Eerlijk, constructief, persoonlijk en zonder kleine lettertjes

Online_marketing_SEO_Content_marketing_Social_media_marketing_Joque_Communication

Joke van der Mast | ‘Joque’

Gecertificeerd SEO-specialist & online marketeer

SEO specialist Reuver

Hallo MKB-ondernemer in Limburg!

  • Staat jouw website ver ‘onder water’ in de zoekmachines?
  • Lukt het niet om interessante bezoekers naar jouw website te trekken?
  • Waarom levert je website zo weinig nieuwe klanten op? 
Weet je dat… 
  • Websiteteksten voor 28% verantwoordelijk zijn voor betere posities in Google?
  • Dat de lezer zichzelf in de 1e seconde moet herkennen anders klikt-ie weg?
  • En dat in de 2e seconde de vraag ‘What’s in it for me’ beantwoord moet zijn?  

Wil jij dat je website meer omzet oplevert? Dan wordt het de hoogste tijd voor een SEO professional en een SEO tekstschrijver. Ik ga hands on aan de slag om ook voor jouw website betere rankings te realiseren! Hoe? Gebruik mijn gratis 30-minuten consult en stel al jouw vragen!

“Dankzij de inzet van Joke scoort onze website nu op 57 zoektermen in de top 3 van Google. Hierdoor hebben wij het aantal websitebezoekers met 500% zien stijgen in 6 maanden tijd."

Dienstverlening SEO specialist Reuver: je mag rekenen op professioneel advies!

Gratis SEO website scan

SEO is een onderdeel van zoekmachine marketing}. Het succes van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO website scan!

SEO analyse

De SEO analyse is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan ranken in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een  SEO tekst ligt een zoekwoordenonderzoek. Deze zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevant verkeer. 

SEO workshop

SEO doe je zó! Workshop voor iedereen die zelf de online vindbaarheid van de website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO professionals allemaal doen.

Met een SEO pakket werk je aan de online vindbaarheid op lange termijn.. Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Je zit nooit vast aan een contract! 

Klanten waarderen mij met een 4,9 op Google Bedrijfsprofiel

Bedrijven waar SEO specialist Reuver voor werkt:

Voor elk bedrijf is lokale SEO noodzaak!

Plaatselijke SEO optimalisatie en zoekmachine adverteren vallen onder zoekmachine marketing. Lokale Google optimalisatie is een strategie binnen de SEO dat zich richt op het promoten van een website van een lokaal gevestigd bedrijf zoals een winkel, restaurant, kapper, advocatenkantoor, stucadoor, fitness studio, autodealer, bloemenwinkel en ga zo maar door… Het doel is dat zoekmachines vanuit diverse kanalen online signalen krijgt, die bevestigen dat jouw onderneming een lokaal gevestigd en georiënteerd bedrijf is. Zo beland je ten slotte in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de lokale zoekresultaten top-3) en op Google Maps. Met lokale SEO haal dus méér resultaat uit je website. De gecertificeerde SEO Specialist Reuver in Limburg zorgt hiervoor.

Wat doet de SEO specialist Reuver?

Een SEO-er zorgt ervoor dat websites hoog scoren in Google door middel van Google optimalisatie. De content van de website, de SEO pagina-optimalisatie en de linkbuilding (het realiseren van backlinks) staan in het teken van deze doelstelling. Op deze manier vergroot je je lokale SEO kansen van je website!

SEO dienstverlening MKB in de provincie Limburg

Ik ben gecertificeerd SEO specialist en werk voor MKB-ondernemingen in Limburg en dus ook voor bedrijven in Bergen, Baarlo, Swalmen, Panningen, Loo, Venlo, Roermond, Heythuysen, Herten, Hasselt, maar inmiddels ook voor diverse bedrijven in Brabant.

Freelance SEO tekstschrijver

Als freelance SEO expert werk ik vaak op projectbasis.Heb je bijvoorbeeld al een SEO tekst voor Google op je website staan, dan kun je aansluitend aan mij de on-page SEO uitbesteden. Met alleen een SEO tekst ben je er qua Google optimalisatie namelijk nog niet..! Twijfel je of dat bij jouw website nodig is, neem dan even contact op. Daarnaast bied ik mogelijkheden voor SEO abonnementen en off page SEO aan zoals linkbuilding.

Hoger ranken in zoekmachines begint met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Nieuwe website nodig?

Wil je een (nieuwe) website laten bouwen? SEO Specialist Reuver werkt intensief samen met een professionele webdesigner. Nog voordat er gebouwd wordt, breng ik de meest optimale websitestructuur voor Google én jouw genruikers in kaart! Voor goede Google-posities zijn SEO teksten en afbeeldingen cruciaal naast additionele on-page zoekmachine optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). Je kunt op mijn inzet rekenen op al deze terreinen! Dus ook als jij op zoek bent naar een professionele websitebouwer en webdesigner. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. Lees meer over mijn SEO-abonnementen en wat een SEO-analyses voor jouw website betekent. 

SEO specialist inhuren?

Veelgestelde vragen:

Als SEO specialist Reuver werk ik voor veel ondernemers in Limburg, maar inmiddels ook voor het bedrijfsleven in Brabant (regio Eindhoven). Ik werk graag voor lokale ondernemers uit het MKB omdat zij enorm van zoekmachineoptimalisatie kunnen profiteren. Net zoveel als bedrijven in andere delen van Nederland! Limburg is gevestigd in het zuiden van Nederland. De provinciehoofdstad is Maastricht; genoemd naar de rivier de Maas. Grote plaatsen in Limburg zijn Heerlen, Landgraaf, Kerkrade die samen de regio Parkstad vormen. Aangrenzend aan Parkstad ligt Brunssum. In Zuid-Limburg vind je steden en dorpen als Sittard, Geleen, Stein en Urmond. Midden-Limburg wordt gekenmerkt door de Echt-Susteren, Nederweert, Weert, Roermond, Posterholt en de gemeente Leudal met Horn en Heythuysen en kleinere dorpen. Venlo, Venray, Horst, Nieuw-Bergen en Mook liggen in Noord-Limburg. De rivier de Maas verbindt de hele Limburgse provincie met elkaar. Limburg grenst aan twee grenzen: de grens met Duitsland en België. Daarom wordt Limburg door (groot)bedrijven als een gunstig vestigingsklimaat gezien. Ik kom als SEO specialist Limburg in elke locatie – dus ook in Reuver – heel graag persoonlijk kennis met je maken!

Met Google Bedrijfsprofiel zijn telefoonboeken verleden tijd geworden. Daarom is het fundamenteel om Google Bedrijfsprofiel goed bij te houden! Het is eveneens gemakkelijk om jouw website online te vermelden én het is kosteloos! Naast een telefoonnummer kun je hier meteen goederen en/of dienstverleningen posten én er kan meteen doorgeklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel klantenreferenties via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat zeer goed om betere rankings te behalen. Als jouw bedrijf {op Google Bedrijfsprofiel volledig is, dan zien potentiële bezoekers in jouw locatie die direct in de resultaten staan, zodra zij een zoekopdracht uitvoeren die hiermee verband houdt. Het allergrootste voordeel van lokale SEO is dat zoekmachines als Google op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de lokale zoekresultaten toont!

Beide takken van zoekmachine optimalisatie, SEO en lokale SEO, verschillen amper van aanpak. Ook voor lokale SEO wordt er een zoekwoordenonderzoek gedaan, wordt SEO content geschreven en vindt eveneens on-page en off-page zoekmachineoptimalisatie plaats. Het verschil zit in de doelstelling: die is welbewust gericht op de zone waar het bedrijf zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere steden en dorpen richten waar je marktaandeel voor je onderneming wilt gaan behalen. Zo kan een zaak dat in Sittard is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Beek En Donk maar ook op steden als Leiden, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl de onderneming op die plek geen fysiek adres of adressen heeft. Ook dit kan de SEO Specialist Reuver realiseren. 
Meer over lokale SEO. Of lees het artikel: ‘Lokale SEO verbeteren met deze 7 tips‘.

Een SEO professional of SEO bureau is vaardig in het zichtbaar maken van websites in in de ‘gratis’ zoekresultaten door het gebruik van de juiste zoekwoorden. Het woord ‘gratis’ moet niet te letterlijk worden genomen, want hoewel je niet voor kliks naar je website hoeft te betalen, kost zoekmachineoptimalisatie tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra advertentiekosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een belangrijk onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachine marketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals zoekmachine optimalisatie en SEA samen ook worden genoemd. 

Het schrijven van SEO content is een extra uitdaging voor een goede SEO specialist en SEO copywriter. De tekst moet niet alleen leiden tot optimale vindbaarheid op belangrijke zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet vooral de klant aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst geschreven wordt. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. SEO tekst schrijven voor Google is hiermee een extra uitdaging voor een copywriter. Meer over SEO website teksten schrijven voor Google.  

Gratis website content check, Joque Communication, SEO specialist Limburg