SEO Roermond, Limburg. Lokale zoekmachine optimalisatie voor bedrijven in Roermond

SEO - zoekmachine optimalisatie voor bedrijven in Roermond.

Lokale SEO (of ‘local SEO’) is een sub-onderdeel van zoekmachineoptimalisatie dat zich richt op het bevorderen van een website of webwinkel voor – tja, de term zegt het eigenlijk zelf al – plaatselijk gerichte zoekopdrachten gericht op de vestigingsplaats van jouw bedrijf in Roermond. Door lokale SEO in te zetten gaat je website over de plaatselijke zoekresultaten heersen. Google toont in de ‘local search results’ altijd 3 bedrijven die bovenaan staan. Staat jouw website of webwinkel in deze top 3, dan krijgt deze website gemiddeld 89% meer klikken! Dat is wat je wilt toch?

SEO bureau Limburg

Hoger scoren in Google begint met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Local zoekmachineoptimalisatie: overheerst jouw website de SERPS's van de zoekmachines al?

Lokale SEO is een strategie binnen de SEO die zich richt op het benadrukken van het aanwezig zijn van een lokaal gevestigde zaak zoals een winkel, uitgaangsgelegenheid, loodgieter, hypotheekadviseur, sportschool, autodealer, tatoeerschop en ga zo maar door… De inhoud van de pagina, de SEO paginaoptimalisatie en de linkbuilding staan in het teken van deze doelstelling. Het doel is dat Google vanuit verschillende kanalen online signalen ontvangt, die bevestigen dat jouw onderneming een plaatselijk gevestigd en georiënteerd bedrijf is. Zo kom je op den duur in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de lokale zoekresultaten top-3)! Groei door met je bedrijf! En haal méér uit lokale SEO samen met de SEO professional Roermond voor jouw bedrijf in Roermond.

Joque Communication werkt als SEO specialist Roermond ook voor bedrijven in Maasbracht, Heythuysen, Heythuysen51.1927, 5.9884. 

 

SEO specialist Weert, Joque Communication zoekmachine optimalisatie specialist

Google Bedrijfsprofiel

Met Google Bedrijfsprofiel zijn telefoongidsen een ver verleden geworden. Daarom is het belangrijk om Google Bedrijfsprofiel up to date te houden! Het is bovendien gemakkelijk om jouw onderneming online te vermelden én het is gratis! Naast alle contactgegevens kun je hier meteen goederen en/of services laten zien én er kan meteen verder geklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel reviews via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat maximaal goed om hogere rankings te verkrijgen. Als jouw bedrijf online staat genoteerd, dan zien potentiële bezoekers in jouw regio die, zodra zij een zoekvraag uitvoeren die daarmee verband houdt. De allergrootste winst van plaatselijke SEO is dat Google en andere zoekmachines op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de plaatselijke zoekresultaten toont!

Wat is het verschil reguliere zoekmachine optimalisatie en lokale SEO

Beide takken van zoekmachine optimalisatie, SEO en lokale SEO, verschillen amper van aanpak. Ook voor lokale SEO wordt er een zoekwoorden analyse uitgevoerd, worden SEO-teksten geschreven en vindt tevens on-page en off-page SEO plaats. Het verschil zit in het strategie: die is welbewust gericht op de streek waar de onderneming zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere streken richten waar je marktaandeel voor je onderneming wilt gaan scoren. Zo kan een bedrijf dat in Sittard is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Bergeijck maar ook op steden als Haarlem, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl het bedrijf op die plek geen adres of adressen heeft.

roermond

SEO-diensten van de SEO expert Roermond

Gratis SEO scan

SEO is een onderdeel van online marketing. Het succes van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO website scan voor jou!

SEO analyse

De SEO audit is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan scoren in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een SEO tekst ligt een zoekwoordenonderzoek. De gekozen zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevant verkeer. 

SEO workshop

SEO doe je zó! Workshop voor iedereen die de online vindbaarheid van een website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO specialisten doen.

Met een SEO abonnement werk je aan de online vindbaarheid op lange termijn. Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Tevreden klanten hoeven geen vast contract! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

Wat doet een zoekmachine optimalisatie specialist?

Een SEO specialist of SEO bureau is vaardig in het zichtbaar maken van websites organische en gratis zoekresultaten. Het woord ‘gratis’ is wel een relatief begrip, want hoewel je niet voor kliks naar je website hoeft te betalen, kost zoekmachine optimalisatie tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra advertentiekosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een belangrijk onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachine marketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals zoekmachine optimalisatie en SEA samen ook worden genoemd. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. 

Nieuwe website bouwen?

Heb je een nieuwe website nodig? De SEO specialist Limburg werkt nauw samen met een professionele webbuilder. Nog voordat er gebouwd wordt, brengt ik de beste websitestructuur voor Google én jouw websitebezoekers in kaart! Voor goede Google-posities is SEO content van doorslaggevend belang naast additionele on-page zoekmachine optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). De SEO specialist ontzorgt jou op al deze terreinen!

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO teksten voor Google

Het schrijven van SEO tekst is een extra uitdaging voor een tekstschrijver. De tekst moet niet alleen leiden tot maximale vindbaarheid op allerlei zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet de potentiële klant aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst geschreven wordt. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. Het schrijven van SEO tekst is een dus extra uitdaging voor een tekstschrijver.
SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de volgende SEO-kansen.
"Door de inzet van Joque Communication heeft onze website op 17 zoektermen de eerste plek in de organische zoekresultaten bereikt." Frank Lenaers, Nefratech EDM-Center Weert.

SEO specialist Limburg: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen.