Eerlijk, constructief, persoonlijk en zonder kleine lettertjes

Online_marketing_SEO_Content_marketing_Social_media_marketing_Joque_Communication

Joke van der Mast | ‘Joque’

Gecertificeerd SEO-specialist & online marketeer

SEO specialist Hasselt

Hallo MKB-ondernemer in Limburg!

  • Staat jouw website ver ‘onder water’ in Google?
  • Lukt het niet om relevante bezoekers naar jouw website te trekken?
  • Waarom levert je website zo weinig nieuwe klanten op? 
Weet je dat… 
  • Websiteteksten voor 28% verantwoordelijk zijn voor betere posities in Google?
  • Dat de lezer zichzelf in de 1e seconde moet herkennen anders klikt-ie weg?
  • En dat in de 2e seconde de vraag ‘What’s in it for me’ beantwoord moet zijn?  

Wil jij dat je website meer omzet oplevert? Dan wordt het de hoogste tijd voor een SEO professional en een SEO tekstschrijver. Ik ga hands on aan de slag om ook voor jouw website betere rankings te realiseren! Hoe? Gebruik mijn gratis 30-minuten consult en stel al jouw vragen!

“Dankzij de inzet van Joke scoort onze website nu op 49 zoektermen in de top 3 van Google. Hierdoor hebben wij het aantal websitebezoekers met 500% zien stijgen in 6 maanden tijd."

Dienstverlening SEO specialist Hasselt: je mag rekenen op professioneel advies!

Gratis SEO website scan

SEO valt onder zoekmachine marketing}. Het succes van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO scan!

SEO audit

De SEO analyse is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan scoren in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een  SEO tekst ligt een zoekwoordenonderzoek. Deze zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevant verkeer. 

SEO training

SEO doe je zó! Workshop voor iedereen die zelf de online vindbaarheid van de website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO specialisten allemaal doen.

Met een SEO pakket werk je aan de online vindbaarheid . Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Je zit nooit vast aan een contract! 

Maak direct een afspraak met de SEO specialist Limburg

Bedrijven waar SEO specialist Hasselt voor werkt:

Voor wie is lokale SEO noodzaak?

Lokale SEO optimalisatie en zoekmachine adverteren vallen onder zoekmachine marketing. Lokale SEO is een onderdeel van SEO dat zich richt op het bevestigen van een website van een plaatselijk gevestigde zaak zoals een winkel, horecabedrijf, kapper, advocatenkantoor, timmerbedrijf, sportschool, autodealer, tatoeëerder en ga zo maar door… Het doel is dat zoekmachines vanuit verschillende kanalen online signalen krijgt, die bevestigen dat jouw bedrijf een lokaal gevestigde en georiënteerde zaak is. Zo beland je uiteindelijk in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de lokale zoekresultaten top-3) en op Google Maps. Met lokale SEO haal dus méér resultaat uit je website. De gecertificeerde SEO Specialist Hasselt in Limburg zorgt hiervoor.

Wat doet de SEO specialist Hasselt?

Een zoekmachine optimalisatie specialist zorgt ervoor dat websites hoog scoren in Google door middel van Google optimalisatie. De de website, de SEO pagina-optimalisatie en de linkbuilding (het werken aan backlinks) staan in het teken van deze doelstelling. Op deze manier vergroot je je lokale SEO kansen van je website!

SEO dienstverlening MKB in de provincie Limburg

Ik ben gecertificeerd SEO specialist en werk voor MKB-ondernemingen in Limburg en dus ook voor bedrijven in Bergen, Venlo, Horst, Molenhoek, Baarlo, Loo, Venray, Panningen, Reuver, Beek, maar inmiddels ook voor diverse bedrijven in Brabant.

Freelance SEO en SEO tekstschrijver

Als freelance SEO expert werk ik vaak op projectbasis.Heb je bijvoorbeeld al een SEO tekst voor Google op je website staan, dan kun je aansluitend aan mij de on-page SEO uitbesteden. Met alleen een SEO tekst ben je er qua Google optimalisatie namelijk nog niet..! Twijfel je of dat bij jouw website nodig is, neem dan even contact op. Daarnaast bied ik mogelijkheden voor SEO abonnementen en off page SEO aan zoals linkbuilding.

Hoger scoren in zoekmachines begint met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Nieuwe website nodig?

Heb je een nieuwe website nodig? Joque Communication werkt intensief samen met een professionele webdesigner. Voordat er met bouwen gestart wordt, brengt ik de meest optimale websitestructuur voor Google én jouw bezoekers in kaart! Voor goede Google-posities is SEO content cruciaal naast additionele on-page zoekmachine optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). Je kunt op mijn inzet rekenen op al deze terreinen! Dus ook als jij op zoek bent naar een keigoede websitebouwer en webdesigner. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. Lees meer over mijn SEO-abonnementen en wat een SEO-analyses voor jouw website betekent. 

SEO specialist inhuren?

Met Google Google Mijn Bedrijf zijn telefoonboeken geschiedenis geworden. Daarom is het fundamenteel om Google Bedrijfsprofiel goed bij te houden! Het is daarbij gemakkelijk om jouw website online te vermelden én het is kosteloos! Naast vitale bedrijfsgegevens kun je hier meteen goederen en/of diensten etaleren én er kan meteen verder geklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel klantenreferenties via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat zeer goed om hogere posities te krijgen. Als jouw bedrijf {op Google Bedrijfsprofiel volledig is, dan zien websitebezoekers in jouw omgeving die direct in de resultaten staan, zodra zij een zoekvraag uitvoeren die daarmee verband houdt. De allergrootste winst van plaatselijke SEO is dat zoekmachines als Google op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de plaatselijke zoekresultaten toont!

Beide SEO-disciplines (SEO en lokale SEO) verschillen nauwelijks van aanpak. Ook voor lokale SEO wordt er een onderzoek naar zoektermen gedaan, worden SEO-teksten geschreven en vindt eveneens on-page en off-page zoekmachineoptimalisatie plaats. Het verschil zit in de doelstelling: die is geconcentreerd op de zone waar het bedrijf zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere plaatsen richten waar je marktaandeel voor je bedrijf wilt gaan behalen. Zo kan een zaak dat in Venray is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Sint Oedenrode maar ook op steden als Leiden, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl de onderneming op die plek geen fysiek adres of adressen heeft. Ook dit kan de SEO Specialist Hasselt realiseren. 
Meer over lokale SEO. Of lees het artikel: ‘Lokale SEO verbeteren met deze 7 tips‘.

Een freelance SEO specialist of online marketing bureau heeft kennis en inzicht in huis in het zichtbaar maken van websites in in de ‘gratis’ zoekresultaten door het gebruik van de juiste zoekwoorden. Het woord ‘gratis’ is wel een relatief begrip, want hoewel je niet voor kliks hoeft te betalen, kost SEO tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra advertentiekosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een onmisbaar onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachine marketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals zoekmachine optimalisatie en zoekmachine-adverteren samen ook worden genoemd. 

Het schrijven van SEO content is een extra uitdaging voor een goede SEO specialist en SEO tekstschrijver. De tekst moet niet alleen leiden tot maximale vindbaarheid op allerlei zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet vooral de klant aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst bestemd is. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. Het schrijven van SEO content is hiermee een extra uitdaging voor een tekstschrijver. Meer over SEO website teksten schrijven voor Google.  

Gratis website content check, Joque Communication, SEO specialist Limburg