SEO specialist Bergen, Limburg. Lokale SEO voor ondernemers in Bergen

SEO specialist Bergen; zoekmachine optimalisatie ondernemers

SEO Specialist Bergen biedt Lokale SEO (of ‘local SEO’) aan bedrijven in Bergen. Als bedrijf wil je zéker in je eigen regio snel in Google gevonden kunnen worden. Lokale SEO is een tak van zoekmachineoptimalisatie dat zich focust op het verbeteren van een website of webshop voor – tja, de term zegt het eigenlijk zelf al – plaatselijk gerichte zoekopdrachten gericht op de vestigingslocatie van jouw bedrijf in Bergen. Door lokale zoekmachineoptimalisatie te bevorderen gaat jouw website over de plaatselijke zoekresultaten heersen. Google toont in de ‘local search results’ altijd 3 bedrijven die bovenaan staan. Staat jouw onderneming of webshop in deze top 3? Dan resulteert dat in gemiddeld 89% meer bezoekers! Dat is wat je wilt!

SEO specialist Bergen zorgt voor:

Hoger ranken in Google start met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Wat doet een SEO specialist Bergen?

Lokale zoekmachineoptimalisatie is een onderdeel van SEO die zich richt op het promoten van een website van een plaatselijk gevestigd bedrijf zoals een winkel, beauty-instituut, een dienstverlener zoals een verzekeringskantoor of een tegelzetter, sportschool, autodealer, bloemenwinkel en ga zo maar door… Dat doet een zoekmachine optimalisatie specialist door middel van Google optimalisatie. De content van de website, de SEO paginaoptimalisatie en de linkbuilding staan in het teken van deze doelstelling. Het doel is dat Google vanuit verschillende kanalen online signalen ontvangt, die bevestigen dat jouw bedrijf een plaatselijk gevestigd en georiënteerd bedrijf is. Zo kom je uiteindelijk in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de plaatselijke zoekresultaten top-3). Met lokale SEO haal dus méér resultaat uit je website. De gecertificeerde SEO Specialist Bergen zorgt hiervoor.

SEO specialist Bergen werkt ook voor bedrijven in Heythuysen, Maastricht, Venlo, Weert, Voorst, Voerendaal, Venray, Valkenburg, Vaals, Swalmen

Als freelance SEO expert werk ik vaak op projectbasis. Je kunt ook een SEO abonnement nemen of mij alleen inhuren als freelance SEO tekstschrijver. Heb je al SEO tekst voor Google op je website staan, dan kun je aansluitend aan mij de on-page SEO uitbesteden. Met alleen een SEO tekst ben je qua Google optimalisatie er namelijk nog niet… Twijfel je of dat bij jouw website nodig is, neem dan even contact op. Daarnaast bied ik mogelijkheden voor off page SEO aan zoals linkbuilding

SEO specialist Weert, Joque Communication zoekmachine optimalisatie specialist

Bedrijven waar SEO specialist Bergen voor werkt:

Dienstverlening SEO specialist Bergen:

SEO website scan

SEO is een onderdeel van online marketing}. Het slagen van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO scan!

SEO analyse

De SEO analyse is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website on page optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan ranken in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een  SEO tekst ligt een zoekwoordenonderzoek. Deze zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevant verkeer. 

SEO workshop

SEO doe je zó! Workshop voor ondernemers die zelf de online vindbaarheid van de website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO experts allemaal doen.

Met een SEO abonnement werk je aan de online vindbaarheid op lange termijn.. Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Je zit nooit vast aan een contract! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

Wat doet een freelance SEO specialist voor bedrijven in Bergen?

Een zoekmachine optimalisatie specialist of online marketing bureau heeft kennis en inzicht in huis in het zichtbaar maken van websites in organische / gratis zoekresultaten. Het woord ‘gratis’ moet niet te letterlijk worden genomen, want hoewel je niet voor kliks hoeft te betalen, kost zoekmachineoptimalisatie tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra advertentiekosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een belangrijk onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachinemarketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals zoekmachineoptimalisatie en zoekmachine-adverteren samen ook worden genoemd. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. Lees meer over SEO-abonnementen of SEO-analyses

Nieuwe website bouwen?

Heb je een nieuwe website nodig? Joque Communication werkt nauw samen met een professionele webdesigner. Nog voordat er gebouwd wordt, brengt ik de beste websitestructuur voor Google én jouw genruikers in kaart! Voor goede Google-posities zijn SEO teksten en afbeeldingen cruciaal naast additionele on-page zoekmachine optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). Je kunt op mijn inzet rekenen op al deze terreinen! Dus ook als jij op zoek bent naar een professionele websitebouwer en webdesigner. 

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO teksten voor Google

Het schrijven van SEO content is een extra uitdaging voor een copywriter. De tekst moet niet alleen leiden tot maximale vindbaarheid op diverse zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet vooral de potentiële klant aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst geschreven wordt. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. Het schrijven van SEO content is hiermee een extra uitdaging voor een copywriter.

SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de SEO-kansen.
"Door de inzet van Joque Communication heeft onze website op 17 zoektermen de eerste plek in de organische zoekresultaten bereikt." Frank Lenaers, Nefratech EDM-Center Weert.

SEO specialist {location]: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen. 

Lokale SEO en jouw Google Bedrijfsprofiel

Met Google Bedrijfsprofiel (voorheen Google My Business zijn telefoonboeken verleden tijd geworden. Daarom is het vitaal om Google Bedrijfsprofiel goed bij te houden! Het is eveneens gemakkelijk om jouw onderneming online te vermelden én het is kosteloos! Naast alle contactgegevens kun je hier meteen goederen en/of dienstverleningen etaleren én er kan onmiddellijk verder geklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel klantenreferenties via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat zeer goed om hogere rankings te scoren. Als jouw bedrijf {op Google Bedrijfsprofiel compleet is, dan zien gebruikers in jouw plaats die direct in de resultaten staan, zodra zij een zoekvraag uitvoeren die hiermee gerelateerd is. Het allergrootste voordeel van plaatselijke SEO is dat zoekmachines als Google op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de plaatselijke zoekresultaten toont!

Wat is het verschil tussen SEO en lokale SEO?

Beide takken van zoekmachine optimalisatie, SEO en lokale SEO, verschillen amper van aanpak. Ook voor lokale SEO wordt er een zoekwoorden analyse uitgevoerd, worden teksten op basis van SEO geschreven en vindt eveneens on-page en off-page zoekmachineoptimalisatie plaats. Het verschil zit in de focus: die is welbewust gericht op de streek waar de onderneming zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere streken richten waar je marktaandeel voor je bedrijf wilt gaan verwerven. Zo kan een bedrijf dat in Venlo is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Bergeijck maar ook op steden als Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl de zaak op die locatie geen fysiek adres of adressen heeft. Ook dit kan de SEO Specialist Bergen realiseren.