SEO specialist Bunde, Limburg. Lokale SEO voor ondernemers in Bunde

SEO specialist Bunde; SEO voor Limburgse bedrijven

SEO Specialist Bunde biedt Lokale SEO (of ‘local SEO’) aan ondernemers in Bunde. Als bedrijf wil je zéker in Bunde snel online gevonden kunnen worden. Lokale zoekmachineoptimalistie is een tak van zoekmachineoptimalisatie dat zich focust op het verbeteren van een website of webshop voor – tja, het woord zegt het eigenlijk zelf al – lokale gerichte zoekvragen gericht op de vestigingsplaats van jouw onderneming in Bunde. Door lokale zoekmachineoptimalisatie in te zetten gaat jouw onderneming over de plaatselijke zoekresultaten heersen. Google toont in de lokale zoekresultaten altijd een top 3. Staat jouw website of webshop in deze top 3? Dan resulteert dat in gemiddeld 89% meer bezoekers! Dat is wat je wilt!

SEO specialist Bunde zorgt voor:

Hoger ranken in zoekmachines start met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Wat doet een SEO specialist Bunde?

Lokale zoekmachineoptimalisatie is een onderdeel van SEO die zich richt op het benadrukken van een website van een lokaal gevestigd bedrijf zoals een winkel, restaurant, een dienstverlener zoals een advocatenkantoor of een stucadoor, fitness studio, autodealer, bloemenwinkel en ga zo maar door… Dat doet een zoekmachine optimalisatie specialist door middel van Google optimalisatie. De de website, de SEO paginaoptimalisatie en de linkbuilding staan in het teken van deze strategie. Het doel is dat zoekmachines vanuit verschillende kanalen online signalen ontvangt, die bevestigen dat jouw onderneming een lokaal gevestigde en georiënteerde zaak is. Zo kom je op den duur in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de plaatselijke zoekresultaten top-3). Met lokale SEO haal dus méér resultaat uit je website. De gecertificeerde SEO Specialist Bunde zorgt hiervoor.

SEO specialist Bunde werkt ook voor bedrijven in Bergen, Meerssen, Hulsen, Amby, Scharn, Beek, Heer, Valkenburg, Stein, Geleen

Als freelance SEO expert werk ik vaak op projectbasis. Je kunt ook een SEO abonnement nemen of mij alleen inhuren als freelance SEO tekstschrijver. Heb je al SEO tekst voor Google op je website staan, dan kun je aansluitend aan mij de on-page SEO uitbesteden. Met alleen een SEO tekst ben je qua Google optimalisatie er namelijk nog niet… Twijfel je of dat bij jouw website nodig is, neem dan even contact op. Daarnaast bied ik mogelijkheden voor off page SEO aan zoals linkbuilding

SEO specialist Weert, Joque Communication zoekmachine optimalisatie specialist

Bedrijven waar SEO specialist Bunde voor werkt:

Dienstverlening SEO specialist Bunde:

Gratis SEO website scan

Zoekmachineoptimalisatie valt onder online marketing}. Het succes van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO website scan!

SEO audit

De SEO audit is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan ranken in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een  SEO tekst ligt een zoekwoordenanalyse. Deze zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevant verkeer. 

SEO workshop

SEO doe je zó! Workshop voor iedereen die zelf de online vindbaarheid van de website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO experts allemaal doen.

Met een SEO abonnement werk je aan de online vindbaarheid op lange termijn.. Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Aan contracten doet de SEO specialist Bunde niet! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

Wat doet een freelance SEO specialist voor bedrijven in Bunde?

Een freelance SEO specialist of SEO bureau is vaardig in het zichtbaar maken van websites in organische / gratis zoekresultaten. Het woord ‘gratis’ is wel een relatief begrip, want hoewel je niet voor kliks naar je website hoeft te betalen, kost zoekmachineoptimalisatie tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra advertentiekosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een onmisbaar onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachinemarketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals SEO en zoekmachine-adverteren samen ook worden genoemd. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. Lees meer over SEO-abonnementen of SEO-analyses

Nieuwe website laten bouwen?

Wil je een (nieuwe) website laten bouwen? Joque Communication werkt nauw samen met een professionele webbuilder. Nog voordat er gebouwd wordt, brengt ik de meest optimale websitestructuur voor Google én jouw doelgroepen in kaart! Voor goede Google-posities zijn SEO teksten en afbeeldingen cruciaal naast additionele on-page SEO optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). De SEO specialist ontzorgt jou op al deze terreinen! Dus ook als jij op zoek bent naar een ervaren websitebouwer en webdesigner. 

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO copywriting

Het schrijven van SEO teksten is een extra uitdaging voor een tekstschrijver. De tekst moet niet alleen leiden tot optimale vindbaarheid op diverse zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet vooral de potentiële klant aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst geschreven wordt. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. Het schrijven van SEO teksten is hiermee een extra uitdaging voor een tekstschrijver.

SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de SEO-kansen.
"Door de inzet van Joque Communication heeft onze website op 17 zoektermen de eerste plek in de organische zoekresultaten bereikt." Frank Lenaers, Nefratech EDM-Center Weert.

SEO specialist {location]: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen. 

Lokale SEO en jouw Google Bedrijfsprofiel

Met Google Bedrijfsprofiel (voorheen Google Mijn Bedrijf) zijn telefoonboeken geschiedenis geworden. Daarom is het fundamenteel om Google Bedrijfsprofiel goed bij te houden! Het is alsmede gemakkelijk om jouw bedrijfsadres online te vermelden én het is kosteloos! Naast vitale bedrijfsgegevens kun je hier meteen aanbiedingen en/of services posten én er kan direct verder geklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel klantenreferenties via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat bijzonder goed om betere posities te verkrijgen. Als jouw bedrijf {op Google Bedrijfsprofiel volledig is, dan zien potentiële bezoekers in jouw omgeving die direct in de resultaten staan, zodra zij een zoekopdracht uitvoeren die hiermee verband houdt. De allergrootste winst van plaatselijke SEO is dat Google en andere zoekmachines op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de plaatselijke zoekresultaten toont!

Wat is het verschil tussen SEO en lokale SEO?

Beide SEO-disciplines (SEO en lokale SEO) verschillen nauwelijks van aanpak. Ook voor lokale SEO wordt er een onderzoek naar zoektermen verricht, worden SEO-teksten geschreven en vindt eveneens on-page en off-page SEO plaats. Het verschil zit in het doel: die is geconcentreerd op de plaats waar de onderneming zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere streken richten waar je marktaandeel voor je onderneming wilt gaan behalen. Zo kan een zaak dat in Sittard is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Beek En Donk maar ook op steden als Zwolle, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl het bedrijf op die locatie geen fysiek adres of adressen heeft. Ook dit kan de SEO Specialist Bunde realiseren.