SEO specialist Maasbracht, Limburg. Lokale SEO voor ondernemingen in Maasbracht

SEO specialist Maasbracht; SEO voor Limburgse ondernemers

SEO Specialist Maasbracht biedt Lokale SEO (of ‘local SEO’) aan ondernemers in Maasbracht. Als bedrijf wil je zéker in Maasbracht snel online gevonden kunnen worden. Lokale SEO is een tak van zoekmachineoptimalisatie dat zich focust op het beter vindbaar maken van een website of webshop voor – tja, de term zegt het eigenlijk zelf al – plaatselijk georiënteerde zoekvragen gericht op de vestigingsregio van jouw onderneming in Maasbracht. Door lokale zoekmachineoptimalisatie te maximaliseren gaat jouw website over de lokale zoekresultaten heersen. Google toont in de ‘local search results’ altijd 3 bedrijven die bovenaan staan. Staat jouw bedrijf of webshop in deze top 3? Dan krijgt deze website gemiddeld 89% meer klikken naar je site! Dat is wat je wilt!

SEO specialist Maasbracht zorgt voor:

Hoger ranken in zoekmachines begint met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Wat doet een SEO specialist Maasbracht?

Lokale zoekmachineoptimalisatie is een onderdeel van SEO die zich richt op het promoten van een website van een plaatselijk gevestigd bedrijf zoals een winkel, uitgaangsgelegenheid, een dienstverlener zoals een advocatenkantoor of een loodgieter, sportschool, autodealer, bloemenwinkel en ga zo maar door… Dat doet een zoekmachine optimalisatie specialist door middel van Google optimalisatie. De de website, de SEO paginaoptimalisatie en de linkbuilding staan in het teken van deze doelstelling. Het doel is dat zoekmachines vanuit verschillende kanalen online signalen ontvangt, die bevestigen dat jouw bedrijf een plaatselijk gevestigd en georiënteerd bedrijf is. Zo beland je uiteindelijk in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de lokale zoekresultaten top-3). Met lokale SEO haal dus méér resultaat uit je website. De gecertificeerde SEO Specialist Maasbracht zorgt hiervoor.

SEO specialist Maasbracht werkt ook voor bedrijven in Bergen, Echt, Herten, Dieteren, Roermond, Susteren, Voorst, Heythuysen, Holtum, Buchten

Als freelance SEO expert werk ik vaak op projectbasis. Je kunt ook een SEO abonnement nemen of mij alleen inhuren als freelance SEO tekstschrijver. Heb je al SEO tekst voor Google op je website staan, dan kun je aansluitend aan mij de on-page SEO uitbesteden. Met alleen een SEO tekst ben je qua Google optimalisatie er namelijk nog niet… Twijfel je of dat bij jouw website nodig is, neem dan even contact op. Daarnaast bied ik mogelijkheden voor off page SEO aan zoals linkbuilding

SEO specialist Weert, Joque Communication zoekmachine optimalisatie specialist

Bedrijven waar SEO specialist Maasbracht voor werkt:

Dienstverlening SEO specialist Maasbracht:

SEO website scan

Zoekmachineoptimalisatie is een onderdeel van online marketing}. Het slagen van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO website scan!

SEO analyse

De SEO analyse is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website on page optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan ranken in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een  SEO tekst ligt een zoekwoordenanalyse. Deze zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevant verkeer. 

SEO training

SEO doe je zó! Workshop voor iedereen die zelf de online vindbaarheid van de website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO professionals allemaal doen.

Met een SEO abonnement werk je aan de online vindbaarheid op lange termijn.. Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Je zit nooit vast aan een contract! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

Wat doet een freelance SEO specialist voor bedrijven in Maasbracht?

Een freelance SEO specialist of SEO bureau heeft kennis en inzicht in huis in het zichtbaar maken van websites in in de ‘gratis’ zoekresultaten. Het woord ‘gratis’ is wel een relatief begrip, want hoewel je niet voor kliks naar je website hoeft te betalen, kost zoekmachineoptimalisatie tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra kosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een onmisbaar onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachinemarketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals zoekmachineoptimalisatie en SEA samen ook worden genoemd. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. Lees meer over SEO-abonnementen of SEO-analyses

Nieuwe website nodig?

Wil je een (nieuwe) website laten bouwen? Joque Communication werkt intensief samen met een professionele webdesigner. Voordat er met bouwen gestart wordt, brengt ik de meest optimale websitestructuur voor Google én jouw bezoekers in kaart! Voor goede Google-posities zijn SEO teksten en afbeeldingen cruciaal naast additionele on-page zoekmachine optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). Je kunt op mijn inzet rekenen op al deze terreinen! Dus ook als jij op zoek bent naar een keigoede websitebouwer en webdesigner. 

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO tekst voor Google

Het schrijven van SEO tekst is een extra uitdaging voor een tekstschrijver. De tekst moet niet alleen leiden tot optimale vindbaarheid op allerlei zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet vooral de doelgroepen aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst bestemd is. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. SEO tekst schrijven voor Google is hiermee een extra uitdaging voor een tekstschrijver.

SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de SEO-kansen.
"Door de inzet van Joque Communication heeft onze website op 17 zoektermen de eerste plek in de organische zoekresultaten bereikt." Frank Lenaers, Nefratech EDM-Center Weert.

SEO specialist {location]: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen. 

Lokale SEO en jouw Google Bedrijfsprofiel

Met Google Bedrijfsprofiel (voorheen Google Mijn Bedrijf) zijn telefoonboeken geschiedenis geworden. Daarom is het fundamenteel om Google Bedrijfsprofiel up to date te houden! Het is zelfs gemakkelijk om jouw onderneming online te vermelden én het is kosteloos! Naast alle contactgegevens kun je hier meteen producten en/of dienstverleningen posten én er kan meteen verder geklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel referenties via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat zeer goed om hogere posities te verkrijgen. Als jouw bedrijf {op Google Bedrijfsprofiel compleet is, dan zien gebruikers in jouw omgeving die direct in de resultaten staan, zodra zij een zoekopdracht uitvoeren die hiermee verband houdt. Het allergrootste voordeel van lokale SEO is dat zoekmachines als Google op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de lokale zoekresultaten toont!

Wat is het verschil tussen SEO en lokale SEO?

Beide takken van zoekmachine optimalisatie, SEO en lokale SEO, verschillen nauwelijks van aanpak. Ook voor lokale SEO wordt er een zoekwoorden analyse verricht, worden teksten op basis van SEO geschreven en vindt eveneens on-page en off-page zoekmachineoptimalisatie plaats. Het verschil zit in de doelstelling: die is gericht op de streek waar jouw bedrijf zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere gebieden richten waar je marktaandeel voor je bedrijf wilt gaan verwerven. Zo kan een bedrijf dat in Venlo is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Sint Oedenrode maar ook op steden als Dordrecht, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl de zaak op die plek in Nederland geen fysiek adres of adressen heeft. Ook dit kan de SEO Specialist Maasbracht realiseren.