SEO Heythuysen, Limburg. Lokale zoekmachine optimalisatie voor ondernemingen in Heythuysen

SEO - zoekmachine optimalisatie voor bedrijven in Heythuysen.

Lokale SEO (of ‘local SEO’) is een onderdeel van zoekmachineoptimalisatie dat zich richt op het optimaliseren van een website of webshop voor – tja, het woord zegt het eigenlijk zelf al – lokale georiënteerde zoekvragen gericht op de vestigingslocatie van jouw bedrijf in Heythuysen. Door lokale SEO in te zetten gaat je website over de lokale zoekresultaten heersen. Google toont in de lokale zoekresultaten altijd 3 bedrijven die bovenaan staan. Staat jouw website of webshop in deze top 3, dan resulteert dat in gemiddeld 89% meer klikken! Dat is wat je wilt toch?

SEO bureau Limburg

Hoger scoren in Google begint met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Local zoekmachineoptimalisatie: overheerst jouw website de top-3 van Google al?

Lokale SEO is een onderdeel van SEO die zich richt op het promoten van de existentie van een plaatselijk gevestigde zaak zoals een winkel, dansschool, stucadoor, dienstverlener, sportschool, autodealer, tatoeerschop en ga zo maar door… De tekst en foto’s op de pagina, de SEO paginaoptimalisatie en de linkbuilding staan in het teken van deze doelstelling. Het doel is dat zoekmachines vanuit diverse kanalen online signalen ontvangt, die bevestigen dat jouw bedrijf een lokaal gevestigde en georiënteerde zaak is. Zo beland je ten slotte in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de lokale zoekresultaten top-3)! Groei door met je bedrijf! En haal méér uit lokale SEO samen met de SEO professional Heythuysen voor jouw bedrijf in Heythuysen.

Joque Communication werkt als SEO specialist Heythuysen ook voor bedrijven in Herten, Roermond, Hulsen51.2507, 5.89636. 

 

SEO specialist Weert, Joque Communication zoekmachine optimalisatie specialist

Google Bedrijfsprofiel

Met Google My Business zijn telefoonboeken een ver verleden geworden. Daarom is het vitaal om Google Bedrijfsprofiel goed bij te houden! Het is alsmede gemakkelijk om jouw bedrijf online te vermelden én het is kosteloos! Naast een telefoonnummer kun je hier meteen producten en/of dienstverleningen posten én er kan direct doorgeklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel referenties via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat maximaal goed om betere posities te verkrijgen. Als jouw bedrijf online staat genoteerd, dan zien websitebezoekers in jouw omgeving die, zodra zij een zoekvraag uitvoeren die hiermee gerelateerd is. Het allergrootste voordeel van lokale SEO is dat Google en andere zoekmachines op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de lokale zoekresultaten toont!

Wat is het verschil gewone zoekmachine optimalisatie en lokale SEO

Beide takken van zoekmachine optimalisatie, SEO en lokale SEO, verschillen amper van aanpak. Ook voor lokale SEO wordt er een zoekwoordenonderzoek uitgevoerd, worden SEO-teksten geschreven en vindt eveneens on-page en off-page SEO plaats. Het verschil zit in het doel: die is doelgericht op de streek waar het bedrijf zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere regio’s richten waar je marktaandeel voor je bedrijf wilt gaan verwerven. Zo kan een zaak dat in Mook is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Dinteloord maar ook op steden als Utrecht, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl het bedrijf op die plek geen adres of adressen heeft.

heythuysen-2

Aanbod van de SEO specialist Heythuysen

Gratis SEO scan

SEO is een onderdeel van online marketing. Het succes van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO website scan voor jou!

SEO analyse

De SEO audit is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan scoren in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een SEO tekst ligt een zoekwoordenonderzoek. De gekozen zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevant verkeer. 

SEO workshop

SEO doe je zó! Workshop voor iedereen die de online vindbaarheid van een website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO specialisten doen.

Met een SEO abonnement werk je aan de online vindbaarheid op lange termijn. Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Tevreden klanten hoeven geen vast contract! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

Wat doet een zoekmachine optimalisatie specialist?

Een SEO expert of SEO bureau is vaardig in het zichtbaar maken van websites organische en gratis zoekresultaten. Het woord ‘gratis’ moet niet te letterlijk worden genomen, want hoewel je niet voor kliks naar je website hoeft te betalen, kost zoekmachine optimalisatie tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra advertentiekosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een onmisbaar onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachine marketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals SEO en SEA samen ook worden genoemd. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. 

Nieuwe website bouwen?

Wil je een (nieuwe) website laten bouwen? Joque Communication werkt intensief samen met een professionele webbuilder. Nog voordat er gebouwd wordt, brengt ik de meest optimale websitestructuur voor Google én jouw genruikers in kaart! Voor goede Google-posities is SEO content cruciaal naast additionele on-page SEO optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). Je kunt op mijn inzet rekenen op al deze terreinen!

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO copywriting

Het schrijven van SEO tekst is een extra uitdaging voor een copywriter. De tekst moet niet alleen leiden tot optimale vindbaarheid op diverse zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet de doelgroepen aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst geschreven wordt. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. SEO tekst schrijven voor Google is een dus extra uitdaging voor een copywriter.
SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de volgende SEO-kansen.
"Door de inzet van Joque Communication heeft onze website op 17 zoektermen de eerste plek in de organische zoekresultaten bereikt." Frank Lenaers, Nefratech EDM-Center Weert.

SEO specialist Limburg: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen.