SEO specialist Valkenburg, Limburg. Lokale zoekmachineoptimalisatie voor ondernemers in Valkenburg

SEO specialist Valkenburg; SEO voor Limburgse bedrijven

SEO Specialist Valkenburg biedt Lokale zoekmachineoptimalisatie (of ‘local SEO’) aan bedrijven in Valkenburg. Als bedrijf wil je zéker in je eigen regio snel online gevonden kunnen worden. Lokale SEO is een sub-onderdeel van zoekmachineoptimalisatie dat zich richt op het verbeteren van een website of webshop voor – tja, het woord zegt het eigenlijk zelf al – lokale gerichte zoekvragen gericht op de vestigingsregio van jouw onderneming in Valkenburg. Door lokale zoekmachineoptimalisatie in te zetten gaat jouw onderneming over de lokale zoekresultaten heersen. Google toont in de ‘local search results’ altijd een top 3. Staat jouw website of webshop in deze top 3? Dan resulteert dat in gemiddeld 89% meer bezoekers! Dat is wat je wilt!

SEO specialist Valkenburg zorgt voor:

Hoger scoren in zoekmachines start met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Wat doet een SEO specialist Valkenburg?

Lokale zoekmachineoptimalisatie is een strategie binnen de SEO die zich richt op het promoten van een website van een lokaal gevestigd bedrijf zoals een winkel, dansschool, een dienstverlener zoals een verzekeringskantoor of een loodgieter, fitness studio, autodealer, bloemenwinkel en ga zo maar door… Dat doet een zoekmachine optimalisatie specialist door middel van Google optimalisatie. De content van de website, de SEO paginaoptimalisatie en de linkbuilding staan in het teken van deze doelstelling. Het doel is dat zoekmachines vanuit diverse kanalen online signalen ontvangt, die bevestigen dat jouw bedrijf een plaatselijk gevestigde en georiënteerde zaak is. Zo beland je ten slotte in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de plaatselijke zoekresultaten top-3). Met lokale SEO haal dus méér resultaat uit je website. De gecertificeerde SEO Specialist Valkenburg zorgt hiervoor.

SEO specialist Valkenburg werkt ook voor bedrijven in Bergen, Meerssen, Amby, Bunde, Scharn, Heer, Voerendaal, Berghem, Beek, Hulsen

Als freelance SEO expert werk ik vaak op projectbasis. Je kunt ook een SEO abonnement nemen (zonder vast contract!) of mij alleen inhuren als freelance SEO tekstschrijver. Heb je al SEO tekst voor Google op je website staan, dan kun je aansluitend aan mij de on-page SEO uitbesteden. Met alleen een SEO tekst ben je qua Google optimalisatie er namelijk nog niet… Twijfel je of dat bij jouw website nodig is, neem dan even contact op. Daarnaast bied ik mogelijkheden voor off page SEO aan zoals linkbuilding

SEO specialist Weert, Joque Communication zoekmachine optimalisatie specialist

Bedrijven waar SEO specialist Valkenburg voor werkt:

Dienstverlening SEO specialist Valkenburg:

Gratis SEO website scan

SEO is een onderdeel van online marketing}. Het succes van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO scan!

SEO audit

De SEO analyse is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website on page optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan scoren in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een  SEO tekst ligt een zoekwoordenanalyse. Deze zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevante bezoekers. 

SEO workshop

SEO doe je zó! Workshop voor ZZP-ers die zelf de online vindbaarheid van de website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO experts allemaal doen.

Met een SEO pakket werk je aan de online vindbaarheid . Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Aan contracten doet de SEO specialist Valkenburg niet! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

Wat doet een freelance SEO specialist voor bedrijven in Valkenburg?

Een SEO specialist of SEO bureau is vaardig in het zichtbaar maken van websites in in de ‘gratis’ zoekresultaten. Het woord ‘gratis’ is wel een relatief begrip, want hoewel je niet voor kliks hoeft te betalen, kost zoekmachineoptimalisatie tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra advertentiekosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een belangrijk onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachinemarketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals SEO en zoekmachine-adverteren samen ook worden genoemd. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. 

Nieuwe website bouwen?

Wil je een (nieuwe) website laten bouwen? Joque Communication werkt intensief samen met een professionele webdesigner. Voordat er met bouwen gestart wordt, brengt ik de beste websitestructuur voor Google én jouw websitebezoekers in kaart! Voor goede Google-posities is SEO content cruciaal naast additionele on-page SEO optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). Je kunt op mijn inzet rekenen op al deze gebieden! Dus ook als jij op zoek bent naar een professionele websitebouwer en webdesigner. 

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO tekst voor Google

SEO teksten schrijven voor Google is een extra uitdaging voor een tekstschrijver. De tekst moet niet alleen leiden tot maximale vindbaarheid op diverse zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet vooral de klant aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst geschreven wordt. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. SEO tekst schrijven voor Google is hiermee een extra uitdaging voor een tekstschrijver.

SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de SEO-kansen.
"Door de inzet van Joque Communication heeft onze website op 17 zoektermen de eerste plek in de organische zoekresultaten bereikt." Frank Lenaers, Nefratech EDM-Center Weert.

SEO specialist {location]: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen. 

Lokale SEO en jouw Google Bedrijfsprofiel

Met Google Bedrijfsprofiel (voorheen Google My Business zijn telefoongidsen verleden tijd geworden. Daarom is het vitaal om Google Bedrijfsprofiel goed bij te houden! Het is bovendien gemakkelijk om jouw bedrijfsadres online te vermelden én het is kosteloos! Naast vitale bedrijfsgegevens kun je hier meteen producten en/of services posten én er kan onmiddellijk doorgeklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel klantenreferenties via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat bijzonder goed om betere posities te verkrijgen. Als jouw bedrijf {op Google Bedrijfsprofiel compleet is, dan zien potentiële bezoekers in jouw locatie die direct in de resultaten staan, zodra zij een zoekopdracht uitvoeren die daarmee verband houdt. De allergrootste winst van lokale SEO is dat Google en andere zoekmachines op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de lokale zoekresultaten toont!

Wat is het verschil tussen SEO en lokale SEO?

Beide SEO-disciplines (SEO en lokale SEO) verschillen nauwelijks van aanpak. Ook voor lokale SEO wordt er een zoekwoordenonderzoek uitgevoerd, worden SEO-teksten geschreven en vindt eveneens on-page en off-page SEO plaats. Het verschil zit in het doel: die is doelgericht op de regio waar jouw bedrijf zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere streken richten waar je marktaandeel voor je bedrijf wilt gaan behalen. Zo kan een bedrijf dat in Bergen is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Dinteloord maar ook op steden als Dordrecht, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl de onderneming op die plek in Nederland geen fysiek adres of adressen heeft. Ook dit kan de SEO Specialist Valkenburg realiseren.