SEO specialist Susteren, Limburg. Lokale SEO voor bedrijven in Susteren

SEO specialist Susteren; SEO voor Limburgse ondernemers

SEO Specialist Susteren biedt Lokale SEO (of ‘local SEO’) aan bedrijven in Susteren. Als bedrijf wil je zéker in je eigen regio snel online gevonden kunnen worden. Lokale zoekmachineoptimalistie is een sub-onderdeel van zoekmachineoptimalisatie dat zich focust op het beter vindbaar maken van een website of webshop voor – tja, het woord zegt het eigenlijk zelf al – plaatselijk gerichte zoekvragen gericht op de vestigingsregio van jouw bedrijf in Susteren. Door lokale zoekmachineoptimalisatie te maximaliseren gaat jouw bedrijf over de plaatselijke zoekresultaten heersen. Google toont in de ‘local search results’ altijd een top 3. Staat jouw onderneming of webshop in deze top 3? Dan krijgt deze website gemiddeld 89% meer bezoekers! Dat is wat je wilt!

SEO specialist Susteren zorgt voor:

Hoger scoren in Google begint met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Wat doet een SEO specialist Susteren?

Lokale zoekmachineoptimalisatie is een strategie binnen de SEO die zich richt op het promoten van een website van een lokaal gevestigde zaak zoals een winkel, uitgaangsgelegenheid, een dienstverlener zoals een hypotheekadviseur of een tegelzetter, fitness studio, autodealer, schoonmaakbedrijf en ga zo maar door… Dat doet een zoekmachine optimalisatie specialist door middel van Google optimalisatie. De content van de website, de SEO paginaoptimalisatie en de linkbuilding staan in het teken van deze doelstelling. Het doel is dat Google vanuit verschillende kanalen online signalen krijgt, die bevestigen dat jouw onderneming een lokaal gevestigde en georiënteerde zaak is. Zo kom je op den duur in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de lokale zoekresultaten top-3). Met lokale SEO haal dus méér resultaat uit je website. De gecertificeerde SEO Specialist Susteren zorgt hiervoor.

SEO specialist Susteren werkt ook voor bedrijven in Bergen, Dieteren, Holtum, Buchten, Born, Echt, Sittard, Lindenheuvel, Maasbracht, Munstergeleen

Als freelance SEO specialist werk ik vaak op projectbasis. Je kunt ook een SEO abonnement nemen (zonder vast contract!) of mij alleen inhuren als freelance SEO tekstschrijver. Heb je al SEO tekst voor Google op je website staan, dan kun je aansluitend aan mij de on-page SEO uitbesteden. Met alleen een SEO tekst ben je qua Google optimalisatie er namelijk nog niet… Twijfel je of dat bij jouw website nodig is, neem dan even contact op. Daarnaast bied ik mogelijkheden voor off page SEO aan zoals linkbuilding

SEO specialist Weert, Joque Communication zoekmachine optimalisatie specialist

Bedrijven waar SEO specialist Susteren voor werkt:

Dienstverlening SEO specialist Susteren:

Gratis SEO website scan

Zoekmachineoptimalisatie is een onderdeel van online marketing}. Het slagen van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO scan!

SEO analyse

De SEO analyse is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan scoren in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een succesvolle SEO tekst ligt een zoekwoordenonderzoek. Deze zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevante bezoekers. 

SEO workshop

SEO doe je zó! Workshop voor ondernemers die zelf de online vindbaarheid van de website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO specialisten allemaal doen.

Met een SEO abonnement werk je aan de online vindbaarheid op lange termijn.. Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Je zit nooit vast aan een contract! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

Wat doet een freelance SEO specialist voor bedrijven in Susteren?

Een SEO-er of online marketing bureau is vaardig in het zichtbaar maken van websites in in de ‘gratis’ zoekresultaten. Het woord ‘gratis’ is wel een relatief begrip, want hoewel je niet voor kliks naar je website hoeft te betalen, kost zoekmachineoptimalisatie tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra kosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een belangrijk onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachinemarketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals SEO en SEA samen ook worden genoemd. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. 

Nieuwe website nodig?

Heb je een nieuwe website nodig? SEO Specialist Susteren werkt nauw samen met een professionele webbouwer. Voordat er met bouwen gestart wordt, brengt ik de beste websitestructuur voor Google én jouw genruikers in kaart! Voor goede Google-posities is SEO content van doorslaggevend belang naast additionele on-page SEO optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). De SEO specialist ontzorgt jou op al deze gebieden! Dus ook als jij op zoek bent naar een ervaren websitebouwer en webdesigner. 

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO copywriting

SEO teksten schrijven voor Google is een extra uitdaging voor een tekstschrijver. De tekst moet niet alleen leiden tot optimale vindbaarheid op diverse zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet vooral de doelgroep aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst geschreven wordt. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. Het schrijven van SEO tekst is hiermee een extra uitdaging voor een tekstschrijver.

SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de SEO-kansen.
"Door de inzet van Joque Communication heeft onze website op 17 zoektermen de eerste plek in de organische zoekresultaten bereikt." Frank Lenaers, Nefratech EDM-Center Weert.

SEO specialist {location]: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen. 

Lokale SEO en jouw Google Bedrijfsprofiel

Met Google Bedrijfsprofiel (voorheen Google My Business zijn telefoongidsen een ver verleden geworden. Daarom is het fundamenteel om Google Bedrijfsprofiel goed bij te houden! Het is daarbij gemakkelijk om jouw bedrijfsadres online te vermelden én het is kosteloos! Naast alle contactgegevens kun je hier meteen aanbiedingen en/of diensten posten én er kan meteen doorgeklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel klantenreferenties via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat bijzonder goed om hogere rankings te scoren. Als jouw bedrijf {op Google Bedrijfsprofiel volledig is, dan zien websitebezoekers in jouw omgeving die direct in de resultaten staan, zodra zij een zoekopdracht uitvoeren die daarmee verband houdt. Het allergrootste voordeel van plaatselijke SEO is dat zoekmachines als Google op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de plaatselijke zoekresultaten toont!

Wat is het verschil tussen SEO en lokale SEO?

Tussen SEO en plaatselijke SEO zit weinig verschil. Ook voor lokale SEO wordt er een onderzoek naar zoektermen gedaan, worden teksten op basis van SEO geschreven en vindt eveneens on-page en off-page SEO plaats. Het verschil zit in de focus: die is gericht op de regio waar de onderneming zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere gebieden richten waar je marktaandeel voor je onderneming wilt gaan behalen. Zo kan een bedrijf dat in Echt is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Aarle-rixtel maar ook op steden als Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl de onderneming op die locatie geen fysiek adres of adressen heeft. Ook dit kan de SEO Specialist Susteren realiseren.