SEO Sittard, Limburg. Lokale SEO voor bedrijven in Sittard

SEO - zoekmachine optimalisatie voor bedrijven in Sittard.

Lokale SEO (of ‘local SEO’) is een onderdeel van zoekmachineoptimalisatie dat zich richt op het bevorderen van een website of webshop voor – tja, het woord zegt het eigenlijk zelf al – lokale georiënteerde zoekvragen gericht op de vestigingslocatie van jouw onderneming in Sittard. Door lokale zoekmachineoptimalisatie in te zetten gaat jouw onderneming over de plaatselijke zoekresultaten heersen. Google toont in de lokale zoekresultaten altijd 3 bedrijven die bovenaan staan. Staat jouw website of webshop in deze top 3, dan krijgt deze website gemiddeld 89% meer klikken! Dat is wat je wilt toch?

Aanbod van de SEO specialist Limburg

Hoger scoren in Google begint met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Plaatselijke SEO: overheerst jouw website de topposities van de zoekmachines al?

Lokale zoekmachineoptimalisatie is een onderdeel van SEO die zich richt op het promoten van het aanwezig zijn van een lokaal gevestigde zaak zoals een winkel, restaurant, loodgieter, advocatenkantoor, fitness studio, garagebedrijf, tatoeerschop en ga zo maar door… De content, de SEO paginaoptimalisatie en de linkbuilding staan in het teken van deze doelstelling. Het doel is dat zoekmachines vanuit diverse kanalen online signalen krijgt, die bevestigen dat jouw bedrijf een plaatselijk gevestigd en georiënteerd bedrijf is. Zo beland je op den duur in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de plaatselijke zoekresultaten top-3)! Groei door met je bedrijf! En haal méér uit lokale SEO samen met de SEO expert Sittard voor jouw bedrijf in Sittard.

Joque Communication werkt als SEO specialist Sittard ook voor bedrijven in Stein, Brunssum, Beek50.9957, 5.87476. 

 

SEO specialist Weert, Joque Communication zoekmachine optimalisatie specialist

Google Bedrijfsprofiel

Met Google Mijn Bedrijf zijn telefoonboeken zowat verleden tijd geworden. Daarom is het fundamenteel om Google Bedrijfsprofiel up to date te houden! Het is ook gemakkelijk om jouw onderneming online te vermelden én het is gratis! Naast alle contactgegevens kun je hier meteen producten en/of services etaleren én er kan onmiddellijk doorgeklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel reviews via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat bijzonder goed om hogere rankings te scoren. Als jouw bedrijf online staat genoteerd, dan zien nieuwe en bestaande klanten in jouw locatie die, zodra zij een zoekopdracht uitvoeren die hiermee gerelateerd is. De allergrootste winst van plaatselijke SEO is dat Google en andere zoekmachines op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de plaatselijke zoekresultaten toont!

Wat is het verschil reguliere zoekmachine optimalisatie en lokale zoekmachineoptimalisatie

Beide takken van zoekmachine optimalisatie, SEO en lokale SEO, verschillen nauwelijks van aanpak. Ook voor lokale SEO wordt er een zoekwoordenonderzoek verricht, worden teksten op basis van SEO geschreven en vindt tevens on-page en off-page zoekmachineoptimalisatie plaats. Het verschil zit in de doelstelling: die is doelgericht op het gebied waar het bedrijf zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere regio’s richten waar je marktaandeel voor je bedrijf wilt gaan scoren. Zo kan een onderneming dat in Heerlen is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Bergeijck maar ook op steden als Dordrecht, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl de onderneming op die plek in Nederland geen adres of adressen heeft.

sittard

Dienstverlening van de SEO specialist Sittard

Gratis SEO scan

SEO is een onderdeel van online marketing. Het succes van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO website scan voor jou!

SEO analyse

De SEO audit is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan scoren in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een SEO tekst ligt een zoekwoordenonderzoek. De gekozen zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevant verkeer. 

SEO workshop

SEO doe je zó! Workshop voor iedereen die de online vindbaarheid van een website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO specialisten doen.

Met een SEO abonnement werk je aan de online vindbaarheid op lange termijn. Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Tevreden klanten hoeven geen vast contract! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

Wat doet een zoekmachine optimalisatie specialist?

Een SEO specialist of online marketing bureau is vaardig in het zichtbaar maken van websites Google. Het woord ‘gratis’ is wel een relatief begrip, want hoewel je niet voor kliks hoeft te betalen, kost zoekmachine optimalisatie tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra advertentiekosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een belangrijk onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachine marketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals SEO en zoekmachine adverteren samen ook worden genoemd. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. 

Nieuwe website bouwen?

Heb je een nieuwe website nodig? De SEO specialist Limburg werkt intensief samen met een professionele webdesigner. Nog voordat er gebouwd wordt, brengt ik de meest optimale websitestructuur voor Google én jouw bezoekers in kaart! Voor goede Google-posities zijn SEO teksten en afbeeldingen van doorslaggevend belang naast additionele on-page zoekmachine optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). De SEO specialist ontzorgt jou op al deze gebieden!

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO copywriting

SEO tekst schrijven voor Google tekst is een extra uitdaging voor een copywriter. De tekst moet niet alleen leiden tot maximale vindbaarheid op belangrijke zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet de lezer aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst geschreven wordt. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. Het schrijven van SEO tekst is een dus extra uitdaging voor een copywriter.
SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de volgende SEO-kansen.
"Door de inzet van Joque Communication heeft onze website op 17 zoektermen de eerste plek in de organische zoekresultaten bereikt." Frank Lenaers, Nefratech EDM-Center Weert.

SEO specialist Limburg: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen.