SEO specialist Born, Limburg. Lokale zoekmachineoptimalisatie voor ondernemingen in Born

SEO specialist Born; zoekmachine optimalisatie bedrijven

SEO Specialist Born biedt Lokale zoekmachineoptimalisatie (of ‘local SEO’) aan bedrijven in Born. Als bedrijf wil je zéker in Born snel online gevonden kunnen worden. Lokale SEO is een tak van zoekmachineoptimalisatie dat zich richt op het bevorderen van een website of webshop voor – tja, de term zegt het eigenlijk zelf al – lokale gerichte zoekopdrachten gericht op de vestigingsplaats van jouw onderneming in Born. Door lokale SEO in te zetten gaat jouw onderneming over de lokale zoekresultaten heersen. Google toont in de ‘local search results’ altijd 3 bedrijven die bovenaan staan. Staat jouw bedrijf of webshop in deze top 3? Dan krijgt deze website gemiddeld 89% meer bezoekers! Dat is wat je wilt!

SEO specialist Born zorgt voor:

Hoger scoren in zoekmachines begint met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Wat doet een SEO specialist Born?

Lokale SEO is een onderdeel van SEO die zich richt op het promoten van een website van een lokaal gevestigde zaak zoals een winkel, restaurant, een dienstverlener zoals een hypotheekadviseur of een loodgieter, fitness studio, garagebedrijf, fietsenmaker en ga zo maar door… Dat doet een zoekmachine optimalisatie specialist door middel van Google optimalisatie. De content van de website, de SEO paginaoptimalisatie en de linkbuilding staan in het teken van deze aanpak. Het doel is dat zoekmachines vanuit verschillende kanalen online signalen krijgt, die bevestigen dat jouw onderneming een plaatselijk gevestigde en georiënteerde zaak is. Zo kom je op den duur in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de lokale zoekresultaten top-3). Met lokale SEO haal dus méér resultaat uit je website. De gecertificeerde SEO Specialist Born zorgt hiervoor.

SEO specialist Born werkt ook voor bedrijven in Bergen, Buchten, Holtum, Susteren, Lindenheuvel, Dieteren, Sittard, Stein, Munstergeleen, Geleen

Als freelance SEO specialist werk ik vaak op projectbasis. Je kunt ook een SEO abonnement nemen (zonder vast contract!) of mij alleen inhuren als freelance SEO tekstschrijver. Heb je al SEO tekst voor Google op je website staan, dan kun je aansluitend aan mij de on-page SEO uitbesteden. Met alleen een SEO tekst ben je qua Google optimalisatie er namelijk nog niet… Twijfel je of dat bij jouw website nodig is, neem dan even contact op. Daarnaast bied ik mogelijkheden voor off page SEO aan zoals linkbuilding

SEO specialist Weert, Joque Communication zoekmachine optimalisatie specialist

Bedrijven waar SEO specialist Born voor werkt:

Dienstverlening SEO specialist Born:

Gratis SEO website scan

Zoekmachineoptimalisatie is een onderdeel van online marketing}. Het succes van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO scan!

SEO analyse

De SEO audit is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website on page optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan scoren in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een succesvolle SEO tekst ligt een zoekwoordenonderzoek. Deze zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevante bezoekers. 

SEO workshop

SEO doe je zó! Workshop voor ZZP-ers die zelf de online vindbaarheid van de website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO professionals allemaal doen.

Met een SEO abonnement werk je aan de online vindbaarheid op lange termijn.. Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Aan contracten doet de SEO specialist Born niet! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

Wat doet een freelance SEO specialist voor bedrijven in Born?

Een SEO-er of online marketing bureau is vaardig in het zichtbaar maken van websites in in de ‘gratis’ zoekresultaten. Het woord ‘gratis’ is wel een relatief begrip, want hoewel je niet voor kliks naar je website hoeft te betalen, kost SEO tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra kosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een onmisbaar onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachinemarketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals zoekmachineoptimalisatie en zoekmachine-adverteren samen ook worden genoemd. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. 

Nieuwe website laten bouwen?

Wil je een (nieuwe) website laten bouwen? Joque Communication werkt nauw samen met een professionele webdesigner. Voordat er met bouwen gestart wordt, brengt ik de beste websitestructuur voor Google én jouw bezoekers in kaart! Voor goede Google-posities is SEO content van doorslaggevend belang naast additionele on-page SEO optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). De SEO specialist ontzorgt jou op al deze terreinen! Dus ook als jij op zoek bent naar een professionele websitebouwer en webdesigner. 

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO teksten

Het schrijven van SEO content is een extra uitdaging voor een tekstschrijver. De tekst moet niet alleen leiden tot optimale vindbaarheid op allerlei zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet vooral de potentiële klant aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst bestemd is. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. Het schrijven van SEO content is hiermee een extra uitdaging voor een tekstschrijver.

SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de SEO-kansen.
"Door de inzet van Joque Communication heeft onze website op 17 zoektermen de eerste plek in de organische zoekresultaten bereikt." Frank Lenaers, Nefratech EDM-Center Weert.

SEO specialist {location]: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen. 

Lokale SEO en jouw Google Bedrijfsprofiel

Met Google Bedrijfsprofiel (voorheen Google Mijn Bedrijf) zijn telefoonboeken verleden tijd geworden. Daarom is het belangrijk om Google Bedrijfsprofiel up to date te houden! Het is ook gemakkelijk om jouw online te vermelden én het is gratis! Naast vitale bedrijfsgegevens kun je hier meteen aanbiedingen en/of dienstverleningen posten én er kan meteen verder geklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel reviews via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat bijzonder goed om hogere posities te verkrijgen. Als jouw bedrijf {op Google Bedrijfsprofiel compleet is, dan zien nieuwe en bestaande klanten in jouw plaats die direct in de resultaten staan, zodra zij een zoekvraag uitvoeren die hiermee gerelateerd is. De allergrootste winst van lokale SEO is dat zoekmachines als Google op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de lokale zoekresultaten toont!

Wat is het verschil tussen SEO en lokale SEO?

Beide takken van zoekmachine optimalisatie, SEO en lokale SEO, verschillen nauwelijks van aanpak. Ook voor lokale SEO wordt er een onderzoek naar zoektermen gedaan, worden teksten op basis van SEO geschreven en vindt eveneens on-page en off-page zoekmachineoptimalisatie plaats. Het verschil zit in de gekozen strategie: die is doelgericht op de plaats waar de onderneming zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere provincies richten waar je marktaandeel voor je onderneming wilt gaan scoren. Zo kan een onderneming dat in Mook is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Sint Oedenrode maar ook op steden als Utrecht, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl de zaak op die locatie geen fysiek adres of adressen heeft. Ook dit kan de SEO Specialist Born realiseren.