SEO specialist Swalmen, Limburg. Lokale SEO voor ondernemingen in Swalmen

SEO specialist Swalmen; zoekmachine optimalisatie ondernemers

SEO Specialist Swalmen biedt Lokale SEO (of ‘local SEO’) aan bedrijven in Swalmen. Als bedrijf wil je zéker in Swalmen snel online gevonden kunnen worden. Lokale SEO is een tak van zoekmachineoptimalisatie dat zich focust op het optimaliseren van een website of webshop voor – tja, de term zegt het eigenlijk zelf al – plaatselijk gerichte zoekvragen gericht op de vestigingsplaats van jouw bedrijf in Swalmen. Door lokale SEO te maximaliseren gaat jouw bedrijf over de plaatselijke zoekresultaten heersen. Google toont in de lokale zoekresultaten altijd 3 bedrijven die bovenaan staan. Staat jouw onderneming of webshop in deze top 3? Dan resulteert dat in gemiddeld 89% meer websitebezoeker! Dat is wat je wilt!

SEO specialist Swalmen zorgt voor:

Hoger scoren in zoekmachines start met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Wat doet een SEO specialist Swalmen?

Lokale SEO is een onderdeel van SEO die zich richt op het promoten van een website van een plaatselijk gevestigd bedrijf zoals een winkel, dansschool, een dienstverlener zoals een advocatenkantoor of een tegelzetter, sportschool, autodealer, fietsenmaker en ga zo maar door… Dat doet een zoekmachine optimalisatie specialist door middel van Google optimalisatie. De de website, de SEO paginaoptimalisatie en de linkbuilding staan in het teken van deze doelstelling. Het doel is dat zoekmachines vanuit verschillende kanalen online signalen krijgt, die bevestigen dat jouw onderneming een plaatselijk gevestigd en georiënteerd bedrijf is. Zo kom je op den duur in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de plaatselijke zoekresultaten top-3). Met lokale SEO haal dus méér resultaat uit je website. De gecertificeerde SEO Specialist Swalmen zorgt hiervoor.

SEO specialist Swalmen werkt ook voor bedrijven in Bergen, Roermond, Reuver, Herten, Heythuysen, Panningen, Baarlo, Loo, Maasbracht, Voorst

Als freelance SEO specialist werk ik vaak op projectbasis. Je kunt ook een SEO abonnement nemen of mij alleen inhuren als freelance SEO tekstschrijver. Heb je al SEO tekst voor Google op je website staan, dan kun je aansluitend aan mij de on-page SEO uitbesteden. Met alleen een SEO tekst ben je qua Google optimalisatie er namelijk nog niet… Twijfel je of dat bij jouw website nodig is, neem dan even contact op. Daarnaast bied ik mogelijkheden voor off page SEO aan zoals linkbuilding

SEO specialist Weert, Joque Communication zoekmachine optimalisatie specialist

Bedrijven waar SEO specialist Swalmen voor werkt:

Dienstverlening SEO specialist Swalmen:

Gratis SEO website scan

Zoekmachineoptimalisatie is een onderdeel van online marketing}. Het slagen van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO website scan!

SEO audit

De SEO analyse is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan scoren in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een  SEO tekst ligt een zoekwoordenanalyse. Deze zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevant verkeer. 

SEO training

SEO doe je zó! Workshop voor ondernemers die zelf de online vindbaarheid van de website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO specialisten allemaal doen.

Met een SEO pakket werk je aan de online vindbaarheid op lange termijn.. Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Aan contracten doet de SEO specialist Swalmen niet! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

Wat doet een freelance SEO specialist voor bedrijven in Swalmen?

Een SEO expert of online marketing bureau heeft kennis en inzicht in huis in het zichtbaar maken van websites in organische / gratis zoekresultaten. Het woord ‘gratis’ is wel een relatief begrip, want hoewel je niet voor kliks hoeft te betalen, kost SEO tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra advertentiekosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een belangrijk onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachinemarketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals SEO en zoekmachine-adverteren samen ook worden genoemd. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. Lees meer over SEO-abonnementen of SEO-analyses

Nieuwe website bouwen?

Heb je een nieuwe website nodig? SEO Specialist Swalmen werkt nauw samen met een professionele webbuilder. Voordat er met bouwen gestart wordt, brengt ik de meest optimale websitestructuur voor Google én jouw websitebezoekers in kaart! Voor goede Google-posities zijn SEO teksten en afbeeldingen van doorslaggevend belang naast additionele on-page SEO optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). De SEO specialist ontzorgt jou op al deze terreinen! Dus ook als jij op zoek bent naar een professionele websitebouwer en webdesigner. 

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO teksten

Het schrijven van SEO teksten is een extra uitdaging voor een tekstschrijver. De tekst moet niet alleen leiden tot optimale vindbaarheid op diverse zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet vooral de lezer aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst geschreven wordt. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. SEO tekst schrijven voor Google is hiermee een extra uitdaging voor een tekstschrijver.

SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de SEO-kansen.
"Door de inzet van Joque Communication heeft onze website op 17 zoektermen de eerste plek in de organische zoekresultaten bereikt." Frank Lenaers, Nefratech EDM-Center Weert.

SEO specialist {location]: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen. 

Lokale SEO en jouw Google Bedrijfsprofiel

Met Google Bedrijfsprofiel (voorheen Google My Business zijn telefoongidsen een ver verleden geworden. Daarom is het belangrijk om Google Bedrijfsprofiel goed bij te houden! Het is daarbij gemakkelijk om jouw onderneming online te vermelden én het is kosteloos! Naast alle contactgegevens kun je hier meteen aanbiedingen en/of services etaleren én er kan onmiddellijk verder geklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel klantenreferenties via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat bijzonder goed om betere posities te scoren. Als jouw bedrijf {op Google Bedrijfsprofiel volledig is, dan zien potentiële bezoekers in jouw omgeving die direct in de resultaten staan, zodra zij een zoekvraag uitvoeren die daarmee verband houdt. De allergrootste winst van plaatselijke SEO is dat Google en andere zoekmachines op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de plaatselijke zoekresultaten toont!

Wat is het verschil tussen SEO en lokale SEO?

Beide onderdelen van zoekmachineoptimalisatie verschillen nauwelijks van aanpak. Ook voor lokale SEO wordt er een onderzoek naar zoektermen gedaan, worden SEO-teksten geschreven en vindt tevens on-page en off-page SEO plaats. Het verschil zit in de gekozen strategie: die is doelgericht op de plaats waar jouw bedrijf zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere gebieden richten waar je marktaandeel voor je onderneming wilt gaan behalen. Zo kan een onderneming dat in Echt is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Dinteloord maar ook op steden als Breda, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl het bedrijf op die plek in Nederland geen fysiek adres of adressen heeft. Ook dit kan de SEO Specialist Swalmen realiseren.