SEO Herten, Limburg. Lokale SEO voor ondernemers in Herten

SEO - zoekmachine optimalisatie voor ondernemers in Herten.

Lokale zoekmachineoptimalisatie (of ‘local SEO’) is een sub-onderdeel van zoekmachineoptimalisatie dat zich focust op het beter vindbaar maken van een website of webwinkel voor – tja, de term zegt het eigenlijk zelf al – lokale gerichte zoekopdrachten gericht op de vestigingsregio van jouw onderneming in Herten. Door lokale zoekmachineoptimalisatie in te zetten gaat jouw onderneming over de lokale zoekresultaten heersen. Google toont in de ‘local search results’ altijd 3 bedrijven die bovenaan staan. Staat jouw website of webwinkel in deze top 3, dan krijgt deze website gemiddeld 89% meer klikken! Dat is wat je wilt toch?

SEO bureau Limburg

Hoger scoren in Google begint met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Plaatselijke SEO: beheerst jouw website de top-3 van Google al?

Lokale zoekmachineoptimalisatie is een strategie binnen de SEO die zich richt op het promoten van de existentie van een lokaal gevestigde zaak zoals een winkel, uitgaangsgelegenheid, timmerbedrijf, hypotheekadviseur, sportschool, garagebedrijf, fietsenmaker en ga zo maar door… De tekst en foto’s op de pagina, de SEO paginaoptimalisatie en de linkbuilding staan in het teken van deze aanpak. Het doel is dat zoekmachines vanuit diverse kanalen online signalen ontvangt, die bevestigen dat jouw onderneming een plaatselijk gevestigd en georiënteerd bedrijf is. Zo beland je op den duur in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de lokale zoekresultaten top-3)! Ondernemen houdt niet op bij de gemeentegrens! En haal méér uit lokale SEO samen met de SEO professional Herten voor jouw bedrijf in Herten.

Joque Communication werkt als SEO specialist Herten ook voor bedrijven in Heythuysen, Heythuysen, Echt51.1818, 5.96194. 

 

Wat doet een zoekmachine optimalisatie specialist? Een SEO specialist zorgt ervoor dat websites beter ranken in Google!

SEO specialist Weert, Joque Communication zoekmachine optimalisatie specialist

Google Bedrijfsprofiel

Met Google My Business zijn telefoonboeken zowat verleden tijd geworden. Daarom is het belangrijk om Google Bedrijfsprofiel goed bij te houden! Het is ook gemakkelijk om jouw onderneming online te vermelden én het is kosteloos! Naast een telefoonnummer kun je hier meteen aanbiedingen en/of services laten zien én er kan direct doorgeklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel reviews via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat uitermate goed om hogere rankings te behalen. Als jouw bedrijf online staat vermeld, dan zien gebruikers in jouw omgeving die, zodra zij een zoekvraag uitvoeren die hiermee verband houdt. Het allergrootste voordeel van lokale SEO is dat Google en andere zoekmachines op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de lokale zoekresultaten toont!

Wat is het verschil reguliere zoekmachine optimalisatie en lokale zoekmachineoptimalisatie

Beide SEO-disciplines verschillen nauwelijks van aanpak. Ook voor lokale SEO wordt er een onderzoek naar zoektermen gedaan, worden SEO-teksten geschreven en vindt alsmede on-page en off-page zoekmachineoptimalisatie plaats. Het verschil zit in het doel: die is doelgericht op de omgeving waar jouw bedrijf zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere gebieden richten waar je marktaandeel voor je onderneming wilt gaan behalen. Zo kan een zaak dat in Bergen is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Sint Oedenrode maar ook op steden als Utrecht, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl de zaak op die plek geen adres of adressen heeft.

herten

Dienstverlening van de SEO expert Herten

Gratis SEO scan

SEO is een onderdeel van online marketing. Het succes van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO website scan voor jou!

SEO analyse

De SEO audit is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan scoren in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een SEO tekst ligt een zoekwoordenonderzoek. De gekozen zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevant verkeer. 

SEO workshop

SEO doe je zó! Workshop voor iedereen die de online vindbaarheid van een website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO specialisten doen.

Met een SEO abonnement werk je aan de online vindbaarheid op lange termijn. Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Tevreden klanten hoeven geen vast contract! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

Wat doet een zoekmachine optimalisatie specialist?

Een SEO-er of online marketing bureau heeft kennis en inzicht in huis in het zichtbaar maken van websites in de ‘gratis’ zoekresultaten. Het woord ‘gratis’ moet niet te letterlijk worden genomen, want hoewel je niet voor kliks naar je website hoeft te betalen, kost zoekmachine optimalisatie tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra advertentiekosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een belangrijk onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachine marketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals zoekmachine optimalisatie en SEA samen ook worden genoemd. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. 

Nieuwe website bouwen?

Heb je een nieuwe website nodig? De SEO specialist Limburg werkt intensief samen met een professionele webbouwer. Voordat er met bouwen gestart wordt, brengt ik de meest optimale websitestructuur voor Google én jouw genruikers in kaart! Voor goede Google-posities is SEO content van doorslaggevend belang naast additionele on-page SEO optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). Je kunt op mijn inzet rekenen op al deze gebieden!

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO teksten

Het schrijven van SEO content is een extra uitdaging voor een tekstschrijver. De tekst moet niet alleen leiden tot maximale vindbaarheid op diverse zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet de potentiële klant aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst geschreven wordt. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. Het schrijven van SEO content is een dus extra uitdaging voor een tekstschrijver.
SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de volgende SEO-kansen.
"Door de inzet van Joque Communication heeft onze website op 17 zoektermen de eerste plek in de organische zoekresultaten bereikt." Frank Lenaers, Nefratech EDM-Center Weert.

SEO specialist Limburg: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen.