SEO Susteren, Limburg. Lokale SEO voor bedrijven in Susteren

SEO - zoekmachine optimalisatie voor ondernemers in Susteren.

Lokale zoekmachineoptimalisatie (of ‘local SEO’) is een tak van zoekmachineoptimalisatie dat zich richt op het bevorderen van een website of webwinkel voor – tja, het woord zegt het eigenlijk zelf al – plaatselijk georiënteerde zoekopdrachten gericht op de vestigingslocatie van jouw onderneming in Susteren. Door lokale zoekmachineoptimalisatie te bevorderen gaat jouw onderneming over de lokale zoekresultaten heersen. Google toont in de ‘local search results’ altijd een top 3. Staat jouw website of webwinkel in deze top 3, dan krijgt deze website gemiddeld 89% meer klikken! Dat is wat je wilt toch?

De SEO professional Limburg: SEO diensten

Hoger scoren in Google begint met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Local zoekmachineoptimalisatie: beheerst jouw internet site de topposities van Google al?

Lokale zoekmachineoptimalisatie is een strategie binnen de SEO die zich richt op het promoten van het aanwezig zijn van een plaatselijk gevestigde zaak zoals een winkel, beauty-instituut, loodgieter, advocatenkantoor, fitness studio, autodealer, schoonmaakbedrijf en ga zo maar door… De tekst en foto’s op de pagina, de SEO paginaoptimalisatie en de linkbuilding staan in het teken van deze aanpak. Het doel is dat zoekmachines vanuit verschillende kanalen online signalen krijgt, die bevestigen dat jouw onderneming een lokaal gevestigde en georiënteerde zaak is. Zo beland je ten slotte in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de lokale zoekresultaten top-3)! Groei door met je bedrijf! En haal méér uit lokale SEO samen met de SEO professional Susteren voor jouw bedrijf in Susteren.

Joque Communication werkt als SEO specialist Susteren ook voor bedrijven in Lindenheuvel, Maasbracht, Munstergeleen51.063, 5.85168. 

 

SEO specialist Weert, Joque Communication zoekmachine optimalisatie specialist

Google Bedrijfsprofiel

Met Google Mijn Bedrijf zijn telefoongidsen zowat verleden tijd geworden. Daarom is het belangrijk om Google Bedrijfsprofiel up to date te houden! Het is daarbij gemakkelijk om jouw bedrijfsadres online te vermelden én het is kosteloos! Naast alle contactgegevens kun je hier meteen producten en/of services laten zien én er kan onmiddellijk verder geklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel klantenreferenties via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat zeer goed om betere posities te behalen. Als jouw bedrijf op internet staat genoteerd, dan zien potentiële bezoekers in jouw omgeving die, zodra zij een zoekopdracht uitvoeren die daarmee verband houdt. Het allergrootste voordeel van lokale SEO is dat Google en andere zoekmachines op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de lokale zoekresultaten toont!

Wat is het verschil reguliere zoekmachine optimalisatie en lokale zoekmachineoptimalisatie

Beide takken van zoekmachine optimalisatie, SEO en lokale SEO, verschillen amper van aanpak. Ook voor lokale SEO wordt er een onderzoek naar zoektermen uitgevoerd, wordt SEO content geschreven en vindt tevens on-page en off-page zoekmachineoptimalisatie plaats. Het verschil zit in het strategie: die is gericht op het gebied waar het bedrijf zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere steden en dorpen richten waar je marktaandeel voor je onderneming wilt gaan scoren. Zo kan een onderneming dat in Venlo is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Aarle-rixtel maar ook op steden als Dordrecht, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl de onderneming op die plek in Nederland geen adres of adressen heeft.

susteren

SEO-diensten van de SEO expert Susteren

Gratis SEO scan

SEO is een onderdeel van online marketing. Het succes van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO website scan voor jou!

SEO analyse

De SEO audit is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan scoren in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een SEO tekst ligt een zoekwoordenonderzoek. De gekozen zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevant verkeer. 

SEO workshop

SEO doe je zó! Workshop voor iedereen die de online vindbaarheid van een website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO specialisten doen.

Met een SEO abonnement werk je aan de online vindbaarheid op lange termijn. Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Tevreden klanten hoeven geen vast contract! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

Wat doet een zoekmachine optimalisatie specialist?

Een SEO expert of online marketing bureau heeft kennis en inzicht in huis in het zichtbaar maken van websites organische en gratis zoekresultaten. Het woord ‘gratis’ is wel een relatief begrip, want hoewel je niet voor kliks naar je website hoeft te betalen, kost zoekmachine optimalisatie tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra kosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een onmisbaar onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachine marketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren samen ook worden genoemd. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. 

Nieuwe website bouwen?

Heb je een nieuwe website nodig? De SEO specialist Limburg werkt nauw samen met een professionele webbouwer. Voordat er met bouwen gestart wordt, brengt ik de beste websitestructuur voor Google én jouw doelgroep in kaart! Voor goede Google-posities is SEO content cruciaal naast additionele on-page SEO optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). De SEO specialist ontzorgt jou op al deze terreinen!

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO tekst voor Google

SEO tekst schrijven voor Google teksten is een extra uitdaging voor een tekstschrijver. De tekst moet niet alleen leiden tot maximale vindbaarheid op diverse zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet de klant aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst geschreven wordt. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. Het schrijven van SEO teksten is een dus extra uitdaging voor een tekstschrijver.
SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de volgende SEO-kansen.
"Door de inzet van Joque Communication heeft onze website op 17 zoektermen de eerste plek in de organische zoekresultaten bereikt." Frank Lenaers, Nefratech EDM-Center Weert.

SEO specialist Limburg: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen.