SEO Reuver, Limburg. Lokale SEO voor bedrijven in Reuver

SEO - zoekmachine optimalisatie voor ondernemers in Reuver.

Lokale SEO (of ‘local SEO’) is een onderdeel van zoekmachineoptimalisatie dat zich focust op het beter vindbaar maken van een website of webwinkel voor – tja, het woord zegt het eigenlijk zelf al – plaatselijk gerichte zoekvragen gericht op de vestigingsregio van jouw onderneming in Reuver. Door lokale SEO in te zetten gaat je website over de lokale zoekresultaten heersen. Google toont in de lokale zoekresultaten altijd een top 3. Staat jouw website of webwinkel in deze top 3, dan resulteert dat in gemiddeld 89% meer klikken! Dat is wat je wilt toch?

SEO bureau Limburg

Hoger scoren in Google begint met het maken van een afspraak:

Je e-mailgegevens worden niet met derden gedeeld en ik ga je geen commerciële mails toesturen! 

Plaatselijke zoekmachineoptimalisatie: overheerst jouw internet site de top-3 van Google al?

Lokale SEO is een onderdeel van SEO die zich richt op het promoten van het aanwezig zijn van een lokaal gevestigde zaak zoals een winkel, dansschool, tegelzetter, advocatenkantoor, sportschool, autodealer, tatoeerschop en ga zo maar door… De tekst en foto’s op de pagina, de SEO paginaoptimalisatie en de linkbuilding staan in het teken van deze aanpak. Het doel is dat zoekmachines vanuit verschillende kanalen online signalen ontvangt, die bevestigen dat jouw onderneming een lokaal gevestigd en georiënteerd bedrijf is. Zo beland je uiteindelijk in die top-3 van het ‘Google local pack’ (de lokale zoekresultaten top-3)! Ondernemen houdt niet op bij de gemeentegrens! En haal méér uit lokale SEO samen met de SEO professional Reuver voor jouw bedrijf in Reuver.

Joque Communication werkt als SEO specialist Reuver ook voor bedrijven in Panningen, Loo, Venlo51.2855, 6.07637. 

 

Wat doet een expert in zoekmachineoptimalisatie? Een SEO specialist zorgt ervoor dat websites beter ranken in Google!

SEO specialist Weert, Joque Communication zoekmachine optimalisatie specialist

Google Bedrijfsprofiel

Met Google Bedrijfsprofiel zijn telefoongidsen een ver verleden geworden. Daarom is het belangrijk om Google Bedrijfsprofiel goed bij te houden! Het is bovendien gemakkelijk om jouw bedrijfsadres online te vermelden én het is gratis! Naast alle contactgegevens kun je hier meteen goederen en/of services posten én er kan meteen verder geklikt worden naar de website. Vermelding verbetert de zichtbaarheid in Google Maps wat betreft de lokale zoekresultaten. Krijg je veel referenties via Google Bedrijfsprofiel, dan helpt dat uitermate goed om betere posities te verkrijgen. Als jouw bedrijf online staat genoteerd, dan zien potentiële bezoekers in jouw plaats die, zodra zij een zoekvraag uitvoeren die hiermee gerelateerd is. Het allergrootste voordeel van lokale SEO is dat Google en andere zoekmachines op mobiele telefoons meteen een ‘bel-mij-knop’ in de lokale zoekresultaten toont!

Wat is het verschil reguliere SEO en lokale SEO

Beide SEO-disciplines verschillen amper van aanpak. Ook voor lokale SEO wordt er een zoekwoordenonderzoek gedaan, wordt SEO content geschreven en vindt tevens on-page en off-page SEO plaats. Het verschil zit in het doel: die is geconcentreerd op de zone waar jouw bedrijf zich bevindt. Met lokale SEO kun je je ook op andere steden en dorpen richten waar je marktaandeel voor je onderneming wilt gaan scoren. Zo kan een onderneming dat in Echt is gevestigd, targetten op bijvoorbeeld provinciesteden en dorpen zoals Chaam maar ook op steden als Zwolle, Den Haag, Eindhoven en zelfs een complete provincie, terwijl de zaak op die plek in Nederland geen adres of adressen heeft.

reuver

Aanbod van de SEO professional Reuver

Gratis SEO scan

SEO is een onderdeel van online marketing. Het succes van een website en online marketing hangt af van hoe goed jouw website op scoort op SEO-gebied! Dat checkt de SEO website scan voor jou!

SEO analyse

De SEO audit is onmisbaar als je succes met SEO wilt hebben. Na een analyse ga je gericht je website optimaliseren. Zo laat je geen kans lopen om goed te gaan scoren in Google!

SEO teksten

Aan de basis van een SEO tekst ligt een zoekwoordenonderzoek. De gekozen zoekwoorden worden toegepast in de websitetekst en realiseren relevant verkeer. 

SEO workshop

SEO doe je zó! Workshop voor iedereen die de online vindbaarheid van een website wil verbeteren of inzicht wil krijgen in wat SEO specialisten doen.

Met een SEO abonnement werk je aan de online vindbaarheid op lange termijn. Heb je een website dan kun je eigenlijk niet meer zonder! Tevreden klanten hoeven geen vast contract! 

Hoe gaat Joque Communication te werk?

Wat doet een zoekmachine optimalisatie specialist?

Een SEO expert of online marketing bureau is vaardig in het zichtbaar maken van websites in de ‘gratis’ zoekresultaten. Het woord ‘gratis’ moet niet te letterlijk worden genomen, want hoewel je niet voor kliks hoeft te betalen, kost SEO tijd, kennis, inzicht en inzet (en dus geld). Je betaalt echter geen extra advertentiekosten aan Google zoals bij zoekmachine adverteren (SEA). SEO is een belangrijk onderdeel van online marketing en valt onder zoekmachine marketing ook wel aangeduid als Search Engine Marketing (SEM) zoals zoekmachine optimalisatie en SEA samen ook worden genoemd. 

Als gecertificeerd SEO specialist Limburg help ik MKB-bedrijven in Limburg met het verbeteren van de (lokale) vindbaarheid van hun website in de zoekmachines. 

Nieuwe website bouwen?

Heb je een nieuwe website nodig? Joque Communication werkt nauw samen met een professionele webbouwer. Nog voordat er gebouwd wordt, brengt ik de meest optimale websitestructuur voor Google én jouw doelgroep in kaart! Voor goede Google-posities is SEO content van doorslaggevend belang naast additionele on-page zoekmachine optimalisatie, gevolgd door off-page optimalisatie (linkbuilding). Je kunt op mijn inzet rekenen op al deze gebieden!

Waarom kiezen voor Joque Communication?

SEO tekst

SEO tekst schrijven voor Google teksten is een extra uitdaging voor een tekstschrijver. De tekst moet niet alleen leiden tot maximale vindbaarheid op belangrijke zoekwoorden, zoektermen, zoekvragen, varianten, synoniemen en (latent) semantisch taalgebruik namelijk. De tekst moet de lezer aanspreken in de fase van diens klantreis (fasen: bewustwording, overweging, voorkeur, actie) waarvoor de tekst geschreven wordt. Daar komt bovenop dat de tekst ook de ’taal’ moet spreken van het bedrijf zelf. SEO tekst schrijven voor Google is een dus extra uitdaging voor een tekstschrijver.
SEO-analyse, SEO audit, SEO website check, SEO website audit, SEO site check up, Joque Communication
'Sherlock Joque' is altijd op zoek naar de volgende SEO-kansen.
"Door de inzet van Joque Communication heeft onze website op 17 zoektermen de eerste plek in de organische zoekresultaten bereikt." Frank Lenaers, Nefratech EDM-Center Weert.

SEO specialist Limburg: klantcases

Sinds 2019 ben ik bezig met SEO-opleidingen en verdiepende SEO-trainingen. Na de opleiding bij SEOguru Amsterdam te hebben gevolgd – hét opleidingsinstituut voor SEO-specialisten – mag ik mijzelf gecertificeerd SEO-professional noemen.