SEO specialist Gennep, Limburg. Lokale zoekmachineoptimalisatie voor bedrijven in Gennep

SEO specialist Gennep; zoekmachine optimalisatie bedrijven

SEO Specialist Gennep biedt Lokale zoekmachineoptimalisatie (of ‘local SEO’) aan ondernemers in Gennep. Als bedrijf wil je zéker in je eigen regio snel online gevonden kunnen worden. Lokale SEO is een onderdeel van zoekmachineoptimalisatie dat zich richt op het bevorderen van een website of webshop voor – tja, het woord zegt het eigenlijk zelf al – lokale gerichte zoekvragen gericht op de vestigingsplaats van jouw onderneming in Gennep. Door lokale zoekmachineoptimalisatie te maximaliseren gaat jouw onderneming over de plaatselijke zoekresultaten heersen. Google toont in de lokale zoekresultaten altijd 3 bedrijven die bovenaan staan. Staat jouw bedrijf of webshop in deze top 3? Dan resulteert dat in gemiddeld 89% meer klikken naar je site! Dat is wat je wilt!

SEO specialist Gennep zorgt voor:

Hoger scoren in zoekmachines begint met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Wat doet een SEO specialist Gennep?

Lokale zoekmachineoptimalisatie is een onderdeel van SEO die zich richt op het promoten van een website van een lokaal gevestigd bedrijf zoals een winkel, beauty-instituut, een dienstverlener zoals een verzekeringskantoor of een loodgieter, sportschool, garagebedrijf, bloemenwinkel en ga zo maar door… Dat doet een zoekmachine optimalisatie specialist door middel van Google optimalisatie. De teksten en foto’s op de websitepagina, de SEO paginaoptimalisatie en de linkbuilding staan in het teken van deze doelstelling. Het doel is dat zoekmachines vanuit verschillende kanalen online signalen krijgt, die bevestigen dat jouw onderneming een plaatselijk gevestigde en georiënteerde zaak is. Zo beland je op den duur in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de plaatselijke zoekresultaten top-3). Met lokale SEO haal dus méér resultaat uit je website. De gecertificeerde SEO Specialist Gennep zorgt hiervoor.

SEO specialist Gennep werkt ook voor bedrijven in Bergen, Mook, Molenhoek, Beek, Venray, Molenhoek, Horst, Hasselt, Venlo, Loo

Als freelance SEO specialist werk ik vaak op projectbasis. Je kunt ook een SEO abonnement nemen (zonder vast contract!) of mij alleen inhuren als freelance SEO tekstschrijver. Heb je al SEO tekst voor Google op je website staan, dan kun je aansluitend aan mij de on-page SEO uitbesteden. Met alleen een SEO tekst ben je qua Google optimalisatie er namelijk nog niet… Twijfel je of dat bij jouw website nodig is, neem dan even contact op. Daarnaast bied ik mogelijkheden voor off page SEO aan zoals linkbuilding

SEO specialist Weert, Joque Communication zoekmachine optimalisatie specialist

Bedrijven waar SEO specialist Gennep voor werkt:

Dienstverlening SEO specialist Gennep:

Gratis SEO website scan

Zoekmachineoptimalisatie valt onder online marketing}. Het succes van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO scan!

SEO analyse

De SEO analyse is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website on page optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan scoren in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een succesvolle SEO tekst ligt een zoekwoordenanalyse. Deze zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevant verkeer. 

SEO workshop

SEO doe je zó! Workshop voor iedereen die zelf de online vindbaarheid van de website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO professionals allemaal doen.

Met een SEO abonnement werk je aan de online vindbaarheid op lange termijn.. Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Je zit nooit vast aan een contract! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

Wat doet een freelance SEO specialist voor bedrijven in Gennep?

Een SEO expert of online marketing bureau heeft kennis en inzicht in huis in het zichtbaar maken van websites in in de ‘gratis’ zoekresultaten. Het woord ‘gratis’ is wel een relatief begrip, want hoewel je niet voor kliks hoeft te betalen, kost zoekmachineoptimalisatie tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra advertentiekosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een onmisbaar onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachinemarketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals zoekmachineoptimalisatie en zoekmachine-adverteren samen ook worden genoemd. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. 

Nieuwe website bouwen?

Wil je een (nieuwe) website laten bouwen? Joque Communication werkt intensief samen met een professionele webdesigner. Nog voordat er gebouwd wordt, brengt ik de meest optimale websitestructuur voor Google én jouw doelgroep in kaart! Voor goede Google-posities zijn SEO teksten en afbeeldingen van doorslaggevend belang naast additionele on-page SEO optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). Je kunt op mijn inzet rekenen op al deze terreinen! Dus ook als jij op zoek bent naar een professionele websitebouwer en webdesigner. 

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO copywriting

Het schrijven van SEO content is een extra uitdaging voor een copywriter. De tekst moet niet alleen leiden tot maximale vindbaarheid op allerlei zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet vooral de potentiële klant aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst geschreven wordt. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. SEO tekst schrijven voor Google is hiermee een extra uitdaging voor een copywriter.

SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de SEO-kansen.
"Door de inzet van Joque Communication heeft onze website op 17 zoektermen de eerste plek in de organische zoekresultaten bereikt." Frank Lenaers, Nefratech EDM-Center Weert.

SEO specialist {location]: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen. 

Lokale SEO en jouw Google Bedrijfsprofiel

Met Google Bedrijfsprofiel (voorheen Google Mijn Bedrijf) zijn telefoongidsen verleden tijd geworden. Daarom is het fundamenteel om Google Bedrijfsprofiel up to date te houden! Het is zelfs gemakkelijk om jouw bedrijf online te vermelden én het is gratis! Naast een telefoonnummer kun je hier meteen goederen en/of dienstverleningen etaleren én er kan direct verder geklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel referenties via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat bijzonder goed om betere posities te krijgen. Als jouw bedrijf {op Google Bedrijfsprofiel compleet is, dan zien nieuwe en bestaande klanten in jouw plaats die direct in de resultaten staan, zodra zij een zoekopdracht uitvoeren die daaraan gerelateerd is. De allergrootste winst van plaatselijke SEO is dat Google en andere zoekmachines op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de plaatselijke zoekresultaten toont!

Wat is het verschil tussen SEO en lokale SEO?

Tussen SEO en plaatselijke SEO zit nauwelijks verschil. Ook voor lokale SEO wordt er een onderzoek naar zoektermen gedaan, worden SEO-teksten geschreven en vindt eveneens on-page en off-page zoekmachineoptimalisatie plaats. Het verschil zit in de doelstelling: die is doelgericht op de zone waar jouw bedrijf zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere regio’s richten waar je marktaandeel voor je onderneming wilt gaan behalen. Zo kan een onderneming dat in Roermond is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Bergeijck maar ook op steden als Dordrecht, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl het bedrijf op die locatie geen fysiek adres of adressen heeft. Ook dit kan de SEO Specialist Gennep realiseren.