SEO specialist Beek, Limburg. Lokale zoekmachineoptimalisatie voor ondernemingen in Beek

SEO specialist Beek; SEO voor Limburgse ondernemers

SEO Specialist Beek biedt Lokale zoekmachineoptimalisatie (of ‘local SEO’) aan ondernemers in Beek. Als bedrijf wil je zéker in Beek snel online gevonden kunnen worden. Lokale zoekmachineoptimalistie is een onderdeel van zoekmachineoptimalisatie dat zich richt op het verbeteren van een website of webshop voor – tja, de term zegt het eigenlijk zelf al – plaatselijk georiënteerde zoekvragen gericht op de vestigingsplaats van jouw bedrijf in Beek. Door lokale SEO te bevorderen gaat jouw website over de lokale zoekresultaten heersen. Google toont in de ‘local search results’ altijd 3 bedrijven die bovenaan staan. Staat jouw onderneming of webshop in deze top 3? Dan resulteert dat in gemiddeld 89% meer bezoekers! Dat is wat je wilt!

SEO specialist Beek zorgt voor:

Hoger ranken in zoekmachines start met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Wat doet een SEO specialist Beek?

Lokale SEO is een strategie binnen de SEO die zich richt op het bevestigen van een website van een plaatselijk gevestigde zaak zoals een winkel, beauty-instituut, een dienstverlener zoals een verzekeringskantoor of een stucadoor, fitness studio, garagebedrijf, schoonmaakbedrijf en ga zo maar door… Dat doet een zoekmachine optimalisatie specialist door middel van Google optimalisatie. De content van de website, de SEO paginaoptimalisatie en de linkbuilding staan in het teken van deze aanpak. Het doel is dat zoekmachines vanuit verschillende kanalen online signalen krijgt, die bevestigen dat jouw bedrijf een plaatselijk gevestigd en georiënteerd bedrijf is. Zo kom je uiteindelijk in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de plaatselijke zoekresultaten top-3). Met lokale SEO haal dus méér resultaat uit je website. De gecertificeerde SEO Specialist Beek zorgt hiervoor.

SEO specialist Beek werkt ook voor bedrijven in Bergen, Stein, Geleen, Hulsen, Lindenheuvel, Bunde, Munstergeleen, Meerssen, Sittard, Valkenburg

Als freelance SEO expert werk ik vaak op projectbasis. Je kunt ook een SEO abonnement nemen of mij alleen inhuren als freelance SEO tekstschrijver. Heb je al SEO tekst voor Google op je website staan, dan kun je aansluitend aan mij de on-page SEO uitbesteden. Met alleen een SEO tekst ben je qua Google optimalisatie er namelijk nog niet… Twijfel je of dat bij jouw website nodig is, neem dan even contact op. Daarnaast bied ik mogelijkheden voor off page SEO aan zoals linkbuilding

SEO specialist Weert, Joque Communication zoekmachine optimalisatie specialist

Bedrijven waar SEO specialist Beek voor werkt:

Dienstverlening SEO specialist Beek:

SEO website scan

SEO is een onderdeel van online marketing}. Het succes van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO website scan!

SEO audit

De SEO audit is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website on page optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan ranken in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een  SEO tekst ligt een zoekwoordenanalyse. Deze zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevante bezoekers. 

SEO training

SEO doe je zó! Workshop voor iedereen die zelf de online vindbaarheid van de website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO experts allemaal doen.

Met een SEO pakket werk je aan de online vindbaarheid . Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Aan contracten doet de SEO specialist Beek niet! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

Wat doet een freelance SEO specialist voor bedrijven in Beek?

Een SEO-er of SEO bureau heeft kennis en inzicht in huis in het zichtbaar maken van websites in organische / gratis zoekresultaten. Het woord ‘gratis’ is wel een relatief begrip, want hoewel je niet voor kliks naar je website hoeft te betalen, kost SEO tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra advertentiekosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een onmisbaar onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachinemarketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals SEO en zoekmachine-adverteren samen ook worden genoemd. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. Lees meer over SEO-abonnementen of SEO-analyses

Nieuwe website bouwen?

Heb je een nieuwe website nodig? SEO Specialist Beek werkt intensief samen met een professionele webdesigner. Nog voordat er gebouwd wordt, brengt ik de meest optimale websitestructuur voor Google én jouw doelgroepen in kaart! Voor goede Google-posities zijn SEO teksten en afbeeldingen van doorslaggevend belang naast additionele on-page SEO optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). Je kunt op mijn inzet rekenen op al deze gebieden! Dus ook als jij op zoek bent naar een professionele websitebouwer en webdesigner. 

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO copywriting

Het schrijven van SEO teksten is een extra uitdaging voor een tekstschrijver. De tekst moet niet alleen leiden tot optimale vindbaarheid op allerlei zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet vooral de doelgroep aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst bestemd is. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. SEO tekst schrijven voor Google is hiermee een extra uitdaging voor een tekstschrijver.

SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de SEO-kansen.
"Door de inzet van Joque Communication heeft onze website op 17 zoektermen de eerste plek in de organische zoekresultaten bereikt." Frank Lenaers, Nefratech EDM-Center Weert.

SEO specialist {location]: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen. 

Lokale SEO en jouw Google Bedrijfsprofiel

Met Google Bedrijfsprofiel (voorheen Google Mijn Bedrijf) zijn telefoonboeken geschiedenis geworden. Daarom is het vitaal om Google Bedrijfsprofiel up to date te houden! Het is zelfs gemakkelijk om jouw onderneming online te vermelden én het is kosteloos! Naast vitale bedrijfsgegevens kun je hier meteen goederen en/of dienstverleningen tonen én er kan direct doorgeklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel referenties via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat bijzonder goed om betere posities te behalen. Als jouw bedrijf {op Google Bedrijfsprofiel compleet is, dan zien gebruikers in jouw omgeving die direct in de resultaten staan, zodra zij een zoekopdracht uitvoeren die daaraan gerelateerd is. Het allergrootste voordeel van lokale SEO is dat Google en andere zoekmachines op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de lokale zoekresultaten toont!

Wat is het verschil tussen SEO en lokale SEO?

Tussen SEO en lokale SEO zit nauwelijks verschil. Ook voor lokale SEO wordt er een zoekwoorden analyse uitgevoerd, worden SEO-teksten geschreven en vindt eveneens on-page en off-page SEO plaats. Het verschil zit in de focus: die is geconcentreerd op de zone waar de onderneming zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere provincies richten waar je marktaandeel voor je bedrijf wilt gaan verwerven. Zo kan een onderneming dat in Sittard is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Bergeijck maar ook op steden als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl het bedrijf op die plek geen fysiek adres of adressen heeft. Ook dit kan de SEO Specialist Beek realiseren.