Eerlijk, constructief, persoonlijk en zonder kleine lettertjes

Online_marketing_SEO_Content_marketing_Social_media_marketing_Joque_Communication

Joke van der Mast | ‘Joque’

Gecertificeerd SEO-specialist & online marketeer

SEO specialist Valkenburg

Hallo MKB-ondernemer in Limburg!

  • Staat jouw website ver ‘onder water’ in de zoekmachines?
  • Lukt het niet om relevante bezoekers naar jouw website te trekken?
  • Waarom levert je website zo weinig nieuwe klanten op? 
Weet je dat… 
  • Websiteteksten voor 28% verantwoordelijk zijn voor betere posities in Google?
  • Dat de lezer zichzelf in de 1e seconde moet herkennen anders klikt-ie weg?
  • En dat in de 2e seconde de vraag ‘What’s in it for me’ beantwoord moet zijn?  

Wil jij dat je website meer omzet oplevert? Dan wordt het de hoogste tijd voor een SEO expert en een SEO tekstschrijver. Ik ga hands on aan de slag om ook voor jouw website betere rankings te realiseren! Hoe? Gebruik mijn gratis 30-minuten consult en stel al jouw vragen!

“Dankzij de inzet van Joke scoort onze website nu op 49 zoektermen in de top 3 van Google. Hierdoor hebben wij het aantal websitebezoekers met 500% zien stijgen in 6 maanden tijd."

Dienstverlening SEO specialist Valkenburg: je mag rekenen op professioneel advies!

Gratis SEO website scan

SEO is een onderdeel van zoekmachine marketing}. Het succes van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO scan!

SEO audit

De SEO audit is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website on page optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan scoren in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een  SEO tekst ligt een zoekwoordenanalyse. Deze zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevante bezoekers. 

SEO workshop

SEO doe je zó! Workshop voor ZZP-ers die zelf de online vindbaarheid van de website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO experts allemaal doen.

Met een SEO pakket werk je aan de online vindbaarheid . Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Aan contracten doet de SEO specialist Valkenburg niet! 

Maak direct een afspraak met de SEO specialist Limburg

Bedrijven waar SEO specialist Valkenburg voor werkt:

Voor wie is lokale SEO noodzaak?

Lokale SEO optimalisatie en zoekmachine adverteren vallen onder zoekmachine marketing. Lokale SEO is een strategie binnen de SEO dat zich richt op het promoten van een website van een lokaal gevestigd bedrijf zoals een winkel, dansschool, kapper, verzekeringskantoor, loodgieter, fitness studio, autodealer, schoonmaakbedrijf en ga zo maar door… Het doel is dat zoekmachines vanuit diverse kanalen online signalen ontvangt, die bevestigen dat jouw bedrijf een plaatselijk gevestigde en georiënteerde zaak is. Zo beland je ten slotte in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de plaatselijke zoekresultaten top-3) en op Google Maps. Met lokale SEO haal dus méér resultaat uit je website. De gecertificeerde SEO Specialist Valkenburg in Limburg zorgt hiervoor.

Wat doet de SEO specialist Valkenburg?

Een SEO-er zorgt ervoor dat websites hoog scoren in Google door middel van Google optimalisatie. De de website, de SEO pagina-optimalisatie en de linkbuilding (het werken aan backlinks) staan in het teken van deze doelstelling. Op deze manier vergroot je je lokale SEO kansen van je website!

SEO dienstverlening MKB in de provincie Limburg

Ik ben gecertificeerd SEO specialist en werk voor MKB-ondernemingen in Limburg en dus ook voor bedrijven in Bergen, Meerssen, Amby, Bunde, Scharn, Heer, Voerendaal, Berghem, Beek, Hulsen, maar inmiddels ook voor diverse bedrijven in Brabant.

Freelance SEO en SEO tekstschrijver

Als freelance SEO expert werk ik vaak op projectbasis.Heb je bijvoorbeeld al een SEO tekst voor Google op je website staan, dan kun je aansluitend aan mij de on-page SEO uitbesteden. Met alleen een SEO tekst ben je er qua Google optimalisatie namelijk nog niet..! Twijfel je of dat bij jouw website nodig is, neem dan even contact op. Daarnaast bied ik mogelijkheden voor SEO abonnementen en off page SEO aan zoals linkbuilding.

Hoger scoren in zoekmachines start met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Nieuwe website bouwen?

Wil je een (nieuwe) website laten bouwen? Joque Communication werkt intensief samen met een professionele webdesigner. Voordat er met bouwen gestart wordt, brengt ik de beste websitestructuur voor Google én jouw websitebezoekers in kaart! Voor goede Google-posities is SEO content cruciaal naast additionele on-page SEO optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). Je kunt op mijn inzet rekenen op al deze gebieden! Dus ook als jij op zoek bent naar een professionele websitebouwer en webdesigner. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. Lees meer over mijn SEO-abonnementen en wat een SEO-analyses voor jouw website betekent. 

SEO specialist inhuren?

Met Google Google My Business zijn telefoongidsen verleden tijd geworden. Daarom is het vitaal om Google Bedrijfsprofiel goed bij te houden! Het is bovendien gemakkelijk om jouw bedrijfsadres online te vermelden én het is kosteloos! Naast vitale bedrijfsgegevens kun je hier meteen producten en/of services posten én er kan onmiddellijk doorgeklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel klantenreferenties via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat bijzonder goed om betere posities te verkrijgen. Als jouw bedrijf {op Google Bedrijfsprofiel compleet is, dan zien websitebezoekers in jouw locatie die direct in de resultaten staan, zodra zij een zoekopdracht uitvoeren die daarmee verband houdt. De allergrootste winst van lokale SEO is dat Google en andere zoekmachines op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de lokale zoekresultaten toont!

Tussen SEO en lokale SEO zit weinig verschil. Ook voor lokale SEO wordt er een zoekwoordenonderzoek uitgevoerd, worden SEO-teksten geschreven en vindt eveneens on-page en off-page SEO plaats. Het verschil zit in het doel: die is doelgericht op de regio waar jouw bedrijf zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere streken richten waar je marktaandeel voor je bedrijf wilt gaan behalen. Zo kan een bedrijf dat in Bergen is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Dinteloord maar ook op steden als Dordrecht, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl de onderneming op die plek in Nederland geen fysiek adres of adressen heeft. Ook dit kan de SEO Specialist Valkenburg realiseren. 
Meer over lokale SEO. Of lees het artikel: ‘Lokale SEO verbeteren met deze 7 tips‘.

Een SEO specialist of SEO bureau is vaardig in het zichtbaar maken van websites in in de ‘gratis’ zoekresultaten door het gebruik van de juiste zoekwoorden. Het woord ‘gratis’ is wel een relatief begrip, want hoewel je niet voor kliks hoeft te betalen, kost zoekmachineoptimalisatie tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra advertentiekosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een belangrijk onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachine marketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals zoekmachine optimalisatie en zoekmachine-adverteren samen ook worden genoemd. 

SEO teksten schrijven voor Google is een extra uitdaging voor een goede SEO specialist en SEO tekstschrijver. De tekst moet niet alleen leiden tot maximale vindbaarheid op diverse zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet vooral de klant aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst geschreven wordt. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. SEO tekst schrijven voor Google is hiermee een extra uitdaging voor een tekstschrijver. Meer over SEO website teksten schrijven voor Google.  

Gratis website content check, Joque Communication, SEO specialist Limburg