SEO specialist Schilberg, Limburg. Lokale zoekmachineoptimalisatie voor ondernemers in Schilberg

SEO specialist Schilberg; zoekmachine optimalisatie ondernemers

SEO Specialist Schilberg biedt Lokale zoekmachineoptimalisatie (of ‘local SEO’) aan bedrijven in Schilberg. Als bedrijf wil je zéker in je eigen regio snel in Google gevonden kunnen worden. Lokale SEO is een onderdeel van zoekmachineoptimalisatie dat zich richt op het verbeteren van een website of webshop voor – tja, het woord zegt het eigenlijk zelf al – plaatselijk gerichte zoekvragen gericht op de vestigingsplaats van jouw onderneming in Schilberg. Door lokale SEO in te zetten gaat jouw website over de lokale zoekresultaten heersen. Google toont in de lokale zoekresultaten altijd een top 3. Staat jouw website of webshop in deze top 3? Dan resulteert dat in gemiddeld 89% meer websitebezoeker! Dat is wat je wilt!

SEO specialist Schilberg zorgt voor:

Hoger scoren in Google start met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Wat doet een SEO specialist Schilberg?

Lokale SEO is een onderdeel van SEO die zich richt op het promoten van een website van een lokaal gevestigde zaak zoals een winkel, restaurant, een dienstverlener zoals een verzekeringskantoor of een timmerbedrijf, fitness studio, autodealer, bloemenwinkel en ga zo maar door… Dat doet een zoekmachine optimalisatie specialist door middel van Google optimalisatie. De content van de website, de SEO paginaoptimalisatie en de linkbuilding staan in het teken van deze strategie. Het doel is dat Google vanuit verschillende kanalen online signalen ontvangt, die bevestigen dat jouw bedrijf een plaatselijk gevestigde en georiënteerde zaak is. Zo kom je op den duur in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de plaatselijke zoekresultaten top-3). Met lokale SEO haal dus méér resultaat uit je website. De gecertificeerde SEO Specialist Schilberg zorgt hiervoor.

SEO specialist Schilberg werkt ook voor bedrijven in Bergen, Berghem, Eijsden, Oost, Vaals, Valkenburg, Heer, Scharn, Amby, Voerendaal

Als freelance SEO specialist werk ik vaak op projectbasis. Je kunt ook een SEO abonnement nemen (zonder vast contract!) of mij alleen inhuren als freelance SEO tekstschrijver. Heb je al SEO tekst voor Google op je website staan, dan kun je aansluitend aan mij de on-page SEO uitbesteden. Met alleen een SEO tekst ben je qua Google optimalisatie er namelijk nog niet… Twijfel je of dat bij jouw website nodig is, neem dan even contact op. Daarnaast bied ik mogelijkheden voor off page SEO aan zoals linkbuilding

SEO specialist Weert, Joque Communication zoekmachine optimalisatie specialist

Bedrijven waar SEO specialist Schilberg voor werkt:

Dienstverlening SEO specialist Schilberg:

SEO website scan

SEO is een onderdeel van online marketing}. Het slagen van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO scan!

SEO analyse

De SEO analyse is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website on page optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan scoren in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een succesvolle SEO tekst ligt een zoekwoordenanalyse. Deze zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevante bezoekers. 

SEO workshop

SEO doe je zó! Workshop voor iedereen die zelf de online vindbaarheid van de website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO specialisten allemaal doen.

Met een SEO abonnement werk je aan de online vindbaarheid op lange termijn.. Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Aan contracten doet de SEO specialist Schilberg niet! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

Wat doet een freelance SEO specialist voor bedrijven in Schilberg?

Een SEO expert of SEO bureau heeft kennis en inzicht in huis in het zichtbaar maken van websites in Google. Het woord ‘gratis’ moet niet te letterlijk worden genomen, want hoewel je niet voor kliks naar je website hoeft te betalen, kost SEO tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra kosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een onmisbaar onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachinemarketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals SEO en zoekmachine-adverteren samen ook worden genoemd. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. 

Nieuwe website bouwen?

Heb je een nieuwe website nodig? Joque Communication werkt nauw samen met een professionele webdesigner. Voordat er met bouwen gestart wordt, brengt ik de beste websitestructuur voor Google én jouw bezoekers in kaart! Voor goede Google-posities is SEO content van doorslaggevend belang naast additionele on-page SEO optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). De SEO specialist ontzorgt jou op al deze terreinen! Dus ook als jij op zoek bent naar een professionele websitebouwer en webdesigner. 

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO teksten voor Google

SEO teksten schrijven voor Google is een extra uitdaging voor een copywriter. De tekst moet niet alleen leiden tot maximale vindbaarheid op diverse zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet vooral de lezer aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst geschreven wordt. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. SEO tekst schrijven voor Google is hiermee een extra uitdaging voor een copywriter.

SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de SEO-kansen.
"Door de inzet van Joque Communication heeft onze website op 17 zoektermen de eerste plek in de organische zoekresultaten bereikt." Frank Lenaers, Nefratech EDM-Center Weert.

SEO specialist {location]: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen. 

Lokale SEO en jouw Google Bedrijfsprofiel

Met Google Bedrijfsprofiel (voorheen Google Mijn Bedrijf) zijn telefoongidsen een ver verleden geworden. Daarom is het fundamenteel om Google Bedrijfsprofiel goed bij te houden! Het is bovendien gemakkelijk om jouw bedrijfsadres online te vermelden én het is gratis! Naast vitale bedrijfsgegevens kun je hier meteen producten en/of services laten zien én er kan onmiddellijk doorgeklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel referenties via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat bijzonder goed om hogere rankings te krijgen. Als jouw bedrijf {op Google Bedrijfsprofiel volledig is, dan zien gebruikers in jouw locatie die direct in de resultaten staan, zodra zij een zoekvraag uitvoeren die daarmee verband houdt. De allergrootste winst van lokale SEO is dat Google en andere zoekmachines op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de lokale zoekresultaten toont!

Wat is het verschil tussen SEO en lokale SEO?

Tussen SEO en lokale SEO zit weinig verschil. Ook voor lokale SEO wordt er een zoekwoordenonderzoek uitgevoerd, worden teksten op basis van SEO geschreven en vindt tevens on-page en off-page SEO plaats. Het verschil zit in het doel: die is geconcentreerd op de regio waar de onderneming zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere plaatsen richten waar je marktaandeel voor je bedrijf wilt gaan behalen. Zo kan een zaak dat in Echt is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Dinteloord maar ook op steden als Leiden, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl het bedrijf op die plek geen fysiek adres of adressen heeft. Ook dit kan de SEO Specialist Schilberg realiseren.