SEO Swalmen, Limburg. Lokale zoekmachine optimalisatie voor ondernemingen in Swalmen

SEO - zoekmachine optimalisatie voor ondernemers in Swalmen.

Lokale SEO (of ‘local SEO’) is een tak van zoekmachineoptimalisatie dat zich focust op het beter vindbaar maken van een website of webshop voor – tja, de term zegt het eigenlijk zelf al – plaatselijk gerichte zoekvragen gericht op de vestigingsregio van jouw onderneming in Swalmen. Door lokale SEO in te zetten gaat je website over de plaatselijke zoekresultaten heersen. Google toont in de ‘local search results’ altijd een top 3. Staat jouw website of webshop in deze top 3, dan resulteert dat in gemiddeld 89% meer klikken! Dat is wat je wilt toch?

De SEO professional Limburg: SEO diensten

Hoger scoren in Google begint met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Lokale SEO: overheerst jouw site de SERPS's van Google al?

Lokale SEO is een onderdeel van SEO die zich richt op het promoten van het bestaan van een plaatselijk gevestigde zaak zoals een winkel, uitgaangsgelegenheid, stucadoor, advocatenkantoor, fitness studio, garagebedrijf, schoonmaakbedrijf en ga zo maar door… De inhoud van de pagina, de SEO paginaoptimalisatie en de linkbuilding staan in het teken van deze doelstelling. Het doel is dat Google vanuit verschillende kanalen online signalen krijgt, die bevestigen dat jouw bedrijf een plaatselijk gevestigde en georiënteerde zaak is. Zo kom je ten slotte in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de plaatselijke zoekresultaten top-3)! Ondernemen houdt niet op bij de gemeentegrens! En haal méér uit lokale SEO samen met de SEO specialist Swalmen voor jouw bedrijf in Swalmen.

Joque Communication werkt als SEO specialist Swalmen ook voor bedrijven in Heythuysen, Heythuysen, Panningen51.2324, 6.03852. 

 

Wat doet een zoekmachine optimalisatie expert? Een SEO specialist zorgt ervoor dat websites beter ranken in Google!

SEO specialist Weert, Joque Communication zoekmachine optimalisatie specialist

Google Bedrijfsprofiel

Met Google Mijn Bedrijf zijn telefoongidsen zowat verleden tijd geworden. Daarom is het fundamenteel om Google Bedrijfsprofiel goed bij te houden! Het is ook gemakkelijk om jouw onderneming online te vermelden én het is kosteloos! Naast vitale bedrijfsgegevens kun je hier meteen aanbiedingen en/of diensten tonen én er kan onmiddellijk verder geklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel referenties via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat zeer goed om hogere rankings te scoren. Als jouw bedrijf online staat genoteerd, dan zien nieuwe en bestaande klanten in jouw omgeving die, zodra zij een zoekvraag uitvoeren die hiermee gerelateerd is. Het allergrootste voordeel van plaatselijke SEO is dat Google en andere zoekmachines op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de plaatselijke zoekresultaten toont!

Wat is het verschil reguliere SEO en lokale SEO

Tussen SEO en plaatselijke SEO zit amper verschil. Ook voor lokale SEO wordt er een zoekwoordenonderzoek uitgevoerd, worden teksten op basis van SEO geschreven en vindt alsmede on-page en off-page zoekmachineoptimalisatie plaats. Het verschil zit in het doel: die is welbewust gericht op de omgeving waar de onderneming zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere regio’s richten waar je marktaandeel voor je bedrijf wilt gaan verwerven. Zo kan een onderneming dat in Bergen is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Sint Oedenrode maar ook op steden als Dordrecht, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl het bedrijf op die plek geen adres of adressen heeft.

swalmen

Aanbod van de SEO expert Swalmen

Gratis SEO scan

SEO is een onderdeel van online marketing. Het succes van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO website scan voor jou!

SEO analyse

De SEO audit is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan scoren in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een SEO tekst ligt een zoekwoordenonderzoek. De gekozen zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevant verkeer. 

SEO workshop

SEO doe je zó! Workshop voor iedereen die de online vindbaarheid van een website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO specialisten doen.

Met een SEO abonnement werk je aan de online vindbaarheid op lange termijn. Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Tevreden klanten hoeven geen vast contract! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

Wat doet een zoekmachine optimalisatie specialist?

Een SEO expert of online marketing bureau heeft kennis en inzicht in huis in het zichtbaar maken van websites in de ‘gratis’ zoekresultaten. Het woord ‘gratis’ is wel een relatief begrip, want hoewel je niet voor kliks naar je website hoeft te betalen, kost SEO tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra advertentiekosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een onmisbaar onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachine marketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren samen ook worden genoemd. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. 

Nieuwe website bouwen?

Wil je een (nieuwe) website laten bouwen? Joque Communication werkt intensief samen met een professionele webbouwer. Nog voordat er gebouwd wordt, brengt ik de meest optimale websitestructuur voor Google én jouw genruikers in kaart! Voor goede Google-posities is SEO content cruciaal naast additionele on-page SEO optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). De SEO specialist ontzorgt jou op al deze terreinen!

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO tekst

Het schrijven van SEO tekst is een extra uitdaging voor een copywriter. De tekst moet niet alleen leiden tot optimale vindbaarheid op diverse zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet de potentiële klant aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst geschreven wordt. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. SEO tekst schrijven voor Google is een dus extra uitdaging voor een copywriter.
SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de volgende SEO-kansen.
"Door de inzet van Joque Communication heeft onze website op 17 zoektermen de eerste plek in de organische zoekresultaten bereikt." Frank Lenaers, Nefratech EDM-Center Weert.

SEO specialist Limburg: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen.