SEO specialist Loo, Limburg. Lokale SEO voor ondernemingen in Loo

SEO specialist Loo; SEO voor Limburgse bedrijven

SEO Specialist Loo biedt Lokale SEO (of ‘local SEO’) aan bedrijven in Loo. Als bedrijf wil je zéker in je eigen regio snel online gevonden kunnen worden. Lokale SEO is een sub-onderdeel van zoekmachineoptimalisatie dat zich focust op het optimaliseren van een website of webwinkel voor – tja, de term zegt het eigenlijk zelf al – plaatselijk georiënteerde zoekvragen gericht op de vestigingsplaats van jouw bedrijf in Loo. Door lokale zoekmachineoptimalisatie in te zetten gaat jouw website over de plaatselijke zoekresultaten heersen. Google toont in de ‘local search results’ altijd 3 bedrijven die bovenaan staan. Staat jouw onderneming of webwinkel in deze top 3? Dan krijgt deze website gemiddeld 89% meer klikken naar je site! Dat is wat je wilt!

SEO specialist Loo zorgt voor:

Hoger ranken in zoekmachines begint met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Wat doet een SEO specialist Loo?

Lokale zoekmachineoptimalisatie is een strategie binnen de SEO die zich richt op het promoten van een website van een lokaal gevestigd bedrijf zoals een winkel, uitgaangsgelegenheid, een dienstverlener zoals een hypotheekadviseur of een timmerbedrijf, fitness studio, autodealer, bloemenwinkel en ga zo maar door… Dat doet een zoekmachine optimalisatie specialist door middel van Google optimalisatie. De teksten en foto’s op de websitepagina, de SEO paginaoptimalisatie en de linkbuilding staan in het teken van deze aanpak. Het doel is dat zoekmachines vanuit diverse kanalen online signalen ontvangt, die bevestigen dat jouw onderneming een plaatselijk gevestigd en georiënteerd bedrijf is. Zo kom je op den duur in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de lokale zoekresultaten top-3). Met lokale SEO haal dus méér resultaat uit je website. De gecertificeerde SEO Specialist Loo zorgt hiervoor.

SEO specialist Loo werkt ook voor bedrijven in Bergen, Panningen, Baarlo, Reuver, Heythuysen, Swalmen, Venlo, Horst, Hasselt, Roermond

Als freelance SEO specialist werk ik vaak op projectbasis. Je kunt ook een SEO abonnement nemen (zonder vast contract!) of mij alleen inhuren als freelance SEO tekstschrijver. Heb je al SEO tekst voor Google op je website staan, dan kun je aansluitend aan mij de on-page SEO uitbesteden. Met alleen een SEO tekst ben je qua Google optimalisatie er namelijk nog niet… Twijfel je of dat bij jouw website nodig is, neem dan even contact op. Daarnaast bied ik mogelijkheden voor off page SEO aan zoals linkbuilding

SEO specialist Weert, Joque Communication zoekmachine optimalisatie specialist

Bedrijven waar SEO specialist Loo voor werkt:

Dienstverlening SEO specialist Loo:

SEO website scan

SEO is een onderdeel van online marketing}. Het slagen van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO website scan!

SEO analyse

De SEO audit is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan ranken in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een succesvolle SEO tekst ligt een zoekwoordenanalyse. Deze zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevante bezoekers. 

SEO training

SEO doe je zó! Workshop voor ZZP-ers die zelf de online vindbaarheid van de website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO professionals allemaal doen.

Met een SEO pakket werk je aan de online vindbaarheid op lange termijn.. Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Aan contracten doet de SEO specialist Loo niet! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

Wat doet een freelance SEO specialist voor bedrijven in Loo?

Een SEO-er of online marketing bureau is vaardig in het zichtbaar maken van websites in Google. Het woord ‘gratis’ moet niet te letterlijk worden genomen, want hoewel je niet voor kliks hoeft te betalen, kost SEO tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra kosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een belangrijk onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachinemarketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals SEO en SEA samen ook worden genoemd. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. 

Nieuwe website nodig?

Heb je een nieuwe website nodig? Joque Communication werkt intensief samen met een professionele webbuilder. Voordat er met bouwen gestart wordt, brengt ik de beste websitestructuur voor Google én jouw genruikers in kaart! Voor goede Google-posities is SEO content van doorslaggevend belang naast additionele on-page zoekmachine optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). De SEO specialist ontzorgt jou op al deze terreinen! Dus ook als jij op zoek bent naar een professionele websitebouwer en webdesigner. 

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO teksten voor Google

Het schrijven van SEO tekst is een extra uitdaging voor een copywriter. De tekst moet niet alleen leiden tot optimale vindbaarheid op allerlei zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet vooral de klant aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst geschreven wordt. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. SEO tekst schrijven voor Google is hiermee een extra uitdaging voor een copywriter.

SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de SEO-kansen.
"Door de inzet van Joque Communication heeft onze website op 17 zoektermen de eerste plek in de organische zoekresultaten bereikt." Frank Lenaers, Nefratech EDM-Center Weert.

SEO specialist {location]: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen. 

Lokale SEO en jouw Google Bedrijfsprofiel

Met Google Bedrijfsprofiel (voorheen Google My Business zijn telefoongidsen een ver verleden geworden. Daarom is het vitaal om Google Bedrijfsprofiel up to date te houden! Het is bovendien gemakkelijk om jouw onderneming online te vermelden én het is kosteloos! Naast vitale bedrijfsgegevens kun je hier meteen producten en/of diensten laten zien én er kan onmiddellijk doorgeklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel klantenreferenties via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat bijzonder goed om betere posities te krijgen. Als jouw bedrijf {op Google Bedrijfsprofiel volledig is, dan zien nieuwe en bestaande klanten in jouw locatie die direct in de resultaten staan, zodra zij een zoekopdracht uitvoeren die hiermee verband houdt. De allergrootste winst van plaatselijke SEO is dat zoekmachines als Google op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de plaatselijke zoekresultaten toont!

Wat is het verschil tussen SEO en lokale SEO?

Tussen SEO en plaatselijke SEO zit weinig verschil. Ook voor lokale SEO wordt er een zoekwoorden analyse gedaan, wordt SEO content geschreven en vindt eveneens on-page en off-page SEO plaats. Het verschil zit in het doel: die is gericht op de zone waar jouw bedrijf zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere plaatsen richten waar je marktaandeel voor je onderneming wilt gaan verwerven. Zo kan een onderneming dat in Sittard is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Sint Oedenrode maar ook op steden als Groningen, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl de onderneming op die plek geen fysiek adres of adressen heeft. Ook dit kan de SEO Specialist Loo realiseren.