SEO specialist Vaals, Limburg. Lokale SEO voor ondernemers in Vaals

SEO specialist Vaals; SEO voor Limburgse ondernemers

SEO Specialist Vaals biedt Lokale SEO (of ‘local SEO’) aan ondernemers in Vaals. Als bedrijf wil je zéker in je eigen regio snel online gevonden kunnen worden. Lokale zoekmachineoptimalistie is een sub-onderdeel van zoekmachineoptimalisatie dat zich focust op het optimaliseren van een website of webshop voor – tja, de term zegt het eigenlijk zelf al – plaatselijk georiënteerde zoekopdrachten gericht op de vestigingslocatie van jouw bedrijf in Vaals. Door lokale SEO in te zetten gaat jouw bedrijf over de plaatselijke zoekresultaten heersen. Google toont in de ‘local search results’ altijd 3 bedrijven die bovenaan staan. Staat jouw onderneming of webshop in deze top 3? Dan krijgt deze website gemiddeld 89% meer klikken naar je site! Dat is wat je wilt!

SEO specialist Vaals zorgt voor:

Hoger ranken in Google begint met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Wat doet een SEO specialist Vaals?

Lokale SEO is een onderdeel van SEO die zich richt op het promoten van een website van een plaatselijk gevestigd bedrijf zoals een winkel, uitgaangsgelegenheid, een dienstverlener zoals een verzekeringskantoor of een loodgieter, fitness studio, garagebedrijf, schoonmaakbedrijf en ga zo maar door… Dat doet een zoekmachine optimalisatie specialist door middel van Google optimalisatie. De teksten en foto’s op de websitepagina, de SEO paginaoptimalisatie en de linkbuilding staan in het teken van deze strategie. Het doel is dat Google vanuit diverse kanalen online signalen ontvangt, die bevestigen dat jouw bedrijf een plaatselijk gevestigd en georiënteerd bedrijf is. Zo kom je ten slotte in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de plaatselijke zoekresultaten top-3). Met lokale SEO haal dus méér resultaat uit je website. De gecertificeerde SEO Specialist Vaals zorgt hiervoor.

SEO specialist Vaals werkt ook voor bedrijven in Bergen, Berghem, Schilberg, Kerkrade, Voerendaal, Valkenburg, Landgraaf, Oost, Eijsden, Brunssum

Als freelance SEO specialist werk ik vaak op projectbasis. Je kunt ook een SEO abonnement nemen (zonder vast contract!) of mij alleen inhuren als freelance SEO tekstschrijver. Heb je al SEO tekst voor Google op je website staan, dan kun je aansluitend aan mij de on-page SEO uitbesteden. Met alleen een SEO tekst ben je qua Google optimalisatie er namelijk nog niet… Twijfel je of dat bij jouw website nodig is, neem dan even contact op. Daarnaast bied ik mogelijkheden voor off page SEO aan zoals linkbuilding

SEO specialist Weert, Joque Communication zoekmachine optimalisatie specialist

Bedrijven waar SEO specialist Vaals voor werkt:

Dienstverlening SEO specialist Vaals:

SEO website scan

SEO is een onderdeel van online marketing}. Het succes van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO website scan!

SEO analyse

De SEO analyse is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan ranken in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een succesvolle SEO tekst ligt een zoekwoordenonderzoek. Deze zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevante bezoekers. 

SEO workshop

SEO doe je zó! Workshop voor ondernemers die zelf de online vindbaarheid van de website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO specialisten allemaal doen.

Met een SEO abonnement werk je aan de online vindbaarheid . Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Aan contracten doet de SEO specialist Vaals niet! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

Wat doet een freelance SEO specialist voor bedrijven in Vaals?

Een freelance SEO specialist of online marketing bureau heeft kennis en inzicht in huis in het zichtbaar maken van websites in Google. Het woord ‘gratis’ is wel een relatief begrip, want hoewel je niet voor kliks hoeft te betalen, kost SEO tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra advertentiekosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een belangrijk onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachinemarketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals zoekmachineoptimalisatie en zoekmachine-adverteren samen ook worden genoemd. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. 

Nieuwe website nodig?

Heb je een nieuwe website nodig? SEO Specialist Vaals werkt intensief samen met een professionele webdesigner. Voordat er met bouwen gestart wordt, brengt ik de meest optimale websitestructuur voor Google én jouw genruikers in kaart! Voor goede Google-posities zijn SEO teksten en afbeeldingen van doorslaggevend belang naast additionele on-page zoekmachine optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). De SEO specialist ontzorgt jou op al deze gebieden! Dus ook als jij op zoek bent naar een professionele websitebouwer en webdesigner. 

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO copywriting

SEO teksten schrijven voor Google is een extra uitdaging voor een tekstschrijver. De tekst moet niet alleen leiden tot optimale vindbaarheid op belangrijke zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet vooral de klant aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst geschreven wordt. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. Het schrijven van SEO tekst is hiermee een extra uitdaging voor een tekstschrijver.

SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de SEO-kansen.
"Door de inzet van Joque Communication heeft onze website op 17 zoektermen de eerste plek in de organische zoekresultaten bereikt." Frank Lenaers, Nefratech EDM-Center Weert.

SEO specialist {location]: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen. 

Lokale SEO en jouw Google Bedrijfsprofiel

Met Google Bedrijfsprofiel (voorheen Google Mijn Bedrijf) zijn telefoonboeken geschiedenis geworden. Daarom is het belangrijk om Google Bedrijfsprofiel goed bij te houden! Het is daarbij gemakkelijk om jouw online te vermelden én het is gratis! Naast een telefoonnummer kun je hier meteen aanbiedingen en/of diensten laten zien én er kan meteen doorgeklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel reviews via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat zeer goed om betere rankings te krijgen. Als jouw bedrijf {op Google Bedrijfsprofiel compleet is, dan zien nieuwe en bestaande klanten in jouw omgeving die direct in de resultaten staan, zodra zij een zoekopdracht uitvoeren die hiermee verband houdt. De allergrootste winst van plaatselijke SEO is dat Google en andere zoekmachines op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de plaatselijke zoekresultaten toont!

Wat is het verschil tussen SEO en lokale SEO?

Tussen SEO en plaatselijke SEO zit amper verschil. Ook voor lokale SEO wordt er een zoekwoorden analyse uitgevoerd, worden teksten op basis van SEO geschreven en vindt tevens on-page en off-page zoekmachineoptimalisatie plaats. Het verschil zit in de focus: die is geconcentreerd op de omgeving waar het bedrijf zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere steden en dorpen richten waar je marktaandeel voor je bedrijf wilt gaan behalen. Zo kan een zaak dat in Geleen is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Chaam maar ook op steden als Almere, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl het bedrijf op die plek in Nederland geen fysiek adres of adressen heeft. Ook dit kan de SEO Specialist Vaals realiseren.