SEO specialist Horst, Limburg. Lokale SEO voor bedrijven in Horst

SEO specialist Horst; SEO voor Limburgse bedrijven

SEO Specialist Horst biedt Lokale SEO (of ‘local SEO’) aan ondernemers in Horst. Als bedrijf wil je zéker in Horst snel online gevonden kunnen worden. Lokale zoekmachineoptimalistie is een sub-onderdeel van zoekmachineoptimalisatie dat zich richt op het beter vindbaar maken van een website of webshop voor – tja, het woord zegt het eigenlijk zelf al – plaatselijk gerichte zoekvragen gericht op de vestigingsplaats van jouw onderneming in Horst. Door lokale zoekmachineoptimalisatie in te zetten gaat jouw website over de plaatselijke zoekresultaten heersen. Google toont in de lokale zoekresultaten altijd een top 3. Staat jouw bedrijf of webshop in deze top 3? Dan krijgt deze website gemiddeld 89% meer bezoekers! Dat is wat je wilt!

SEO specialist Horst zorgt voor:

Hoger scoren in Google begint met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Wat doet een SEO specialist Horst?

Lokale zoekmachineoptimalisatie is een onderdeel van SEO die zich richt op het promoten van een website van een plaatselijk gevestigde zaak zoals een winkel, restaurant, een dienstverlener zoals een advocatenkantoor of een timmerbedrijf, fitness studio, autodealer, tatoeerschop en ga zo maar door… Dat doet een zoekmachine optimalisatie specialist door middel van Google optimalisatie. De teksten en foto’s op de websitepagina, de SEO paginaoptimalisatie en de linkbuilding staan in het teken van deze strategie. Het doel is dat Google vanuit verschillende kanalen online signalen krijgt, die bevestigen dat jouw bedrijf een lokaal gevestigd en georiënteerd bedrijf is. Zo kom je op den duur in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de plaatselijke zoekresultaten top-3). Met lokale SEO haal dus méér resultaat uit je website. De gecertificeerde SEO Specialist Horst zorgt hiervoor.

SEO specialist Horst werkt ook voor bedrijven in Bergen, Molenhoek, Hasselt, Venray, Beek, Venlo, Loo, Baarlo, Panningen, Reuver

Als freelance SEO expert werk ik vaak op projectbasis. Je kunt ook een SEO abonnement nemen (zonder vast contract!) of mij alleen inhuren als freelance SEO tekstschrijver. Heb je al SEO tekst voor Google op je website staan, dan kun je aansluitend aan mij de on-page SEO uitbesteden. Met alleen een SEO tekst ben je qua Google optimalisatie er namelijk nog niet… Twijfel je of dat bij jouw website nodig is, neem dan even contact op. Daarnaast bied ik mogelijkheden voor off page SEO aan zoals linkbuilding

SEO specialist Weert, Joque Communication zoekmachine optimalisatie specialist

Bedrijven waar SEO specialist Horst voor werkt:

Dienstverlening SEO specialist Horst:

Gratis SEO website scan

Zoekmachineoptimalisatie valt onder online marketing}. Het slagen van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO scan!

SEO audit

De SEO analyse is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan scoren in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een succesvolle SEO tekst ligt een zoekwoordenonderzoek. Deze zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevant verkeer. 

SEO training

SEO doe je zó! Workshop voor iedereen die zelf de online vindbaarheid van de website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO specialisten allemaal doen.

Met een SEO abonnement werk je aan de online vindbaarheid op lange termijn.. Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Aan contracten doet de SEO specialist Horst niet! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

Wat doet een freelance SEO specialist voor bedrijven in Horst?

Een SEO-er of online marketing bureau is vaardig in het zichtbaar maken van websites in Google. Het woord ‘gratis’ moet niet te letterlijk worden genomen, want hoewel je niet voor kliks naar je website hoeft te betalen, kost SEO tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra advertentiekosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een belangrijk onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachinemarketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals zoekmachineoptimalisatie en SEA samen ook worden genoemd. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. 

Nieuwe website laten bouwen?

Wil je een (nieuwe) website laten bouwen? SEO Specialist Horst werkt intensief samen met een professionele webdesigner. Voordat er met bouwen gestart wordt, brengt ik de meest optimale websitestructuur voor Google én jouw websitebezoekers in kaart! Voor goede Google-posities zijn SEO teksten en afbeeldingen cruciaal naast additionele on-page SEO optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). De SEO specialist ontzorgt jou op al deze gebieden! Dus ook als jij op zoek bent naar een professionele websitebouwer en webdesigner. 

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO tekst

SEO teksten schrijven voor Google is een extra uitdaging voor een copywriter. De tekst moet niet alleen leiden tot maximale vindbaarheid op diverse zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet vooral de lezer aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst bestemd is. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. SEO tekst schrijven voor Google is hiermee een extra uitdaging voor een copywriter.

SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de SEO-kansen.
"Door de inzet van Joque Communication heeft onze website op 17 zoektermen de eerste plek in de organische zoekresultaten bereikt." Frank Lenaers, Nefratech EDM-Center Weert.

SEO specialist {location]: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen. 

Lokale SEO en jouw Google Bedrijfsprofiel

Met Google Bedrijfsprofiel (voorheen Google Mijn Bedrijf) zijn telefoongidsen een ver verleden geworden. Daarom is het vitaal om Google Bedrijfsprofiel up to date te houden! Het is ook gemakkelijk om jouw bedrijfsadres online te vermelden én het is gratis! Naast alle contactgegevens kun je hier meteen producten en/of dienstverleningen tonen én er kan onmiddellijk doorgeklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel reviews via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat bijzonder goed om hogere rankings te krijgen. Als jouw bedrijf {op Google Bedrijfsprofiel volledig is, dan zien potentiële bezoekers in jouw omgeving die direct in de resultaten staan, zodra zij een zoekopdracht uitvoeren die hiermee verband houdt. De allergrootste winst van plaatselijke SEO is dat zoekmachines als Google op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de plaatselijke zoekresultaten toont!

Wat is het verschil tussen SEO en lokale SEO?

Beide SEO-disciplines (SEO en lokale SEO) verschillen amper van aanpak. Ook voor lokale SEO wordt er een zoekwoorden analyse uitgevoerd, worden teksten op basis van SEO geschreven en vindt eveneens on-page en off-page zoekmachineoptimalisatie plaats. Het verschil zit in het doel: die is gericht op de plaats waar jouw bedrijf zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere streken richten waar je marktaandeel voor je bedrijf wilt gaan behalen. Zo kan een bedrijf dat in Heerlen is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Aarle-rixtel maar ook op steden als Leiden, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl de zaak op die plek geen fysiek adres of adressen heeft. Ook dit kan de SEO Specialist Horst realiseren.