SEO Roermond, Limburg. Lokale SEO voor bedrijven in Roermond

SEO - zoekmachine optimalisatie voor bedrijven in Roermond.

Lokale SEO (of ‘local SEO’) is een onderdeel van zoekmachineoptimalisatie dat zich focust op het optimaliseren van een website of webshop voor – tja, de term zegt het eigenlijk zelf al – lokale georiënteerde zoekvragen gericht op de vestigingslocatie van jouw onderneming in Roermond. Door lokale SEO te bevorderen gaat jouw onderneming over de plaatselijke zoekresultaten heersen. Google toont in de lokale zoekresultaten altijd een top 3. Staat jouw website of webshop in deze top 3, dan resulteert dat in gemiddeld 89% meer klikken! Dat is wat je wilt toch?

SEO dienstverlening SEO expert Limburg

Hoger scoren in Google begint met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Plaatselijke SEO: beheerst jouw site de SERPS's van de zoekmachines al?

Lokale SEO is een strategie binnen de SEO die zich richt op het benadrukken van de existentie van een plaatselijk gevestigd bedrijf zoals een winkel, horecabedrijf, loodgieter, hypotheekadviseur, fitness studio, autodealer, schoonmaakbedrijf en ga zo maar door… De content, de SEO paginaoptimalisatie en de linkbuilding staan in het teken van deze doelstelling. Het doel is dat zoekmachines vanuit diverse kanalen online signalen ontvangt, die bevestigen dat jouw bedrijf een lokaal gevestigde en georiënteerde zaak is. Zo kom je op den duur in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de lokale zoekresultaten top-3)! Ondernemen houdt niet op bij de gemeentegrens! En haal méér uit lokale SEO samen met de SEO specialist Roermond voor jouw bedrijf in Roermond.

Joque Communication werkt als SEO specialist Roermond ook voor bedrijven in Maasbracht, Heythuysen, Heythuysen51.1927, 5.9884. 

 

Wat doet een SEO-er? Een SEO specialist zorgt ervoor dat websites beter ranken in Google!

SEO specialist Weert, Joque Communication zoekmachine optimalisatie specialist

Google Bedrijfsprofiel

Met Google Mijn Bedrijf zijn telefoongidsen bijna geschiedenis geworden. Daarom is het fundamenteel om Google Bedrijfsprofiel up to date te houden! Het is zelfs gemakkelijk om jouw onderneming online te vermelden én het is gratis! Naast vitale bedrijfsgegevens kun je hier meteen goederen en/of dienstverleningen laten zien én er kan onmiddellijk verder geklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel klantenreferenties via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat bijzonder goed om betere posities te verkrijgen. Als jouw bedrijf online staat genoteerd, dan zien nieuwe en bestaande klanten in jouw regio die, zodra zij een zoekopdracht uitvoeren die daaraan gerelateerd is. De allergrootste winst van plaatselijke SEO is dat zoekmachines als Google op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de plaatselijke zoekresultaten toont!

Wat is het verschil gewone SEO en lokale SEO

Beide SEO-disciplines verschillen nauwelijks van aanpak. Ook voor lokale SEO wordt er een onderzoek naar zoektermen verricht, wordt SEO content geschreven en vindt alsmede on-page en off-page SEO plaats. Het verschil zit in het objectief: die is gericht op de zone waar het bedrijf zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere streken richten waar je marktaandeel voor je bedrijf wilt gaan behalen. Zo kan een bedrijf dat in Maastricht is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Aarle-rixtel maar ook op steden als Dordrecht, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl de onderneming op die plek in Nederland geen adres of adressen heeft.

roermond

Diensten van de SEO expert Roermond

Gratis SEO scan

SEO is een onderdeel van online marketing. Het succes van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO website scan voor jou!

SEO analyse

De SEO audit is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan scoren in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een SEO tekst ligt een zoekwoordenonderzoek. De gekozen zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevant verkeer. 

SEO workshop

SEO doe je zó! Workshop voor iedereen die de online vindbaarheid van een website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO specialisten doen.

Met een SEO abonnement werk je aan de online vindbaarheid op lange termijn. Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Tevreden klanten hoeven geen vast contract! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

Wat doet een zoekmachine optimalisatie specialist?

Een SEO professional of SEO bureau is vaardig in het zichtbaar maken van websites Google. Het woord ‘gratis’ moet niet te letterlijk worden genomen, want hoewel je niet voor kliks naar je website hoeft te betalen, kost SEO tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra advertentiekosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een onmisbaar onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachine marketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren samen ook worden genoemd. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. 

Nieuwe website bouwen?

Wil je een (nieuwe) website laten bouwen? De SEO specialist Limburg werkt intensief samen met een professionele webbouwer. Voordat er met bouwen gestart wordt, brengt ik de meest optimale websitestructuur voor Google én jouw bezoekers in kaart! Voor goede Google-posities is SEO content cruciaal naast additionele on-page SEO optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). De SEO specialist ontzorgt jou op al deze terreinen!

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO tekst voor Google

Het schrijven van SEO tekst is een extra uitdaging voor een copywriter. De tekst moet niet alleen leiden tot optimale vindbaarheid op allerlei zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet de doelgroep aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst geschreven wordt. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. SEO tekst schrijven voor Google is een dus extra uitdaging voor een copywriter.
SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de volgende SEO-kansen.
"Door de inzet van Joque Communication heeft onze website op 17 zoektermen de eerste plek in de organische zoekresultaten bereikt." Frank Lenaers, Nefratech EDM-Center Weert.

SEO specialist Limburg: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen.