SEO Susteren, Limburg. Lokale SEO voor ondernemingen in Susteren

SEO - zoekmachine optimalisatie voor ondernemers in Susteren.

Lokale zoekmachineoptimalisatie (of ‘local SEO’) is een onderdeel van zoekmachineoptimalisatie dat zich focust op het optimaliseren van een website of webwinkel voor – tja, het woord zegt het eigenlijk zelf al – plaatselijk georiënteerde zoekopdrachten gericht op de vestigingslocatie van jouw bedrijf in Susteren. Door lokale zoekmachineoptimalisatie in te zetten gaat jouw bedrijf over de lokale zoekresultaten heersen. Google toont in de lokale zoekresultaten altijd 3 bedrijven die bovenaan staan. Staat jouw website of webwinkel in deze top 3, dan krijgt deze website gemiddeld 89% meer klikken! Dat is wat je wilt toch?

Aanbod van de SEO expert Limburg

Hoger scoren in Google begint met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Lokale SEO: beheerst jouw site de topposities van Google al?

Lokale zoekmachineoptimalisatie is een onderdeel van SEO die zich richt op het promoten van het bestaan van een lokaal gevestigde zaak zoals een winkel, horecabedrijf, timmerbedrijf, dienstverlener, fitness studio, garagebedrijf, bloemenwinkel en ga zo maar door… De tekst en foto’s op de pagina, de SEO paginaoptimalisatie en de linkbuilding staan in het teken van deze doelstelling. Het doel is dat zoekmachines vanuit diverse kanalen online signalen ontvangt, die bevestigen dat jouw onderneming een lokaal gevestigd en georiënteerd bedrijf is. Zo kom je uiteindelijk in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de plaatselijke zoekresultaten top-3)! Groei door met je bedrijf! En haal méér uit lokale SEO samen met de SEO expert Susteren voor jouw bedrijf in Susteren.

Joque Communication werkt als SEO specialist Susteren ook voor bedrijven in Lindenheuvel, Maasbracht, Munstergeleen51.063, 5.85168. 

 

SEO specialist Weert, Joque Communication zoekmachine optimalisatie specialist

Google Bedrijfsprofiel

Met Google Bedrijfsprofiel zijn telefoonboeken bijna geschiedenis geworden. Daarom is het vitaal om Google Bedrijfsprofiel goed bij te houden! Het is alsmede gemakkelijk om jouw onderneming online te vermelden én het is kosteloos! Naast alle contactgegevens kun je hier meteen producten en/of diensten laten zien én er kan onmiddellijk doorgeklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel reviews via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat bijzonder goed om betere rankings te krijgen. Als jouw bedrijf op internet staat genoteerd, dan zien potentiële bezoekers in jouw locatie die, zodra zij een zoekvraag uitvoeren die daarmee verband houdt. De allergrootste winst van lokale SEO is dat Google en andere zoekmachines op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de lokale zoekresultaten toont!

Wat is het verschil reguliere SEO en lokale zoekmachineoptimalisatie

Beide SEO-disciplines verschillen nauwelijks van aanpak. Ook voor lokale SEO wordt er een zoekwoordenonderzoek verricht, worden teksten op basis van SEO geschreven en vindt eveneens on-page en off-page SEO plaats. Het verschil zit in het objectief: die is gericht op de plaats waar de onderneming zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere regio’s richten waar je marktaandeel voor je onderneming wilt gaan behalen. Zo kan een zaak dat in Kerkrade is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Dinteloord maar ook op steden als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl het bedrijf op die plek in Nederland geen adres of adressen heeft.

susteren

Diensten van de SEO expert Susteren

Gratis SEO scan

SEO is een onderdeel van online marketing. Het succes van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO website scan voor jou!

SEO analyse

De SEO audit is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan scoren in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een SEO tekst ligt een zoekwoordenonderzoek. De gekozen zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevant verkeer. 

SEO workshop

SEO doe je zó! Workshop voor iedereen die de online vindbaarheid van een website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO specialisten doen.

Met een SEO abonnement werk je aan de online vindbaarheid op lange termijn. Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Tevreden klanten hoeven geen vast contract! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

Wat doet een zoekmachine optimalisatie specialist?

Een SEO professional of online marketing bureau is vaardig in het zichtbaar maken van websites organische en gratis zoekresultaten. Het woord ‘gratis’ is wel een relatief begrip, want hoewel je niet voor kliks hoeft te betalen, kost SEO tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra advertentiekosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een belangrijk onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachine marketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals SEO en zoekmachine adverteren samen ook worden genoemd. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. 

Nieuwe website bouwen?

Heb je een nieuwe website nodig? De SEO specialist Limburg werkt nauw samen met een professionele webbouwer. Voordat er met bouwen gestart wordt, brengt ik de meest optimale websitestructuur voor Google én jouw doelgroepen in kaart! Voor goede Google-posities zijn SEO teksten en afbeeldingen van doorslaggevend belang naast additionele on-page SEO optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). De SEO specialist ontzorgt jou op al deze gebieden!

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO teksten voor Google

SEO tekst schrijven voor Google content is een extra uitdaging voor een tekstschrijver. De tekst moet niet alleen leiden tot maximale vindbaarheid op belangrijke zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet de klant aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst geschreven wordt. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. Het schrijven van SEO content is een dus extra uitdaging voor een tekstschrijver.
SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de volgende SEO-kansen.
"Door de inzet van Joque Communication heeft onze website op 17 zoektermen de eerste plek in de organische zoekresultaten bereikt." Frank Lenaers, Nefratech EDM-Center Weert.

SEO specialist Limburg: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen.