SEO specialist Hasselt, Limburg. Lokale zoekmachineoptimalisatie voor ondernemers in Hasselt

SEO specialist Hasselt; SEO voor Limburgse bedrijven

SEO Specialist Hasselt biedt Lokale zoekmachineoptimalisatie (of ‘local SEO’) aan ondernemers in Hasselt. Als bedrijf wil je zéker in Hasselt snel online gevonden kunnen worden. Lokale SEO is een tak van zoekmachineoptimalisatie dat zich focust op het beter vindbaar maken van een website of webwinkel voor – tja, de term zegt het eigenlijk zelf al – plaatselijk gerichte zoekvragen gericht op de vestigingslocatie van jouw bedrijf in Hasselt. Door lokale SEO in te zetten gaat jouw website over de plaatselijke zoekresultaten heersen. Google toont in de lokale zoekresultaten altijd een top 3. Staat jouw onderneming of webwinkel in deze top 3? Dan resulteert dat in gemiddeld 89% meer websitebezoeker! Dat is wat je wilt!

SEO specialist Hasselt zorgt voor:

Hoger scoren in zoekmachines begint met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Wat doet een SEO specialist Hasselt?

Lokale SEO is een onderdeel van SEO die zich richt op het bevestigen van een website van een plaatselijk gevestigde zaak zoals een winkel, horecabedrijf, een dienstverlener zoals een advocatenkantoor of een timmerbedrijf, sportschool, autodealer, bloemenwinkel en ga zo maar door… Dat doet een zoekmachine optimalisatie specialist door middel van Google optimalisatie. De teksten en foto’s op de websitepagina, de SEO paginaoptimalisatie en de linkbuilding staan in het teken van deze doelstelling. Het doel is dat zoekmachines vanuit verschillende kanalen online signalen krijgt, die bevestigen dat jouw bedrijf een lokaal gevestigde en georiënteerde zaak is. Zo beland je uiteindelijk in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de lokale zoekresultaten top-3). Met lokale SEO haal dus méér resultaat uit je website. De gecertificeerde SEO Specialist Hasselt zorgt hiervoor.

SEO specialist Hasselt werkt ook voor bedrijven in Bergen, Venlo, Horst, Molenhoek, Baarlo, Loo, Venray, Panningen, Reuver, Beek

Als freelance SEO expert werk ik vaak op projectbasis. Je kunt ook een SEO abonnement nemen (zonder vast contract!) of mij alleen inhuren als freelance SEO tekstschrijver. Heb je al SEO tekst voor Google op je website staan, dan kun je aansluitend aan mij de on-page SEO uitbesteden. Met alleen een SEO tekst ben je qua Google optimalisatie er namelijk nog niet… Twijfel je of dat bij jouw website nodig is, neem dan even contact op. Daarnaast bied ik mogelijkheden voor off page SEO aan zoals linkbuilding

SEO specialist Weert, Joque Communication zoekmachine optimalisatie specialist

Bedrijven waar SEO specialist Hasselt voor werkt:

Dienstverlening SEO specialist Hasselt:

Gratis SEO website scan

SEO valt onder online marketing}. Het slagen van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO scan!

SEO audit

De SEO audit is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan scoren in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een  SEO tekst ligt een zoekwoordenonderzoek. Deze zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevant verkeer. 

SEO training

SEO doe je zó! Workshop voor iedereen die zelf de online vindbaarheid van de website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO specialisten allemaal doen.

Met een SEO pakket werk je aan de online vindbaarheid . Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Je zit nooit vast aan een contract! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

Wat doet een freelance SEO specialist voor bedrijven in Hasselt?

Een freelance SEO specialist of online marketing bureau heeft kennis en inzicht in huis in het zichtbaar maken van websites in in de ‘gratis’ zoekresultaten. Het woord ‘gratis’ is wel een relatief begrip, want hoewel je niet voor kliks hoeft te betalen, kost SEO tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra advertentiekosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een onmisbaar onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachinemarketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals zoekmachineoptimalisatie en zoekmachine-adverteren samen ook worden genoemd. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. 

Nieuwe website nodig?

Heb je een nieuwe website nodig? Joque Communication werkt intensief samen met een professionele webdesigner. Voordat er met bouwen gestart wordt, brengt ik de meest optimale websitestructuur voor Google én jouw bezoekers in kaart! Voor goede Google-posities is SEO content cruciaal naast additionele on-page zoekmachine optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). Je kunt op mijn inzet rekenen op al deze terreinen! Dus ook als jij op zoek bent naar een keigoede websitebouwer en webdesigner. 

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO teksten voor Google

Het schrijven van SEO content is een extra uitdaging voor een tekstschrijver. De tekst moet niet alleen leiden tot maximale vindbaarheid op allerlei zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet vooral de klant aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst bestemd is. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. Het schrijven van SEO content is hiermee een extra uitdaging voor een tekstschrijver.

SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de SEO-kansen.
"Door de inzet van Joque Communication heeft onze website op 17 zoektermen de eerste plek in de organische zoekresultaten bereikt." Frank Lenaers, Nefratech EDM-Center Weert.

SEO specialist {location]: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen. 

Lokale SEO en jouw Google Bedrijfsprofiel

Met Google Bedrijfsprofiel (voorheen Google My Business zijn telefoonboeken een ver verleden geworden. Daarom is het fundamenteel om Google Bedrijfsprofiel goed bij te houden! Het is daarbij gemakkelijk om jouw website online te vermelden én het is kosteloos! Naast vitale bedrijfsgegevens kun je hier meteen goederen en/of services etaleren én er kan meteen verder geklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel klantenreferenties via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat zeer goed om hogere posities te krijgen. Als jouw bedrijf {op Google Bedrijfsprofiel volledig is, dan zien websitebezoekers in jouw omgeving die direct in de resultaten staan, zodra zij een zoekvraag uitvoeren die daarmee verband houdt. De allergrootste winst van plaatselijke SEO is dat zoekmachines als Google op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de plaatselijke zoekresultaten toont!

Wat is het verschil tussen SEO en lokale SEO?

Tussen SEO en plaatselijke SEO zit weinig verschil. Ook voor lokale SEO wordt er een onderzoek naar zoektermen gedaan, worden SEO-teksten geschreven en vindt eveneens on-page en off-page zoekmachineoptimalisatie plaats. Het verschil zit in de doelstelling: die is geconcentreerd op de zone waar het bedrijf zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere plaatsen richten waar je marktaandeel voor je bedrijf wilt gaan verwerven. Zo kan een zaak dat in Venray is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Sint Oedenrode maar ook op steden als Leiden, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl de onderneming op die plek geen fysiek adres of adressen heeft. Ook dit kan de SEO Specialist Hasselt realiseren.