SEO specialist Brunssum, Limburg. Lokale zoekmachineoptimalisatie voor ondernemingen in Brunssum

SEO specialist Brunssum; zoekmachine optimalisatie bedrijven

SEO Specialist Brunssum biedt Lokale zoekmachineoptimalisatie (of ‘local SEO’) aan bedrijven in Brunssum. Als bedrijf wil je zéker in je eigen regio snel in Google gevonden kunnen worden. Lokale zoekmachineoptimalistie is een tak van zoekmachineoptimalisatie dat zich richt op het verbeteren van een website of webshop voor – tja, het woord zegt het eigenlijk zelf al – lokale georiënteerde zoekopdrachten gericht op de vestigingsregio van jouw bedrijf in Brunssum. Door lokale SEO te bevorderen gaat jouw website over de plaatselijke zoekresultaten heersen. Google toont in de lokale zoekresultaten altijd 3 bedrijven die bovenaan staan. Staat jouw bedrijf of webshop in deze top 3? Dan resulteert dat in gemiddeld 89% meer bezoekers! Dat is wat je wilt!

SEO specialist Brunssum zorgt voor:

Hoger scoren in Google begint met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Wat doet een SEO specialist Brunssum?

Lokale SEO is een onderdeel van SEO die zich richt op het bevestigen van een website van een lokaal gevestigd bedrijf zoals een winkel, restaurant, een dienstverlener zoals een hypotheekadviseur of een loodgieter, fitness studio, autodealer, tatoeerschop en ga zo maar door… Dat doet een zoekmachine optimalisatie specialist door middel van Google optimalisatie. De teksten en foto’s op de websitepagina, de SEO paginaoptimalisatie en de linkbuilding staan in het teken van deze aanpak. Het doel is dat Google vanuit diverse kanalen online signalen krijgt, die bevestigen dat jouw bedrijf een plaatselijk gevestigde en georiënteerde zaak is. Zo kom je op den duur in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de plaatselijke zoekresultaten top-3). Met lokale SEO haal dus méér resultaat uit je website. De gecertificeerde SEO Specialist Brunssum zorgt hiervoor.

SEO specialist Brunssum werkt ook voor bedrijven in Bergen, Landgraaf, Munstergeleen, Voerendaal, Sittard, Geleen, Lindenheuvel, Kerkrade, Beek, Valkenburg

Als freelance SEO specialist werk ik vaak op projectbasis. Je kunt ook een SEO abonnement nemen (zonder vast contract!) of mij alleen inhuren als freelance SEO tekstschrijver. Heb je al SEO tekst voor Google op je website staan, dan kun je aansluitend aan mij de on-page SEO uitbesteden. Met alleen een SEO tekst ben je qua Google optimalisatie er namelijk nog niet… Twijfel je of dat bij jouw website nodig is, neem dan even contact op. Daarnaast bied ik mogelijkheden voor off page SEO aan zoals linkbuilding

SEO specialist Weert, Joque Communication zoekmachine optimalisatie specialist

Bedrijven waar SEO specialist Brunssum voor werkt:

Dienstverlening SEO specialist Brunssum:

Gratis SEO website scan

SEO valt onder online marketing}. Het succes van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO scan!

SEO audit

De SEO audit is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website on page optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan scoren in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een  SEO tekst ligt een zoekwoordenonderzoek. Deze zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevante bezoekers. 

SEO training

SEO doe je zó! Workshop voor ondernemers die zelf de online vindbaarheid van de website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO specialisten allemaal doen.

Met een SEO abonnement werk je aan de online vindbaarheid op lange termijn.. Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Je zit nooit vast aan een contract! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

Wat doet een freelance SEO specialist voor bedrijven in Brunssum?

Een SEO specialist of SEO bureau heeft kennis en inzicht in huis in het zichtbaar maken van websites in Google. Het woord ‘gratis’ moet niet te letterlijk worden genomen, want hoewel je niet voor kliks naar je website hoeft te betalen, kost SEO tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra kosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een onmisbaar onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachinemarketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals SEO en zoekmachine-adverteren samen ook worden genoemd. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. 

Nieuwe website laten bouwen?

Heb je een nieuwe website nodig? Joque Communication werkt nauw samen met een professionele webdesigner. Voordat er met bouwen gestart wordt, brengt ik de beste websitestructuur voor Google én jouw genruikers in kaart! Voor goede Google-posities zijn SEO teksten en afbeeldingen cruciaal naast additionele on-page zoekmachine optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). De SEO specialist ontzorgt jou op al deze gebieden! Dus ook als jij op zoek bent naar een professionele websitebouwer en webdesigner. 

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO teksten

Het schrijven van SEO content is een extra uitdaging voor een copywriter. De tekst moet niet alleen leiden tot optimale vindbaarheid op allerlei zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet vooral de lezer aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst bestemd is. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. SEO tekst schrijven voor Google is hiermee een extra uitdaging voor een copywriter.

SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de SEO-kansen.
"Door de inzet van Joque Communication heeft onze website op 17 zoektermen de eerste plek in de organische zoekresultaten bereikt." Frank Lenaers, Nefratech EDM-Center Weert.

SEO specialist {location]: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen. 

Lokale SEO en jouw Google Bedrijfsprofiel

Met Google Bedrijfsprofiel (voorheen Google My Business zijn telefoonboeken verleden tijd geworden. Daarom is het fundamenteel om Google Bedrijfsprofiel goed bij te houden! Het is daarbij gemakkelijk om jouw online te vermelden én het is gratis! Naast alle contactgegevens kun je hier meteen producten en/of diensten laten zien én er kan onmiddellijk verder geklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel reviews via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat zeer goed om hogere posities te behalen. Als jouw bedrijf {op Google Bedrijfsprofiel compleet is, dan zien websitebezoekers in jouw omgeving die direct in de resultaten staan, zodra zij een zoekvraag uitvoeren die hiermee gerelateerd is. Het allergrootste voordeel van plaatselijke SEO is dat zoekmachines als Google op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de plaatselijke zoekresultaten toont!

Wat is het verschil tussen SEO en lokale SEO?

Tussen SEO en plaatselijke SEO zit weinig verschil. Ook voor lokale SEO wordt er een onderzoek naar zoektermen uitgevoerd, worden teksten op basis van SEO geschreven en vindt tevens on-page en off-page SEO plaats. Het verschil zit in de doelstelling: die is gericht op de streek waar het bedrijf zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere gebieden richten waar je marktaandeel voor je bedrijf wilt gaan scoren. Zo kan een bedrijf dat in Geleen is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Dinteloord maar ook op steden als Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl het bedrijf op die plek in Nederland geen fysiek adres of adressen heeft. Ook dit kan de SEO Specialist Brunssum realiseren.