SEO Dieteren, Limburg. Lokale zoekmachine optimalisatie voor ondernemers in Dieteren

SEO - zoekmachine optimalisatie voor bedrijven in Dieteren.

Lokale zoekmachineoptimalisatie (of ‘local SEO’) is een sub-onderdeel van zoekmachineoptimalisatie dat zich richt op het optimaliseren van een website of webwinkel voor – tja, het woord zegt het eigenlijk zelf al – plaatselijk gerichte zoekopdrachten gericht op de vestigingslocatie van jouw bedrijf in Dieteren. Door lokale zoekmachineoptimalisatie in te zetten gaat je website over de lokale zoekresultaten heersen. Google toont in de ‘local search results’ altijd 3 bedrijven die bovenaan staan. Staat jouw website of webwinkel in deze top 3, dan resulteert dat in gemiddeld 89% meer klikken! Dat is wat je wilt toch?

De SEO professional Limburg: SEO diensten

Hoger scoren in Google begint met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Lokale zoekmachine optimalisatie: beheerst jouw site de top-3 van de zoekmachines al?

Lokale zoekmachineoptimalisatie is een onderdeel van SEO die zich richt op het promoten van het aanwezig zijn van een plaatselijk gevestigd bedrijf zoals een winkel, uitgaangsgelegenheid, tegelzetter, advocatenkantoor, sportschool, garagebedrijf, bloemenwinkel en ga zo maar door… De content, de SEO paginaoptimalisatie en de linkbuilding staan in het teken van deze aanpak. Het doel is dat zoekmachines vanuit verschillende kanalen online signalen ontvangt, die bevestigen dat jouw onderneming een plaatselijk gevestigde en georiënteerde zaak is. Zo beland je uiteindelijk in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de plaatselijke zoekresultaten top-3)! Groei door met je bedrijf! En haal méér uit lokale SEO samen met de SEO specialist Dieteren voor jouw bedrijf in Dieteren.

Joque Communication werkt als SEO specialist Dieteren ook voor bedrijven in Maasbracht, Sittard, Lindenheuvel51.0773, 5.8459. 

 

Wat doet een zoekmachine optimalisatie expert? Een SEO specialist zorgt ervoor dat websites beter ranken in Google!

SEO specialist Weert, Joque Communication zoekmachine optimalisatie specialist

Google Bedrijfsprofiel

Met Google Bedrijfsprofiel zijn telefoonboeken een ver verleden geworden. Daarom is het vitaal om Google Bedrijfsprofiel up to date te houden! Het is ook gemakkelijk om jouw bedrijf online te vermelden én het is gratis! Naast een telefoonnummer kun je hier meteen goederen en/of services tonen én er kan meteen verder geklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel referenties via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat maximaal goed om betere posities te verkrijgen. Als jouw bedrijf op internet staat vermeld, dan zien gebruikers in jouw locatie die, zodra zij een zoekopdracht uitvoeren die hiermee verband houdt. Het allergrootste voordeel van lokale SEO is dat zoekmachines als Google op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de lokale zoekresultaten toont!

Wat is het verschil gewone SEO en lokale zoekmachineoptimalisatie

Beide takken van zoekmachine optimalisatie, SEO en lokale SEO, verschillen nauwelijks van aanpak. Ook voor lokale SEO wordt er een zoekwoordenonderzoek gedaan, wordt SEO content geschreven en vindt alsmede on-page en off-page SEO plaats. Het verschil zit in de focus: die is gericht op de regio waar het bedrijf zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere streken richten waar je marktaandeel voor je onderneming wilt gaan behalen. Zo kan een onderneming dat in Stein is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Chaam maar ook op steden als Almere, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl de zaak op die plek geen adres of adressen heeft.

dieteren

Aanbod van de SEO professional Dieteren

Gratis SEO scan

SEO is een onderdeel van online marketing. Het succes van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO website scan voor jou!

SEO analyse

De SEO audit is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan scoren in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een SEO tekst ligt een zoekwoordenonderzoek. De gekozen zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevant verkeer. 

SEO workshop

SEO doe je zó! Workshop voor iedereen die de online vindbaarheid van een website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO specialisten doen.

Met een SEO abonnement werk je aan de online vindbaarheid op lange termijn. Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Tevreden klanten hoeven geen vast contract! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

Wat doet een zoekmachine optimalisatie specialist?

Een SEO-er of SEO bureau is vaardig in het zichtbaar maken van websites Google. Het woord ‘gratis’ is wel een relatief begrip, want hoewel je niet voor kliks naar je website hoeft te betalen, kost SEO tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra advertentiekosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een belangrijk onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachine marketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals SEO en SEA samen ook worden genoemd. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. 

Nieuwe website bouwen?

Wil je een (nieuwe) website laten bouwen? De SEO specialist Limburg werkt nauw samen met een professionele webbouwer. Voordat er met bouwen gestart wordt, brengt ik de meest optimale websitestructuur voor Google én jouw bezoekers in kaart! Voor goede Google-posities zijn SEO teksten en afbeeldingen cruciaal naast additionele on-page zoekmachine optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). Je kunt op mijn inzet rekenen op al deze gebieden!

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO teksten voor Google

Het schrijven van SEO teksten is een extra uitdaging voor een copywriter. De tekst moet niet alleen leiden tot maximale vindbaarheid op belangrijke zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet de klant aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst geschreven wordt. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. SEO tekst schrijven voor Google is een dus extra uitdaging voor een copywriter.
SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de volgende SEO-kansen.
"Door de inzet van Joque Communication heeft onze website op 17 zoektermen de eerste plek in de organische zoekresultaten bereikt." Frank Lenaers, Nefratech EDM-Center Weert.

SEO specialist Limburg: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen.