SEO Buchten, Limburg. Lokale SEO voor ondernemers in Buchten

SEO - zoekmachine optimalisatie voor bedrijven in Buchten.

Lokale SEO (of ‘local SEO’) is een sub-onderdeel van zoekmachineoptimalisatie dat zich focust op het beter vindbaar maken van een website of webshop voor – tja, de term zegt het eigenlijk zelf al – plaatselijk gerichte zoekopdrachten gericht op de vestigingsregio van jouw bedrijf in Buchten. Door lokale zoekmachineoptimalisatie in te zetten gaat jouw bedrijf over de lokale zoekresultaten heersen. Google toont in de lokale zoekresultaten altijd 3 bedrijven die bovenaan staan. Staat jouw website of webshop in deze top 3, dan resulteert dat in gemiddeld 89% meer klikken! Dat is wat je wilt toch?

Aanbod van de SEO professional Limburg

Hoger scoren in Google begint met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Local SEO: beheerst jouw website de zoekresultaten van Google al?

Lokale zoekmachineoptimalisatie is een onderdeel van SEO die zich richt op het benadrukken van het bestaan van een lokaal gevestigde zaak zoals een winkel, restaurant, stucadoor, hypotheekadviseur, fitness studio, autodealer, tatoeerschop en ga zo maar door… De content, de SEO paginaoptimalisatie en de linkbuilding staan in het teken van deze strategie. Het doel is dat zoekmachines vanuit diverse kanalen online signalen krijgt, die bevestigen dat jouw onderneming een plaatselijk gevestigde en georiënteerde zaak is. Zo kom je ten slotte in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de plaatselijke zoekresultaten top-3)! Groei door met je bedrijf! En haal méér uit lokale SEO samen met de SEO professional Buchten voor jouw bedrijf in Buchten.

Joque Communication werkt als SEO specialist Buchten ook voor bedrijven in Munstergeleen, Geleen, Stein51.0421, 5.81. 

 

SEO specialist Weert, Joque Communication zoekmachine optimalisatie specialist

Google Bedrijfsprofiel

Met Google My Business zijn telefoongidsen bijna geschiedenis geworden. Daarom is het vitaal om Google Bedrijfsprofiel goed bij te houden! Het is bovendien gemakkelijk om jouw bedrijf online te vermelden én het is kosteloos! Naast alle contactgegevens kun je hier meteen goederen en/of diensten laten zien én er kan onmiddellijk doorgeklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel klantenreferenties via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat zeer goed om hogere posities te behalen. Als jouw bedrijf online staat genoteerd, dan zien websitebezoekers in jouw omgeving die, zodra zij een zoekvraag uitvoeren die hiermee gerelateerd is. De allergrootste winst van lokale SEO is dat zoekmachines als Google op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de lokale zoekresultaten toont!

Wat is het verschil reguliere zoekmachine optimalisatie en lokale zoekmachineoptimalisatie

Beide SEO-disciplines verschillen nauwelijks van aanpak. Ook voor lokale SEO wordt er een onderzoek naar zoektermen verricht, worden SEO-teksten geschreven en vindt tevens on-page en off-page SEO plaats. Het verschil zit in het strategie: die is doelgericht op de zone waar de onderneming zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere plaatsen richten waar je marktaandeel voor je onderneming wilt gaan scoren. Zo kan een bedrijf dat in Maastricht is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Dinteloord maar ook op steden als Haarlem, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl de zaak op die plek in Nederland geen adres of adressen heeft.

buchten

Aanbod van de SEO professional Buchten

Gratis SEO scan

SEO is een onderdeel van online marketing. Het succes van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO website scan voor jou!

SEO analyse

De SEO audit is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan scoren in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een SEO tekst ligt een zoekwoordenonderzoek. De gekozen zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevant verkeer. 

SEO workshop

SEO doe je zó! Workshop voor iedereen die de online vindbaarheid van een website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO specialisten doen.

Met een SEO abonnement werk je aan de online vindbaarheid op lange termijn. Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Tevreden klanten hoeven geen vast contract! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

Wat doet een zoekmachine optimalisatie specialist?

Een SEO professional of SEO bureau is vaardig in het zichtbaar maken van websites organische en gratis zoekresultaten. Het woord ‘gratis’ moet niet te letterlijk worden genomen, want hoewel je niet voor kliks hoeft te betalen, kost zoekmachine optimalisatie tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra advertentiekosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een belangrijk onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachine marketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals zoekmachine optimalisatie en SEA samen ook worden genoemd. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. 

Nieuwe website bouwen?

Heb je een nieuwe website nodig? Joque Communication werkt intensief samen met een professionele webbuilder. Voordat er met bouwen gestart wordt, brengt ik de beste websitestructuur voor Google én jouw doelgroep in kaart! Voor goede Google-posities zijn SEO teksten en afbeeldingen cruciaal naast additionele on-page zoekmachine optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). Je kunt op mijn inzet rekenen op al deze terreinen!

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO teksten voor Google

SEO tekst schrijven voor Google teksten is een extra uitdaging voor een tekstschrijver. De tekst moet niet alleen leiden tot maximale vindbaarheid op belangrijke zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet de potentiële klant aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst geschreven wordt. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. SEO tekst schrijven voor Google is een dus extra uitdaging voor een tekstschrijver.
SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de volgende SEO-kansen.
"Door de inzet van Joque Communication heeft onze website op 17 zoektermen de eerste plek in de organische zoekresultaten bereikt." Frank Lenaers, Nefratech EDM-Center Weert.

SEO specialist Limburg: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen.