zoekmachineoptimalisatie

Tussen SEO en plaatselijke SEO zit amper verschil. Ook voor lokale SEO wordt er een onderzoek naar zoektermen verricht, worden teksten op basis van SEO geschreven en vindt eveneens on-page en off-page zoekmachineoptimalisatie plaats. Het verschil zit in het objectief: die is welbewust gericht op de plaats waar de onderneming zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere plaatsen richten waar je marktaandeel voor je onderneming wilt gaan scoren. Zo kan een onderneming dat in Roermond is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Dinteloord maar ook op steden als Leiden, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl het bedrijf op die plek in Nederland geen adres of adressen heeft.

susteren

Dienstverlening van de SEO professional Susteren

Gratis SEO scan

SEO is een onderdeel van online marketing. Het succes van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO website scan voor jou!

SEO analyse

De SEO audit is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan scoren in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een SEO tekst ligt een zoekwoordenonderzoek. De gekozen zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevant verkeer. 

SEO workshop

SEO doe je zó! Workshop voor iedereen die de online vindbaarheid van een website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO specialisten doen.

Met een SEO abonnement werk je aan de online vindbaarheid op lange termijn. Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Tevreden klanten hoeven geen vast contract! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

Wat doet een zoekmachine optimalisatie specialist?

Een SEO specialist of online marketing bureau heeft kennis en inzicht in huis in het zichtbaar maken van websites in de ‘gratis’ zoekresultaten. Het woord ‘gratis’ moet niet te letterlijk worden genomen, want hoewel je niet voor kliks naar je website hoeft te betalen, kost SEO tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra advertentiekosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een belangrijk onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachine marketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals zoekmachine optimalisatie en SEA samen ook worden genoemd. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. 

Nieuwe website bouwen?

Heb je een nieuwe website nodig? Joque Communication werkt intensief samen met een professionele webbouwer. Nog voordat er gebouwd wordt, brengt ik de beste websitestructuur voor Google én jouw bezoekers in kaart! Voor goede Google-posities zijn SEO teksten en afbeeldingen van doorslaggevend belang naast additionele on-page SEO optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). Je kunt op mijn inzet rekenen op al deze gebieden!

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO teksten voor Google

Het schrijven van SEO tekst is een extra uitdaging voor een tekstschrijver. De tekst moet niet alleen leiden tot optimale vindbaarheid op allerlei zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet de lezer aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst geschreven wordt. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. Het schrijven van SEO tekst is een dus extra uitdaging voor een tekstschrijver.
SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de volgende SEO-kansen.
"Door de inzet van Joque Communication heeft onze website op 17 zoektermen de eerste plek in de organische zoekresultaten bereikt." Frank Lenaers, Nefratech EDM-Center Weert.

SEO specialist Limburg: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen.