SEO Holtum, Limburg. Lokale zoekmachine optimalisatie voor ondernemingen in Holtum

SEO - zoekmachine optimalisatie voor ondernemers in Holtum.

Lokale zoekmachineoptimalisatie (of ‘local SEO’) is een sub-onderdeel van zoekmachineoptimalisatie dat zich richt op het optimaliseren van een website of webwinkel voor – tja, de term zegt het eigenlijk zelf al – lokale gerichte zoekvragen gericht op de vestigingslocatie van jouw bedrijf in Holtum. Door lokale zoekmachineoptimalisatie in te zetten gaat je website over de plaatselijke zoekresultaten heersen. Google toont in de lokale zoekresultaten altijd 3 bedrijven die bovenaan staan. Staat jouw website of webwinkel in deze top 3, dan krijgt deze website gemiddeld 89% meer klikken! Dat is wat je wilt toch?

Aanbod van de SEO expert Limburg

Hoger scoren in Google begint met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Plaatselijke SEO: beheerst jouw site de topposities van Google al?

Lokale zoekmachineoptimalisatie is een onderdeel van SEO die zich richt op het benadrukken van het bestaan van een lokaal gevestigde zaak zoals een winkel, uitgaangsgelegenheid, loodgieter, advocatenkantoor, sportschool, autodealer, fietsenmaker en ga zo maar door… De content, de SEO paginaoptimalisatie en de linkbuilding staan in het teken van deze doelstelling. Het doel is dat zoekmachines vanuit verschillende kanalen online signalen krijgt, die bevestigen dat jouw onderneming een plaatselijk gevestigde en georiënteerde zaak is. Zo kom je op den duur in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de plaatselijke zoekresultaten top-3)! Groei door met je bedrijf! En haal méér uit lokale SEO samen met de SEO specialist Holtum voor jouw bedrijf in Holtum.

Joque Communication werkt als SEO specialist Holtum ook voor bedrijven in Munstergeleen, Geleen, Stein51.0475, 5.8204. 

 

Wat doet een zoekmachine optimalisatie specialist? Een SEO specialist zorgt ervoor dat websites beter ranken in Google!

SEO specialist Weert, Joque Communication zoekmachine optimalisatie specialist

Google Bedrijfsprofiel

Met Google My Business zijn telefoongidsen zowat verleden tijd geworden. Daarom is het vitaal om Google Bedrijfsprofiel up to date te houden! Het is alsmede gemakkelijk om jouw bedrijfsadres online te vermelden én het is gratis! Naast vitale bedrijfsgegevens kun je hier meteen goederen en/of diensten etaleren én er kan meteen doorgeklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel reviews via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat zeer goed om hogere rankings te verkrijgen. Als jouw bedrijf op internet staat genoteerd, dan zien potentiële bezoekers in jouw locatie die, zodra zij een zoekopdracht uitvoeren die daarmee verband houdt. Het allergrootste voordeel van plaatselijke SEO is dat zoekmachines als Google op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de plaatselijke zoekresultaten toont!

Wat is het verschil gewone SEO en lokale zoekmachineoptimalisatie

Tussen SEO en plaatselijke SEO zit weinig verschil. Ook voor lokale SEO wordt er een zoekwoorden analyse gedaan, worden SEO-teksten geschreven en vindt alsmede on-page en off-page SEO plaats. Het verschil zit in het doel: die is doelgericht op de zone waar jouw bedrijf zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere plaatsen richten waar je marktaandeel voor je onderneming wilt gaan verwerven. Zo kan een zaak dat in Weert is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Aarle-rixtel maar ook op steden als Haarlem, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl het bedrijf op die plek geen adres of adressen heeft.

holtum

Aanbod van de SEO professional Holtum

Gratis SEO scan

SEO is een onderdeel van online marketing. Het succes van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO website scan voor jou!

SEO analyse

De SEO audit is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan scoren in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een SEO tekst ligt een zoekwoordenonderzoek. De gekozen zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevant verkeer. 

SEO workshop

SEO doe je zó! Workshop voor iedereen die de online vindbaarheid van een website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO specialisten doen.

Met een SEO abonnement werk je aan de online vindbaarheid op lange termijn. Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Tevreden klanten hoeven geen vast contract! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

Wat doet een zoekmachine optimalisatie specialist?

Een SEO professional of online marketing bureau is vaardig in het zichtbaar maken van websites organische en gratis zoekresultaten. Het woord ‘gratis’ moet niet te letterlijk worden genomen, want hoewel je niet voor kliks naar je website hoeft te betalen, kost SEO tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra kosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een onmisbaar onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachine marketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren samen ook worden genoemd. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. 

Nieuwe website bouwen?

Heb je een nieuwe website nodig? De SEO specialist Limburg werkt nauw samen met een professionele webbuilder. Voordat er met bouwen gestart wordt, brengt ik de beste websitestructuur voor Google én jouw genruikers in kaart! Voor goede Google-posities is SEO content cruciaal naast additionele on-page SEO optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). Je kunt op mijn inzet rekenen op al deze terreinen!

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO teksten voor Google

SEO tekst schrijven voor Google teksten is een extra uitdaging voor een tekstschrijver. De tekst moet niet alleen leiden tot optimale vindbaarheid op diverse zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet de potentiële klant aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst geschreven wordt. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. Het schrijven van SEO teksten is een dus extra uitdaging voor een tekstschrijver.
SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de volgende SEO-kansen.
"Door de inzet van Joque Communication heeft onze website op 17 zoektermen de eerste plek in de organische zoekresultaten bereikt." Frank Lenaers, Nefratech EDM-Center Weert.

SEO specialist Limburg: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen.