SEO specialist Dieteren, Limburg. Lokale SEO voor ondernemers in Dieteren

SEO specialist Dieteren; zoekmachine optimalisatie ondernemers

SEO Specialist Dieteren biedt Lokale SEO (of ‘local SEO’) aan bedrijven in Dieteren. Als bedrijf wil je zéker in Dieteren snel online gevonden kunnen worden. Lokale SEO is een sub-onderdeel van zoekmachineoptimalisatie dat zich focust op het optimaliseren van een website of webwinkel voor – tja, de term zegt het eigenlijk zelf al – lokale gerichte zoekopdrachten gericht op de vestigingsplaats van jouw onderneming in Dieteren. Door lokale zoekmachineoptimalisatie in te zetten gaat jouw website over de plaatselijke zoekresultaten heersen. Google toont in de ‘local search results’ altijd 3 bedrijven die bovenaan staan. Staat jouw website of webwinkel in deze top 3? Dan resulteert dat in gemiddeld 89% meer websitebezoeker! Dat is wat je wilt!

SEO specialist Dieteren zorgt voor:

Hoger ranken in Google begint met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Wat doet een SEO specialist Dieteren?

Lokale zoekmachineoptimalisatie is een strategie binnen de SEO die zich richt op het promoten van een website van een lokaal gevestigd bedrijf zoals een winkel, beauty-instituut, een dienstverlener zoals een verzekeringskantoor of een timmerbedrijf, fitness studio, autodealer, schoonmaakbedrijf en ga zo maar door… Dat doet een zoekmachine optimalisatie specialist door middel van Google optimalisatie. De content van de website, de SEO paginaoptimalisatie en de linkbuilding staan in het teken van deze strategie. Het doel is dat Google vanuit diverse kanalen online signalen krijgt, die bevestigen dat jouw onderneming een lokaal gevestigde en georiënteerde zaak is. Zo kom je op den duur in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de lokale zoekresultaten top-3). Met lokale SEO haal dus méér resultaat uit je website. De gecertificeerde SEO Specialist Dieteren zorgt hiervoor.

SEO specialist Dieteren werkt ook voor bedrijven in Bergen, Susteren, Holtum, Echt, Buchten, Born, Maasbracht, Sittard, Lindenheuvel, Munstergeleen

Als freelance SEO specialist werk ik vaak op projectbasis. Je kunt ook een SEO abonnement nemen of mij alleen inhuren als freelance SEO tekstschrijver. Heb je al SEO tekst voor Google op je website staan, dan kun je aansluitend aan mij de on-page SEO uitbesteden. Met alleen een SEO tekst ben je qua Google optimalisatie er namelijk nog niet… Twijfel je of dat bij jouw website nodig is, neem dan even contact op. Daarnaast bied ik mogelijkheden voor off page SEO aan zoals linkbuilding

SEO specialist Weert, Joque Communication zoekmachine optimalisatie specialist

Bedrijven waar SEO specialist Dieteren voor werkt:

Dienstverlening SEO specialist Dieteren:

SEO website scan

SEO is een onderdeel van online marketing}. Het slagen van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO website scan!

SEO audit

De SEO analyse is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan ranken in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een succesvolle SEO tekst ligt een zoekwoordenanalyse. Deze zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevant verkeer. 

SEO workshop

SEO doe je zó! Workshop voor ZZP-ers die zelf de online vindbaarheid van de website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO experts allemaal doen.

Met een SEO pakket werk je aan de online vindbaarheid . Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Aan contracten doet de SEO specialist Dieteren niet! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

Wat doet een freelance SEO specialist voor bedrijven in Dieteren?

Een SEO-er of online marketing bureau heeft kennis en inzicht in huis in het zichtbaar maken van websites in Google. Het woord ‘gratis’ moet niet te letterlijk worden genomen, want hoewel je niet voor kliks naar je website hoeft te betalen, kost zoekmachineoptimalisatie tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra advertentiekosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een onmisbaar onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachinemarketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals SEO en zoekmachine-adverteren samen ook worden genoemd. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. Lees meer over SEO-abonnementen of SEO-analyses

Nieuwe website nodig?

Wil je een (nieuwe) website laten bouwen? SEO Specialist Dieteren werkt intensief samen met een professionele webbouwer. Nog voordat er gebouwd wordt, brengt ik de beste websitestructuur voor Google én jouw bezoekers in kaart! Voor goede Google-posities zijn SEO teksten en afbeeldingen van doorslaggevend belang naast additionele on-page zoekmachine optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). Je kunt op mijn inzet rekenen op al deze gebieden! Dus ook als jij op zoek bent naar een ervaren websitebouwer en webdesigner. 

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO tekst voor Google

SEO teksten schrijven voor Google is een extra uitdaging voor een copywriter. De tekst moet niet alleen leiden tot maximale vindbaarheid op diverse zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet vooral de potentiële klant aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst geschreven wordt. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. SEO tekst schrijven voor Google is hiermee een extra uitdaging voor een copywriter.

SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de SEO-kansen.
"Door de inzet van Joque Communication heeft onze website op 17 zoektermen de eerste plek in de organische zoekresultaten bereikt." Frank Lenaers, Nefratech EDM-Center Weert.

SEO specialist {location]: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen. 

Lokale SEO en jouw Google Bedrijfsprofiel

Met Google Bedrijfsprofiel (voorheen Google My Business zijn telefoonboeken geschiedenis geworden. Daarom is het vitaal om Google Bedrijfsprofiel up to date te houden! Het is eveneens gemakkelijk om jouw onderneming online te vermelden én het is kosteloos! Naast vitale bedrijfsgegevens kun je hier meteen goederen en/of dienstverleningen posten én er kan onmiddellijk doorgeklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel klantenreferenties via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat zeer goed om betere rankings te scoren. Als jouw bedrijf {op Google Bedrijfsprofiel compleet is, dan zien nieuwe en bestaande klanten in jouw omgeving die direct in de resultaten staan, zodra zij een zoekopdracht uitvoeren die daarmee verband houdt. Het allergrootste voordeel van plaatselijke SEO is dat zoekmachines als Google op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de plaatselijke zoekresultaten toont!

Wat is het verschil tussen SEO en lokale SEO?

Beide onderdelen van zoekmachineoptimalisatie verschillen amper van aanpak. Ook voor lokale SEO wordt er een zoekwoordenonderzoek gedaan, wordt SEO content geschreven en vindt tevens on-page en off-page SEO plaats. Het verschil zit in de gekozen strategie: die is welbewust gericht op de regio waar jouw bedrijf zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere provincies richten waar je marktaandeel voor je onderneming wilt gaan behalen. Zo kan een onderneming dat in Stein is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Chaam maar ook op steden als Dordrecht, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl de onderneming op die locatie geen fysiek adres of adressen heeft. Ook dit kan de SEO Specialist Dieteren realiseren.