Eerlijk, constructief, persoonlijk en zonder kleine lettertjes

Online_marketing_SEO_Content_marketing_Social_media_marketing_Joque_Communication

Joke van der Mast | ‘Joque’

Gecertificeerd SEO-specialist & online marketeer

SEO specialist Berghem

Hallo MKB-ondernemer in Limburg!

  • Staat jouw website ver ‘onder water’ in Google?
  • Lukt het niet om de juiste bezoekers naar jouw website te trekken?
  • Waarom levert je website zo weinig nieuwe klanten op? 
Weet je dat… 
  • Websiteteksten voor 28% verantwoordelijk zijn voor betere posities in Google?
  • Dat de lezer zichzelf in de 1e seconde moet herkennen anders klikt-ie weg?
  • En dat in de 2e seconde de vraag ‘What’s in it for me’ beantwoord moet zijn?  

Wil jij dat je website meer omzet oplevert? Dan wordt het de hoogste tijd voor een SEO expert en een SEO tekstschrijver. Ik ga hands on aan de slag om ook voor jouw website betere rankings te realiseren! Hoe? Gebruik mijn gratis 30-minuten consult en stel al jouw vragen!

“Dankzij de inzet van Joke scoort onze website nu op 57 zoektermen in de top 3 van Google. Hierdoor hebben wij het aantal websitebezoekers met 500% zien stijgen in 6 maanden tijd."

Dienstverlening SEO specialist Berghem: je mag rekenen op professioneel advies!

Gratis SEO website scan

Zoekmachineoptimalisatie valt onder zoekmachine marketing}. Het slagen van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO website scan!

SEO analyse

De SEO analyse is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan scoren in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een  SEO tekst ligt een zoekwoordenanalyse. Deze zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevant verkeer. 

SEO training

SEO doe je zó! Workshop voor iedereen die zelf de online vindbaarheid van de website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO professionals allemaal doen.

Met een SEO pakket werk je aan de online vindbaarheid . Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Je zit nooit vast aan een contract! 

Klanten waarderen mij met een 4,9 op Google Bedrijfsprofiel

Bedrijven waar SEO specialist Berghem voor werkt:

Voor elk bedrijf is lokale SEO noodzaak!

Plaatselijke SEO optimalisatie en zoekmachine adverteren vallen onder zoekmachine marketing. Lokale Google optimalisatie is een onderdeel van SEO dat zich richt op het promoten van een website van een lokaal gevestigde zaak zoals een winkel, dansschool, kapper, hypotheekadviseur, tegelzetter, fitness studio, autodealer, bloemenwinkel en ga zo maar door… Het doel is dat zoekmachines vanuit verschillende kanalen online signalen krijgt, die bevestigen dat jouw onderneming een plaatselijk gevestigde en georiënteerde zaak is. Zo kom je ten slotte in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de lokale zoekresultaten top-3) en op Google Maps. Met lokale SEO haal dus méér resultaat uit je website. De gecertificeerde SEO Specialist Berghem in Limburg zorgt hiervoor.

Wat doet de SEO specialist Berghem?

Een SEO-er zorgt ervoor dat websites hoog scoren in Google door middel van Google optimalisatie. De content van de website, de SEO pagina-optimalisatie en de linkbuilding (het werken aan backlinks) staan in het teken van deze aanpak. Op deze manier vergroot je je lokale SEO kansen van je website!

SEO dienstverlening MKB in de provincie Limburg

Ik ben gecertificeerd SEO specialist en werk voor MKB-ondernemingen in Limburg en dus ook voor bedrijven in Bergen, Schilberg, Vaals, Valkenburg, Voerendaal, Heer, Oost, Scharn, Meerssen, Amby, maar inmiddels ook voor diverse bedrijven in Brabant.

Freelance SEO tekstschrijver

Als freelance SEO specialist werk ik vaak op projectbasis.Heb je bijvoorbeeld al een SEO tekst voor Google op je website staan, dan kun je aansluitend aan mij de on-page SEO uitbesteden. Met alleen een SEO tekst ben je er qua Google optimalisatie namelijk nog niet..! Twijfel je of dat bij jouw website nodig is, neem dan even contact op. Daarnaast bied ik mogelijkheden voor SEO abonnementen en off page SEO aan zoals linkbuilding.

Hoger scoren in zoekmachines begint met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Nieuwe website bouwen?

Wil je een (nieuwe) website laten bouwen? SEO Specialist Berghem werkt intensief samen met een professionele webbuilder. Voordat er met bouwen gestart wordt, breng ik de beste websitestructuur voor Google én jouw doelgroepen in kaart! Voor goede Google-posities zijn SEO teksten en afbeeldingen cruciaal naast additionele on-page SEO optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). De SEO specialist ontzorgt jou op al deze terreinen! Dus ook als jij op zoek bent naar een professionele websitebouwer en webdesigner. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. Lees meer over mijn SEO-abonnementen en wat een SEO-analyses voor jouw website betekent. 

SEO specialist inhuren?

Veelgestelde vragen:

Als SEO specialist Berghem werk ik voor veel ondernemers in Limburg, maar inmiddels ook voor het bedrijfsleven in Brabant (regio Eindhoven). Ik werk graag voor regionale ondernemers omdat zij enorm van zoekmachineoptimalisatie kunnen profiteren. Net zoveel als bedrijven in andere delen van Nederland! Limburg is gevestigd in het zuiden van Nederland. De provinciehoofdstad is Maastricht; genoemd naar de rivier de Maas. Grote plaatsen in Limburg zijn Heerlen, Landgraaf, Kerkrade die samen de regio Parkstad vormen. Aangrenzend aan Parkstad ligt Brunssum. In Zuid-Limburg vind je steden en dorpen als Sittard, Geleen, Stein en Urmond. Midden-Limburg wordt gekenmerkt door de Echt-Susteren, Nederweert, Weert, Roermond, Posterholt en de gemeente Leudal met Horn en Heythuysen en kleinere dorpen. Venlo, Venray, Horst, Nieuw-Bergen en Mook liggen in Noord-Limburg. De rivier de Maas verbindt de hele Limburgse provincie met elkaar. Limburg grenst aan twee grenzen: de grens met Duitsland en België. Daarom wordt Limburg door (groot)bedrijven als een gunstig vestigingsklimaat gezien. Ik kom als SEO specialist Limburg in elke locatie – dus ook in Berghem – heel graag persoonlijk kennis met je maken!

Met Google Google Mijn Bedrijf zijn telefoonboeken een ver verleden geworden. Daarom is het vitaal om Google Bedrijfsprofiel up to date te houden! Het is ook gemakkelijk om jouw website online te vermelden én het is gratis! Naast alle contactgegevens kun je hier meteen producten en/of dienstverleningen etaleren én er kan direct doorgeklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel klantenreferenties via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat zeer goed om hogere posities te scoren. Als jouw bedrijf {op Google Bedrijfsprofiel compleet is, dan zien gebruikers in jouw locatie die direct in de resultaten staan, zodra zij een zoekvraag uitvoeren die hiermee verband houdt. De allergrootste winst van lokale SEO is dat Google en andere zoekmachines op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de lokale zoekresultaten toont!

Tussen SEO en lokale SEO zit weinig verschil. Ook voor lokale SEO wordt er een zoekwoorden analyse gedaan, wordt SEO content geschreven en vindt eveneens on-page en off-page SEO plaats. Het verschil zit in de gekozen strategie: die is welbewust gericht op de omgeving waar jouw bedrijf zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere steden en dorpen richten waar je marktaandeel voor je onderneming wilt gaan scoren. Zo kan een zaak dat in Roermond is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Beek En Donk maar ook op steden als Breda, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl de onderneming op die locatie geen fysiek adres of adressen heeft. Ook dit kan de SEO Specialist Berghem realiseren. 
Meer over lokale SEO. Of lees het artikel: ‘Lokale SEO verbeteren met deze 7 tips‘.

Een zoekmachine optimalisatie specialist of online marketing bureau heeft kennis en inzicht in huis in het zichtbaar maken van websites in Google door het gebruik van de juiste zoekwoorden. Het woord ‘gratis’ is wel een relatief begrip, want hoewel je niet voor kliks hoeft te betalen, kost zoekmachineoptimalisatie tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra kosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een belangrijk onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachine marketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals SEO en SEA samen ook worden genoemd. 

Het schrijven van SEO teksten is een extra uitdaging voor een goede SEO specialist en SEO tekstschrijver. De tekst moet niet alleen leiden tot optimale vindbaarheid op belangrijke zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet vooral de lezer aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst bestemd is. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. SEO tekst schrijven voor Google is hiermee een extra uitdaging voor een copywriter. Meer over SEO website teksten schrijven voor Google.  

Gratis website content check, Joque Communication, SEO specialist Limburg