SEO Herten, Limburg. Lokale SEO voor ondernemingen in Herten

SEO - zoekmachine optimalisatie voor ondernemers in Herten.

Lokale SEO (of ‘local SEO’) is een sub-onderdeel van zoekmachineoptimalisatie dat zich focust op het bevorderen van een website of webshop voor – tja, de term zegt het eigenlijk zelf al – lokale georiënteerde zoekvragen gericht op de vestigingsregio van jouw bedrijf in Herten. Door lokale zoekmachineoptimalisatie te bevorderen gaat je website over de plaatselijke zoekresultaten heersen. Google toont in de ‘local search results’ altijd een top 3. Staat jouw website of webshop in deze top 3, dan resulteert dat in gemiddeld 89% meer klikken! Dat is wat je wilt toch?

SEO bureau Limburg

Hoger scoren in Google begint met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Plaatselijke zoekmachine optimalisatie: beheerst jouw site de SERPS's van Google al?

Lokale zoekmachineoptimalisatie is een onderdeel van SEO die zich richt op het benadrukken van de existentie van een lokaal gevestigde zaak zoals een winkel, beauty-instituut, loodgieter, advocatenkantoor, fitness studio, autodealer, schoonmaakbedrijf en ga zo maar door… De content, de SEO paginaoptimalisatie en de linkbuilding staan in het teken van deze aanpak. Het doel is dat zoekmachines vanuit diverse kanalen online signalen ontvangt, die bevestigen dat jouw bedrijf een lokaal gevestigd en georiënteerd bedrijf is. Zo beland je uiteindelijk in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de lokale zoekresultaten top-3)! Groei door met je bedrijf! En haal méér uit lokale SEO samen met de SEO professional Herten voor jouw bedrijf in Herten.

Joque Communication werkt als SEO specialist Herten ook voor bedrijven in Heythuysen, Heythuysen, Echt51.1818, 5.96194. 

 

Wat doet een specialist in zoekmachineoptimalisatie? Een SEO specialist zorgt ervoor dat websites beter ranken in Google!

SEO specialist Weert, Joque Communication zoekmachine optimalisatie specialist

Google Bedrijfsprofiel

Met Google Bedrijfsprofiel zijn telefoonboeken een ver verleden geworden. Daarom is het fundamenteel om Google Bedrijfsprofiel up to date te houden! Het is alsmede gemakkelijk om jouw onderneming online te vermelden én het is kosteloos! Naast alle contactgegevens kun je hier meteen aanbiedingen en/of services etaleren én er kan onmiddellijk verder geklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel reviews via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat zeer goed om hogere rankings te krijgen. Als jouw bedrijf via het internet staat genoteerd, dan zien websitebezoekers in jouw regio die, zodra zij een zoekvraag uitvoeren die hiermee gerelateerd is. De allergrootste winst van plaatselijke SEO is dat zoekmachines als Google op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de plaatselijke zoekresultaten toont!

Wat is het verschil gewone SEO en lokale zoekmachineoptimalisatie

Beide takken van zoekmachine optimalisatie, SEO en lokale SEO, verschillen amper van aanpak. Ook voor lokale SEO wordt er een onderzoek naar zoektermen gedaan, wordt SEO content geschreven en vindt tevens on-page en off-page zoekmachineoptimalisatie plaats. Het verschil zit in het objectief: die is welbewust gericht op de zone waar het bedrijf zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere provincies richten waar je marktaandeel voor je bedrijf wilt gaan behalen. Zo kan een zaak dat in Venlo is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Beek En Donk maar ook op steden als Dordrecht, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl de zaak op die plek in Nederland geen adres of adressen heeft.

herten

Aanbod van de SEO specialist Herten

Gratis SEO scan

SEO is een onderdeel van online marketing. Het succes van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO website scan voor jou!

SEO analyse

De SEO audit is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan scoren in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een SEO tekst ligt een zoekwoordenonderzoek. De gekozen zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevant verkeer. 

SEO workshop

SEO doe je zó! Workshop voor iedereen die de online vindbaarheid van een website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO specialisten doen.

Met een SEO abonnement werk je aan de online vindbaarheid op lange termijn. Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Tevreden klanten hoeven geen vast contract! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

Wat doet een zoekmachine optimalisatie specialist?

Een SEO expert of online marketing bureau is vaardig in het zichtbaar maken van websites in de ‘gratis’ zoekresultaten. Het woord ‘gratis’ moet niet te letterlijk worden genomen, want hoewel je niet voor kliks naar je website hoeft te betalen, kost SEO tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra kosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een onmisbaar onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachine marketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals SEO en SEA samen ook worden genoemd. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. 

Nieuwe website bouwen?

Heb je een nieuwe website nodig? Joque Communication werkt intensief samen met een professionele webdesigner. Nog voordat er gebouwd wordt, brengt ik de beste websitestructuur voor Google én jouw bezoekers in kaart! Voor goede Google-posities is SEO content cruciaal naast additionele on-page zoekmachine optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). Je kunt op mijn inzet rekenen op al deze terreinen!

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO copywriting

Het schrijven van SEO tekst is een extra uitdaging voor een copywriter. De tekst moet niet alleen leiden tot maximale vindbaarheid op belangrijke zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet de lezer aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst geschreven wordt. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. Het schrijven van SEO tekst is een dus extra uitdaging voor een copywriter.
SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de volgende SEO-kansen.
"Door de inzet van Joque Communication heeft onze website op 17 zoektermen de eerste plek in de organische zoekresultaten bereikt." Frank Lenaers, Nefratech EDM-Center Weert.

SEO specialist Limburg: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen.