SEO Venlo, Limburg. Lokale SEO voor ondernemingen in Venlo

SEO - zoekmachine optimalisatie voor bedrijven in Venlo.

Lokale SEO (of ‘local SEO’) is een tak van zoekmachineoptimalisatie dat zich richt op het optimaliseren van een website of webwinkel voor – tja, het woord zegt het eigenlijk zelf al – plaatselijk gerichte zoekvragen gericht op de vestigingslocatie van jouw bedrijf in Venlo. Door lokale zoekmachineoptimalisatie in te zetten gaat je website over de lokale zoekresultaten heersen. Google toont in de ‘local search results’ altijd een top 3. Staat jouw website of webwinkel in deze top 3, dan krijgt deze website gemiddeld 89% meer klikken! Dat is wat je wilt toch?

SEO dienstverlening SEO bureau Limburg

Hoger scoren in Google begint met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Local zoekmachine optimalisatie: beheerst jouw internet site de topposities van de zoekmachines al?

Lokale zoekmachineoptimalisatie is een strategie binnen de SEO die zich richt op het benadrukken van de existentie van een plaatselijk gevestigd bedrijf zoals een winkel, dansschool, timmerbedrijf, advocatenkantoor, fitness studio, garagebedrijf, tatoeerschop en ga zo maar door… De content, de SEO paginaoptimalisatie en de linkbuilding staan in het teken van deze aanpak. Het doel is dat Google vanuit verschillende kanalen online signalen krijgt, die bevestigen dat jouw bedrijf een plaatselijk gevestigd en georiënteerd bedrijf is. Zo kom je uiteindelijk in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de lokale zoekresultaten top-3)! Ondernemen houdt niet op bij de gemeentegrens! En haal méér uit lokale SEO samen met de SEO expert Venlo voor jouw bedrijf in Venlo.

Joque Communication werkt als SEO specialist Venlo ook voor bedrijven in Reuver, Horst, Loo51.370377, 6.172403. 

 

Wat doet een SEO-er? Een SEO specialist zorgt ervoor dat websites beter ranken in Google!

SEO specialist Weert, Joque Communication zoekmachine optimalisatie specialist

Google Bedrijfsprofiel

Met Google Bedrijfsprofiel zijn telefoongidsen zowat verleden tijd geworden. Daarom is het vitaal om Google Bedrijfsprofiel up to date te houden! Het is ook gemakkelijk om jouw online te vermelden én het is kosteloos! Naast vitale bedrijfsgegevens kun je hier meteen goederen en/of services posten én er kan meteen doorgeklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel referenties via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat uitermate goed om hogere rankings te krijgen. Als jouw bedrijf via het internet staat genoteerd, dan zien nieuwe en bestaande klanten in jouw regio die, zodra zij een zoekvraag uitvoeren die daaraan gerelateerd is. Het allergrootste voordeel van lokale SEO is dat Google en andere zoekmachines op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de lokale zoekresultaten toont!

Wat is het verschil reguliere SEO en lokale zoekmachineoptimalisatie

Tussen SEO en lokale SEO zit amper verschil. Ook voor lokale SEO wordt er een onderzoek naar zoektermen uitgevoerd, wordt SEO content geschreven en vindt eveneens on-page en off-page SEO plaats. Het verschil zit in het objectief: die is gericht op het gebied waar het bedrijf zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere regio’s richten waar je marktaandeel voor je bedrijf wilt gaan behalen. Zo kan een zaak dat in Geleen is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Chaam maar ook op steden als Groningen, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl de onderneming op die plek in Nederland geen adres of adressen heeft.

venlo

SEO-diensten van de SEO expert Venlo

Gratis SEO scan

SEO is een onderdeel van online marketing. Het succes van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO website scan voor jou!

SEO analyse

De SEO audit is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan scoren in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een SEO tekst ligt een zoekwoordenonderzoek. De gekozen zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevant verkeer. 

SEO workshop

SEO doe je zó! Workshop voor iedereen die de online vindbaarheid van een website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO specialisten doen.

Met een SEO abonnement werk je aan de online vindbaarheid op lange termijn. Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Tevreden klanten hoeven geen vast contract! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

Wat doet een zoekmachine optimalisatie specialist?

Een SEO specialist of SEO bureau heeft kennis en inzicht in huis in het zichtbaar maken van websites in de ‘gratis’ zoekresultaten. Het woord ‘gratis’ moet niet te letterlijk worden genomen, want hoewel je niet voor kliks naar je website hoeft te betalen, kost SEO tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra advertentiekosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een onmisbaar onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachine marketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren samen ook worden genoemd. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. 

Nieuwe website bouwen?

Wil je een (nieuwe) website laten bouwen? De SEO specialist Limburg werkt intensief samen met een professionele webbuilder. Voordat er met bouwen gestart wordt, brengt ik de meest optimale websitestructuur voor Google én jouw websitebezoekers in kaart! Voor goede Google-posities zijn SEO teksten en afbeeldingen cruciaal naast additionele on-page zoekmachine optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). De SEO specialist ontzorgt jou op al deze gebieden!

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO teksten

SEO tekst schrijven voor Google content is een extra uitdaging voor een copywriter. De tekst moet niet alleen leiden tot optimale vindbaarheid op diverse zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet de potentiële klant aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst geschreven wordt. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. SEO tekst schrijven voor Google is een dus extra uitdaging voor een copywriter.
SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de volgende SEO-kansen.
"Door de inzet van Joque Communication heeft onze website op 17 zoektermen de eerste plek in de organische zoekresultaten bereikt." Frank Lenaers, Nefratech EDM-Center Weert.

SEO specialist Limburg: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen.