SEO Reuver, Limburg. Lokale SEO voor ondernemers in Reuver

SEO - zoekmachine optimalisatie voor bedrijven in Reuver.

Lokale SEO (of ‘local SEO’) is een onderdeel van zoekmachineoptimalisatie dat zich richt op het optimaliseren van een website of webwinkel voor – tja, het woord zegt het eigenlijk zelf al – plaatselijk gerichte zoekopdrachten gericht op de vestigingslocatie van jouw onderneming in Reuver. Door lokale zoekmachineoptimalisatie te bevorderen gaat je website over de plaatselijke zoekresultaten heersen. Google toont in de ‘local search results’ altijd een top 3. Staat jouw website of webwinkel in deze top 3, dan resulteert dat in gemiddeld 89% meer klikken! Dat is wat je wilt toch?

SEO bureau Limburg

Hoger scoren in Google begint met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Plaatselijke SEO: overheerst jouw site de top-3 van Google al?

Lokale zoekmachineoptimalisatie is een strategie binnen de SEO die zich richt op het promoten van het bestaan van een lokaal gevestigde zaak zoals een winkel, uitgaangsgelegenheid, loodgieter, hypotheekadviseur, fitness studio, autodealer, fietsenmaker en ga zo maar door… De tekst en foto’s op de pagina, de SEO paginaoptimalisatie en de linkbuilding staan in het teken van deze aanpak. Het doel is dat zoekmachines vanuit verschillende kanalen online signalen krijgt, die bevestigen dat jouw onderneming een plaatselijk gevestigd en georiënteerd bedrijf is. Zo kom je ten slotte in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de plaatselijke zoekresultaten top-3)! Groei door met je bedrijf! En haal méér uit lokale SEO samen met de SEO specialist Reuver voor jouw bedrijf in Reuver.

Joque Communication werkt als SEO specialist Reuver ook voor bedrijven in Panningen, Loo, Venlo51.2855, 6.07637. 

 

SEO specialist Weert, Joque Communication zoekmachine optimalisatie specialist

Google Bedrijfsprofiel

Met Google Mijn Bedrijf zijn telefoonboeken zowat verleden tijd geworden. Daarom is het belangrijk om Google Bedrijfsprofiel goed bij te houden! Het is zelfs gemakkelijk om jouw website online te vermelden én het is kosteloos! Naast vitale bedrijfsgegevens kun je hier meteen goederen en/of dienstverleningen etaleren én er kan direct verder geklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel referenties via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat bijzonder goed om hogere posities te behalen. Als jouw bedrijf op internet staat genoteerd, dan zien gebruikers in jouw regio die, zodra zij een zoekopdracht uitvoeren die daaraan gerelateerd is. Het allergrootste voordeel van plaatselijke SEO is dat zoekmachines als Google op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de plaatselijke zoekresultaten toont!

Wat is het verschil gewone SEO en lokale zoekmachineoptimalisatie

Beide takken van zoekmachine optimalisatie, SEO en lokale SEO, verschillen nauwelijks van aanpak. Ook voor lokale SEO wordt er een zoekwoordenonderzoek gedaan, worden SEO-teksten geschreven en vindt alsook on-page en off-page zoekmachineoptimalisatie plaats. Het verschil zit in de focus: die is gericht op de plaats waar de onderneming zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere plaatsen richten waar je marktaandeel voor je onderneming wilt gaan behalen. Zo kan een onderneming dat in Horst is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Chaam maar ook op steden als Dordrecht, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl de onderneming op die plek in Nederland geen adres of adressen heeft.

reuver

SEO-diensten van de SEO specialist Reuver

Gratis SEO scan

SEO is een onderdeel van online marketing. Het succes van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO website scan voor jou!

SEO analyse

De SEO audit is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan scoren in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een SEO tekst ligt een zoekwoordenonderzoek. De gekozen zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevant verkeer. 

SEO workshop

SEO doe je zó! Workshop voor iedereen die de online vindbaarheid van een website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO specialisten doen.

Met een SEO abonnement werk je aan de online vindbaarheid op lange termijn. Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Tevreden klanten hoeven geen vast contract! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

Wat doet een zoekmachine optimalisatie specialist?

Een SEO specialist of SEO bureau is vaardig in het zichtbaar maken van websites organische en gratis zoekresultaten. Het woord ‘gratis’ moet niet te letterlijk worden genomen, want hoewel je niet voor kliks hoeft te betalen, kost SEO tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra advertentiekosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een onmisbaar onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachine marketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals zoekmachine optimalisatie en SEA samen ook worden genoemd. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. 

Nieuwe website bouwen?

Heb je een nieuwe website nodig? Joque Communication werkt nauw samen met een professionele webbouwer. Voordat er met bouwen gestart wordt, brengt ik de meest optimale websitestructuur voor Google én jouw doelgroepen in kaart! Voor goede Google-posities is SEO content cruciaal naast additionele on-page SEO optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). De SEO specialist ontzorgt jou op al deze terreinen!

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO copywriting

SEO tekst schrijven voor Google tekst is een extra uitdaging voor een tekstschrijver. De tekst moet niet alleen leiden tot maximale vindbaarheid op allerlei zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet de klant aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst geschreven wordt. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. SEO tekst schrijven voor Google is een dus extra uitdaging voor een tekstschrijver.
SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de volgende SEO-kansen.
"Door de inzet van Joque Communication heeft onze website op 17 zoektermen de eerste plek in de organische zoekresultaten bereikt." Frank Lenaers, Nefratech EDM-Center Weert.

SEO specialist Limburg: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen.