SEO specialist Landgraaf, Limburg. Lokale SEO voor ondernemers in Landgraaf

SEO specialist Landgraaf; zoekmachine optimalisatie bedrijven

SEO Specialist Landgraaf biedt Lokale SEO (of ‘local SEO’) aan bedrijven in Landgraaf. Als bedrijf wil je zéker in Landgraaf snel in Google gevonden kunnen worden. Lokale SEO is een sub-onderdeel van zoekmachineoptimalisatie dat zich richt op het verbeteren van een website of webshop voor – tja, de term zegt het eigenlijk zelf al – plaatselijk georiënteerde zoekvragen gericht op de vestigingsplaats van jouw onderneming in Landgraaf. Door lokale SEO te maximaliseren gaat jouw onderneming over de plaatselijke zoekresultaten heersen. Google toont in de ‘local search results’ altijd een top 3. Staat jouw onderneming of webshop in deze top 3? Dan resulteert dat in gemiddeld 89% meer bezoekers! Dat is wat je wilt!

SEO specialist Landgraaf zorgt voor:

Hoger scoren in zoekmachines begint met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Wat doet een SEO specialist Landgraaf?

Lokale SEO is een strategie binnen de SEO die zich richt op het promoten van een website van een lokaal gevestigd bedrijf zoals een winkel, dansschool, een dienstverlener zoals een verzekeringskantoor of een stucadoor, fitness studio, garagebedrijf, bloemenwinkel en ga zo maar door… Dat doet een zoekmachine optimalisatie specialist door middel van Google optimalisatie. De content van de website, de SEO paginaoptimalisatie en de linkbuilding staan in het teken van deze strategie. Het doel is dat zoekmachines vanuit verschillende kanalen online signalen ontvangt, die bevestigen dat jouw onderneming een plaatselijk gevestigd en georiënteerd bedrijf is. Zo beland je uiteindelijk in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de lokale zoekresultaten top-3). Met lokale SEO haal dus méér resultaat uit je website. De gecertificeerde SEO Specialist Landgraaf zorgt hiervoor.

SEO specialist Landgraaf werkt ook voor bedrijven in Bergen, Kerkrade, Brunssum, Voerendaal, Munstergeleen, Sittard, Berghem, Geleen, Vaals, Valkenburg

Als freelance SEO expert werk ik vaak op projectbasis. Je kunt ook een SEO abonnement nemen (zonder vast contract!) of mij alleen inhuren als freelance SEO tekstschrijver. Heb je al SEO tekst voor Google op je website staan, dan kun je aansluitend aan mij de on-page SEO uitbesteden. Met alleen een SEO tekst ben je qua Google optimalisatie er namelijk nog niet… Twijfel je of dat bij jouw website nodig is, neem dan even contact op. Daarnaast bied ik mogelijkheden voor off page SEO aan zoals linkbuilding

SEO specialist Weert, Joque Communication zoekmachine optimalisatie specialist

Bedrijven waar SEO specialist Landgraaf voor werkt:

Dienstverlening SEO specialist Landgraaf:

SEO website scan

Zoekmachineoptimalisatie is een onderdeel van online marketing}. Het slagen van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO website scan!

SEO audit

De SEO audit is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website on page optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan scoren in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een  SEO tekst ligt een zoekwoordenonderzoek. Deze zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevante bezoekers. 

SEO training

SEO doe je zó! Workshop voor ondernemers die zelf de online vindbaarheid van de website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO professionals allemaal doen.

Met een SEO abonnement werk je aan de online vindbaarheid op lange termijn.. Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Je zit nooit vast aan een contract! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

Wat doet een freelance SEO specialist voor bedrijven in Landgraaf?

Een zoekmachine optimalisatie specialist of online marketing bureau heeft kennis en inzicht in huis in het zichtbaar maken van websites in in de ‘gratis’ zoekresultaten. Het woord ‘gratis’ moet niet te letterlijk worden genomen, want hoewel je niet voor kliks hoeft te betalen, kost zoekmachineoptimalisatie tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra advertentiekosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een belangrijk onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachinemarketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals zoekmachineoptimalisatie en SEA samen ook worden genoemd. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. 

Nieuwe website bouwen?

Heb je een nieuwe website nodig? Joque Communication werkt nauw samen met een professionele webbouwer. Voordat er met bouwen gestart wordt, brengt ik de meest optimale websitestructuur voor Google én jouw websitebezoekers in kaart! Voor goede Google-posities is SEO content van doorslaggevend belang naast additionele on-page SEO optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). De SEO specialist ontzorgt jou op al deze terreinen! Dus ook als jij op zoek bent naar een professionele websitebouwer en webdesigner. 

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO copywriting

SEO teksten schrijven voor Google is een extra uitdaging voor een copywriter. De tekst moet niet alleen leiden tot optimale vindbaarheid op diverse zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet vooral de doelgroepen aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst geschreven wordt. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. Het schrijven van SEO tekst is hiermee een extra uitdaging voor een copywriter.

SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de SEO-kansen.
"Door de inzet van Joque Communication heeft onze website op 17 zoektermen de eerste plek in de organische zoekresultaten bereikt." Frank Lenaers, Nefratech EDM-Center Weert.

SEO specialist {location]: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen. 

Lokale SEO en jouw Google Bedrijfsprofiel

Met Google Bedrijfsprofiel (voorheen Google Mijn Bedrijf) zijn telefoonboeken een ver verleden geworden. Daarom is het belangrijk om Google Bedrijfsprofiel goed bij te houden! Het is daarbij gemakkelijk om jouw bedrijf online te vermelden én het is kosteloos! Naast vitale bedrijfsgegevens kun je hier meteen producten en/of services posten én er kan onmiddellijk doorgeklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel referenties via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat bijzonder goed om hogere rankings te scoren. Als jouw bedrijf {op Google Bedrijfsprofiel compleet is, dan zien websitebezoekers in jouw omgeving die direct in de resultaten staan, zodra zij een zoekvraag uitvoeren die daaraan gerelateerd is. De allergrootste winst van plaatselijke SEO is dat zoekmachines als Google op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de plaatselijke zoekresultaten toont!

Wat is het verschil tussen SEO en lokale SEO?

Beide SEO-disciplines (SEO en lokale SEO) verschillen nauwelijks van aanpak. Ook voor lokale SEO wordt er een zoekwoordenonderzoek gedaan, worden teksten op basis van SEO geschreven en vindt eveneens on-page en off-page zoekmachineoptimalisatie plaats. Het verschil zit in de doelstelling: die is geconcentreerd op de plaats waar jouw bedrijf zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere gebieden richten waar je marktaandeel voor je onderneming wilt gaan verwerven. Zo kan een onderneming dat in Weert is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Chaam maar ook op steden als Almere, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl de onderneming op die plek in Nederland geen fysiek adres of adressen heeft. Ook dit kan de SEO Specialist Landgraaf realiseren.