SEO specialist Holtum, Limburg. Lokale SEO voor ondernemingen in Holtum

SEO specialist Holtum; zoekmachine optimalisatie bedrijven

SEO Specialist Holtum biedt Lokale SEO (of ‘local SEO’) aan bedrijven in Holtum. Als bedrijf wil je zéker in je eigen regio snel in Google gevonden kunnen worden. Lokale SEO is een onderdeel van zoekmachineoptimalisatie dat zich focust op het optimaliseren van een website of webwinkel voor – tja, het woord zegt het eigenlijk zelf al – plaatselijk gerichte zoekvragen gericht op de vestigingslocatie van jouw onderneming in Holtum. Door lokale SEO te maximaliseren gaat jouw onderneming over de lokale zoekresultaten heersen. Google toont in de lokale zoekresultaten altijd een top 3. Staat jouw bedrijf of webwinkel in deze top 3? Dan krijgt deze website gemiddeld 89% meer klikken naar je site! Dat is wat je wilt!

SEO specialist Holtum zorgt voor:

Hoger ranken in Google start met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Wat doet een SEO specialist Holtum?

Lokale SEO is een onderdeel van SEO die zich richt op het bevestigen van een website van een plaatselijk gevestigde zaak zoals een winkel, dansschool, een dienstverlener zoals een hypotheekadviseur of een tegelzetter, sportschool, garagebedrijf, tatoeerschop en ga zo maar door… Dat doet een zoekmachine optimalisatie specialist door middel van Google optimalisatie. De teksten en foto’s op de websitepagina, de SEO paginaoptimalisatie en de linkbuilding staan in het teken van deze aanpak. Het doel is dat Google vanuit verschillende kanalen online signalen ontvangt, die bevestigen dat jouw bedrijf een lokaal gevestigd en georiënteerd bedrijf is. Zo beland je op den duur in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de plaatselijke zoekresultaten top-3). Met lokale SEO haal dus méér resultaat uit je website. De gecertificeerde SEO Specialist Holtum zorgt hiervoor.

SEO specialist Holtum werkt ook voor bedrijven in Bergen, Buchten, Born, Susteren, Dieteren, Sittard, Lindenheuvel, Echt, Munstergeleen, Geleen

Als freelance SEO specialist werk ik vaak op projectbasis. Je kunt ook een SEO abonnement nemen (zonder vast contract!) of mij alleen inhuren als freelance SEO tekstschrijver. Heb je al SEO tekst voor Google op je website staan, dan kun je aansluitend aan mij de on-page SEO uitbesteden. Met alleen een SEO tekst ben je qua Google optimalisatie er namelijk nog niet… Twijfel je of dat bij jouw website nodig is, neem dan even contact op. Daarnaast bied ik mogelijkheden voor off page SEO aan zoals linkbuilding

SEO specialist Weert, Joque Communication zoekmachine optimalisatie specialist

Bedrijven waar SEO specialist Holtum voor werkt:

Dienstverlening SEO specialist Holtum:

Gratis SEO website scan

Zoekmachineoptimalisatie valt onder online marketing}. Het succes van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO scan!

SEO analyse

De SEO analyse is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website on page optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan ranken in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een  SEO tekst ligt een zoekwoordenonderzoek. Deze zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevante bezoekers. 

SEO workshop

SEO doe je zó! Workshop voor ZZP-ers die zelf de online vindbaarheid van de website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO professionals allemaal doen.

Met een SEO pakket werk je aan de online vindbaarheid op lange termijn.. Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Aan contracten doet de SEO specialist Holtum niet! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

Wat doet een freelance SEO specialist voor bedrijven in Holtum?

Een zoekmachine optimalisatie specialist of online marketing bureau heeft kennis en inzicht in huis in het zichtbaar maken van websites in organische / gratis zoekresultaten. Het woord ‘gratis’ moet niet te letterlijk worden genomen, want hoewel je niet voor kliks hoeft te betalen, kost SEO tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra kosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een onmisbaar onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachinemarketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals SEO en SEA samen ook worden genoemd. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. 

Nieuwe website bouwen?

Heb je een nieuwe website nodig? Joque Communication werkt nauw samen met een professionele webbouwer. Nog voordat er gebouwd wordt, brengt ik de beste websitestructuur voor Google én jouw doelgroep in kaart! Voor goede Google-posities zijn SEO teksten en afbeeldingen cruciaal naast additionele on-page SEO optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). Je kunt op mijn inzet rekenen op al deze terreinen! Dus ook als jij op zoek bent naar een professionele websitebouwer en webdesigner. 

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO copywriting

Het schrijven van SEO content is een extra uitdaging voor een copywriter. De tekst moet niet alleen leiden tot optimale vindbaarheid op diverse zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet vooral de doelgroep aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst geschreven wordt. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. Het schrijven van SEO content is hiermee een extra uitdaging voor een copywriter.

SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de SEO-kansen.
"Door de inzet van Joque Communication heeft onze website op 17 zoektermen de eerste plek in de organische zoekresultaten bereikt." Frank Lenaers, Nefratech EDM-Center Weert.

SEO specialist {location]: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen. 

Lokale SEO en jouw Google Bedrijfsprofiel

Met Google Bedrijfsprofiel (voorheen Google My Business zijn telefoonboeken verleden tijd geworden. Daarom is het vitaal om Google Bedrijfsprofiel goed bij te houden! Het is alsmede gemakkelijk om jouw bedrijf online te vermelden én het is kosteloos! Naast alle contactgegevens kun je hier meteen aanbiedingen en/of dienstverleningen laten zien én er kan meteen verder geklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel reviews via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat zeer goed om hogere rankings te scoren. Als jouw bedrijf {op Google Bedrijfsprofiel volledig is, dan zien potentiële bezoekers in jouw plaats die direct in de resultaten staan, zodra zij een zoekvraag uitvoeren die daaraan gerelateerd is. Het allergrootste voordeel van lokale SEO is dat zoekmachines als Google op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de lokale zoekresultaten toont!

Wat is het verschil tussen SEO en lokale SEO?

Tussen SEO en lokale SEO zit amper verschil. Ook voor lokale SEO wordt er een zoekwoorden analyse uitgevoerd, worden teksten op basis van SEO geschreven en vindt eveneens on-page en off-page SEO plaats. Het verschil zit in de focus: die is doelgericht op de zone waar de onderneming zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere steden en dorpen richten waar je marktaandeel voor je bedrijf wilt gaan behalen. Zo kan een bedrijf dat in Bergen is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Chaam maar ook op steden als Lelystad, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl de onderneming op die locatie geen fysiek adres of adressen heeft. Ook dit kan de SEO Specialist Holtum realiseren.